A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпрацюємо з фондами з питань підтримки ВПО

Співпрацюємо з фондами з питань підтримки ВПО

В черговий раз маємо гарну нагоду поділитися хорошими новинами щодо співпраці з іноземними партнерами. Сьогодні, 10 березня, у Шидловецькому гуртожитку сімейного типу для внутрішньо переміщених осіб працювала бригада медиків від Червоного Хреста України. Діагностика основних показників здоров’я, надання консультацій, ліків терапевтичного спектру та вітамінних комплексів для дітей – головний напрям діяльності фахівців.

14:19 10.03.2023

Чемеровеччина знову у скорботі…

Чемеровеччина знову у скорботі…

Ще одне молоде життя відібрала ця страшна війна… 01 березня 2023 року під час виконання бойового завдання по охороні військової техніки  загинув від кульового поранення, несувмісного з життям, наш земляк, мешканець села Степанівка Євген Анатолійович Зозуля, 31.03.1992 року народження. Євген народився в Криму, дитячі та юнацькі роки провів у Степанівці. У 2011-2012 роках проходив строкову військову службу. У березні минулого року, після повномасштабного вторгнення рф в Україну, був призваний на військову службу по мобілізації на посаду старшого механіка-гранатометника. Майже рік достойно, з честю виконував свій військовий обов’язок. Він загинув за територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, він захищав нашу країну і нашу громаду…

11:37 10.03.2023

Лазню на колесах доукомплектовано генератором

Лазню на колесах доукомплектовано генератором

Комплектування лазні на колесах для військовослужбовців, яке здійснюється нашими волонтерами, виходить на завершальний етап. Вона вже оснащена усім необхідним не тільки для приймання душу, але й для прання одягу. Наразі ще виникла потреба у оснащенні її генератором для електроживлення пральних машинок. Передати необхідний пристрій  безкоштовно виявив ініціативу місцевий підприємець  Ігор Миколаїшин, власник магазину «Веломото».

16:55 09.03.2023

З нагоди  з дня народження Тараса Шевченка

З нагоди з дня народження Тараса Шевченка

Сьогодні, у   209-у річницю з дня народження великого сина України,   в Чемерівцях біля пам’ятника Кобзаря відбувся тематичний захід, у  якому  взяли участь працівники селищної ради, підприємств, установ і організацій селища.

16:44 09.03.2023

Чергова продовольча підтримка  кугаївчан для військових на передові рубежі

Чергова продовольча підтримка кугаївчан для військових на передові рубежі

Вчора з Кугаївець  у зону активних бойових дій, в напрямку Запоріжжя, вирушив черговий гуманітарний вантаж. На збір та формування його працювали всім селом. В результаті заготовлено чимало – і  смачна домашня  випічка,  і вареники,   і різні види м’ясних та овочевих консервів. Нехай хлопці, що знаходяться на передовій, смакують на здоров’я,  а створений позитивний настрій та відчуття підтримки з дому, додає їм наснаги побороти ворога.   

16:22 09.03.2023

Приєднуйтесь до «Гвардії Наступу»! Час повертати законні рубежі країни!

Приєднуйтесь до «Гвардії Наступу»! Час повертати законні рубежі країни!

Сьогодні у  приміщенні лекційної зали Центру культури дозвілля та мистецтв відбулася зустріч з представниками координаційної групи Міністерства внутрішніх справ України. Під час зустрічі офіцери Нацполіції, Нацгвардії на Держприкордонслужби надали присутнім інформацію про формування підрозділів "Гвардії Наступу", а також про  правила відбору кандидатів-добровольців. В ході бесіди озвучено основні принципи попередньої підготовки  та подальшого проходження служби, а також надано відповіді на запитання учасників заходу

14:17 08.03.2023

Видалення аварійних  дерев

Видалення аварійних дерев

На територій Бережанського старостату працівниками КП «Комунсервіс» здійснюється вирубка аварійних та сухостійних насаджень. Уся деревина піде на опалення приміщень місцевих  закладів.

14:15 08.03.2023

Продовжує працювати  продовольчий фронт

Продовжує працювати продовольчий фронт

В Більському старостаті продовжує працювати продовольчий фронт. Господині села вкотре наготували вареників, голубців, пирогів, венігрету, домашнього плавленого сиру, напекли ватрушок та хліба. Усі продукти відправлено нашим захисникам на Херсонському напрямку.

14:12 08.03.2023

Шановні жителі Чемеровецької  громади!

Шановні жителі Чемеровецької громади!

8 березня 2023 року о 10 00 у селищі Чемерівці у  приміщенні лекційної зали Центру культури дозвілля та мистецтв відбудеться зустріч з представниками координаційної групи Міністерства внутрішніх справ України. Під час зустрічі офіцери Нацполіції, Нацгвардії на Держприкордонслужби нададуть інформацію щодо правил відбору кандидатів-добровольців до підрозділів "Гвардії Наступу". В ході бесіди також будуть озвучені основні принципи попередньої підготовки  та подальшого проходження служби , а також надано відповіді на найбільш поширені запитання щодо розміру грошового та речового забезпечення, соціального захисту та інших переваг, якими користуються працівники МВСУ.

08:29 06.03.2023

Час повертати своє!

Час повертати своє!

У період з 7 по 10  березня 2023 року на території громад  Кам’янець-Подільського району відбудуться зустрічі з представниками координаційної групи міністерства внутрішніх справ України. Під час зустрічі офіцери Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби нададуть інформацію щодо правил відбору кандидатів-добровольців до підрозділів "Гвардії Наступу". В ході бесід також будуть озвучені основні принципи попередньої підготовки  та подальшого проходження служби , а також надано відповіді на найбільш поширені запитання щодо розміру грошового та речового забезпечення, соціального захисту та інших переваг, якими користуються працівники МВСУ. Інформацію щодо часу та місця проведення можна буде знайти на офіційних сайтах громад та офіційних інтернет-сторінках голів ОТГ.

08:28 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь