Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовольчий вантаж уже в дорозі

Продовольчий вантаж уже в дорозі

Сьогодні волонтери з Білої завантажилися та вирушили зі смачними гостинцями, речами першої необхідності та медикаментами до військових, що воюють на передових рубежах  лінії фронту. Біляни до формування продовольчого вантажу долучалися усім селом. Завдяки цьому бійці смакуватимуть   варениками, салатами олів'є, морква по-корейськи та  вінегрет,  а ще запашним домашнім хлібом,  кашами, квасолею з м'ясом та  капустою квашеною.

16:06 25.01.2023

Держпродспоживслужба  повідомляє!

Держпродспоживслужба повідомляє!

Відповідно до  листа  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.1.3-21/1525  від 19 січня 2023 року, що стосується інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 12 січня 2023 року № 2022.7376-fup 4, стосовно виявлення високого вмісту акриламіду в печиві, що виготовлене в Румунії (виробник: Ro Star S.A., Romania ) та експортувалось з Польщі (оптовик: VYV DISTRIBUTION Sp. z o.o., Poland) до України  (одержувач: ТзОВ «ЛЬВІВІМПОРТ»,  вул. Володимира Великого, 2,

15:43 25.01.2023

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою здійснення соціально-правового захисту та забезпечення реалізації законних прав та інтересів дітей, сьогодні під головуванням заступника селищного голови Юлії Повар відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. На засіданні комісії розглядались питання надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна в інтересах неповнолітньої дитини; про забезпечення прав та інтересів малолітнього, зарахованого на цілодобове перебування до пансіону навчально-реабілітаційного центру; затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт. Члени комісії підсумували кожне питання, поспілкувалися із заявниками,    ухвалили рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

15:50 24.01.2023

Більські волонтери формують черговий вантаж до відправки оборонцям Бахмутського напрямку

Більські волонтери формують черговий вантаж до відправки оборонцям Бахмутського напрямку

Наші військові   завжди з приємністю приймають продовольчу підтримку з дому. А, вболіваючи за здоров’я наших хлопців у зимовий період, біляни вирішили доповнити посилки ще й різними медикаментами.    Саме з цією метою сьогодні староста села Василь Горук зустрівся з  священником української Греко-католицької церкви «Успіння Пресвятої Богородиці»  Василем Демчишиним.  І Благодійним Фондом «Карітас»  було передано об’ємний перелік медичних препаратів, які будуть долучені  до гуманітарного вантажу, і обов’язково знадобляться їм на передовій.

15:41 24.01.2023

Водопостачання відновлено

Водопостачання відновлено

Сьогодні у селі Хропотова комунальним робітником та технікою  КП «Комунсервіс» проведено роботи з ремонту сільського водогону. Порив стався на давніх водомережах, на стику водопровідних труб. Місце пошкодження виявлено, проведено заміну муфт.  Таким чином,  до 44 домогосподарств по вулиці Шевченка водопостачання відновлено.   

14:28 24.01.2023

Проведення заходів з благоустрою у селі Жердя

Проведення заходів з благоустрою у селі Жердя

Вчора та сьогодні комунальна техніка та майстри працюють у Жерді. В результаті - перенесено електролічильника  поруч адмінбудівлі старостату, розчищено лінію вуличних електромереж від гілля та видалено кущі вздовж вулиці, що неподалік.  А також проводяться роботи з видалення аварійних та сухостійних дерев біля дитячого садочка. 

14:24 24.01.2023

Роботи у приміщенні  Шидловецького гуртожитку тривають

Роботи у приміщенні Шидловецького гуртожитку тривають

Поки майстри КП «Комунсервіс» виконують роботи з водовідведення  та підключення усього побутового та сантехнічного обладнання до внутрішніх  комунікацій, старостою Петром Семенишиним організовано   прибирання у коридорах та кімнатах закладу. Наразі вісім кімнат уже підготовлено для проживання, ще дві готуються. Роботи з монтажу та налагодженню функціонування усіх систем побутового обслуговування  тривають.

14:19 24.01.2023

Перші успіхи  в обласному етапі всеукраїнських олімпіад

Перші успіхи в обласному етапі всеукраїнських олімпіад

21- 22 січня  2023 року  стартував ІІІ етап всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Чемеровеччину на обласному етапі інтелектуальних змагань представили юні історики та географи.  Рівень інтелекту та якісна  підготовка   до олімпіади принесли команді закладів загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради  шість призових місць з восьми можливих.

14:14 24.01.2023

Неполадки усунуто – водопостачання відновлено

Неполадки усунуто – водопостачання відновлено

У Бережанці цими вихідними виявлено неполадки на сільському водогоні. Порив водомереж стався на проблемній ділянці по вулиці Садова. Сьогодні спільними зусиллями майстрів КП «Комунсервіс» та ПП"УКРАЇНА АГРО 2С"   проведено ремонтні роботи.  В їх результаті водопостачання  до помешкань усіх жителів  населеного пункту відновлено.

17:01 23.01.2023

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Вітаю Вас усіх з особливим днем у нашому національному календарі, з великим державним святом – з Днем Соборності України!   

08:00 22.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь