A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Скористайтесь можливістю задекларувати свої активи у рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування

Скористайтесь можливістю задекларувати свої активи у рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування

Державна податкова служба України повідомляє, що на сьогодні у рамках «податкової амністії» задекларовано 6,2 млрд грн, сума одноразового збору склала 379,5 млн гривень.

11:48 15.02.2023

Заходи енергозбереження

Заходи енергозбереження

       З метою зменшення витрат на опалення закладів освіти селищної ради  завершується процес переобладнання систем опалення у  ліцеях та садочках на обігрів  твердим  паливом. Днями придбано за кошти селищного бюджету та завезено нові котли у Летавський та Зарічанський ліцеї. Встановлення обладнання буде здійснено силами комунального підприємства «Комунсервіс».

15:07 13.02.2023

Професійні досягнення освітян

Професійні досягнення освітян

Цьогорічний конкурс «Учитель року - 2023»  став успішним для представників нашої громади. Лауреатом обласного етапу в номінації «Основи здоров‘я» стала Олена Марчук, вчителька Чемеровецького ліцею №1. Успіх  Олени Михайлівни закономірний: її найважливіша риса - це любов до дітей, вона спонукає своїх вихованців до розвитку, до знання предмета, до пізнання світу! 

15:06 13.02.2023

Держпродспоживслужба  повідомляє!

Держпродспоживслужба повідомляє!

Відповідно до  листа  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.1.3-21/2665 від 03 лютого 2023 року, що стосується інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26 січня 2023 року № 2023.0615, стосовно виявлення перевищення максимально допустимих рівнів афлатоксинів (В1 та сумарної кількості В1, В2, G1 і G2) в бразильському горісі, що експортувався з Бразилії (експортер: AMENDOPERES LTDA, Brazil; трейдер: ROTTERDAM CUSTOMS SERVICES B.V., Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «КРІОЛІТ-Д», вул. Океанська, 4, м. Дніпро) та №11.1.3-21/2720 від 06 лютого 2023 року, що стосується інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26 січня 2023 року № 2023.0628, стосовно виявлення занадто високого вмісту барвника E 124 (Понсо 4 R) в концентрованому напої, що експортувався з Франції (виробник: GEORGES MONIN, France) до України (одержувач: ТзОВ «ПРОБАР», провулок Індустріальний, 23, м. Київ).

11:01 13.02.2023

Патріотична атмосфера від екохабу "Діємо"

Патріотична атмосфера від екохабу "Діємо"

Патріотичні  настрої створюються  в громаді за підтримки проєкту екохаб "Діємо", що функціонує на базі Чемеровецької бібліотеки за безпосередньої участі  Олени Степанівни Довгаль, яка змушена була через російську агресію минулого року покинути рідну домівку, а сьогодні налагоджує своє життя на Чемеровеччині. А ще  активно працює у екохабі.  Сьогодні вона  виготовляє  державні  прапори та десятки екошоперів, які розповсюджуються  по населених пунктах громади

15:49 10.02.2023

Виїзд спеціалістів у села громади

Виїзд спеціалістів у села громади

Працівники відділу земельних ресурсів здійснили черговий виїзд у населені пункти громади з метою вирішення земельних спорів. Цього разу до селищної ради звернулись жителі сіл Чорна та Кормильча. Заявники отримали роз’яснення із  прблемних питань.

15:40 10.02.2023

Біляни працюють на Перемогу

Біляни працюють на Перемогу

Більська громада не перестає вражати своєю активністю. Лиш відправили один гуманітарний вантаж на фронт, як уже організувалися на збір чергового. Працюють усі – і дорослі , і молодь  і діти, і місцеві мешканці, і переселенці. За зібрані кошти представниками молодшого покоління придбано тушонки, печиво, шкарпетки та інші речі першої необхідності . Більські господині напекли, насмажили та наварили домашніх смаколиків. А місцеві волонтери доставили з-за кордону 5 дизельних бензинових генераторів, які дуже знадобляться у облаштуванні солдатського побуту. Ініціативи переселенців у Білій очолила родина Красіних з Херсонщини, котрі зараз проживають у селі і разом з місцевими мешканцями допомагають нашим захисникам. Учора гуманітарний вантаж попрямував за призначенням.  

16:37 08.02.2023

Наші олімпійці – наша гордість

Наші олімпійці – наша гордість

 Юні олімпійці Чемеровеччини продовжують поповняти ряди призерів ІІІ етапу всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Так, 28 січня 2023 року на олімпіаді з біології виборов третє місце учень 9 класу  Чемеровецького ліцею №1 Марчук Владислав (вчителька Слободян Л.Р.). Успішною стала участь команди ЗЗСО Чемеровецької селищної ради в олімпіаді з ІТ – технологій: 04 лютого- учень 10 класу Чемеровецького ліцею №2 Пагор Максим також став призером та отримав диплом третього ступеня ( вчителька  Карнасевич  О.М.).  Два призових та два четвертих місця  до загальнокомандного результату  додали школярі – юні знавці математики. За рішенням журі дипломами третього ступеня  нагороджені  Голод Ніка- учениця 7 класу Чемеровецького ліцею №1  ( вчителька Радішевська Т.В.) та Лейзор Олександр - восьмикласник Летавського ліцею ( вчителька Турик Л.Д.), а здобувачі освіти 9 та 10 класів Чемеровецького ліцею №1  Сосновський Богдан та Яцковський Богдан відповідно зайняли четверті місця у своїх вікових категоріях ( вчителі Музика О.С. та Радішевська Т.В.).

16:32 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь