A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шидловецький гуртожиток прийняв поселенців

Шидловецький гуртожиток прийняв поселенців

Перших мешканців заселено сьогодні в Шидловецький гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб. Групу людей, переважно поважного віку, що прибули евакуаційним потягом у місто Хмельницький зустріли заступник селищного голови Юлія Повар та представники благодійного фонду «Червоний хрест». Представники БФ відразу вручили прибулим продуктові  та гігієнічні набори. А по приїзду в село Шидлівці та поселенню в гуртожитку, переселенців забезпечено продуктами харчування та речами першої необхідності.

16:29 08.02.2023

Наші спортсмени  - призери!

Наші спортсмени - призери!

Команда Чемеровецької громади взяла участь у Кубку області з важкої атлетики, який відбувся 4 лютого в місті Хмельницькому на базі спортивного комплексу «Епіцентр». Призові  місця вибороли Лагазюк Назар, вихованець Чемеровецької ДЮСШ,  та Войтов Богдан, учень Летавського ліцею.

16:25 08.02.2023

Робочий тиждень у селищній раді розпочався з розширеної апаратної наради

Робочий тиждень у селищній раді розпочався з розширеної апаратної наради

Робочий тиждень у селищній раді розпочався з розширеної апаратної наради за участі керівників структурних підрозділів, виконавчих органів та старост. Спільно обговорили  усі нагальні, актуальні,  важливі та проблемні питання організаційного та господарського характеру. Напрацьовано  скоординований план роботи на поточний тиждень.

16:53 07.02.2023

За вчинення крадіжок в умовах воєнного стану  суд призначив реальну міру покарання

За вчинення крадіжок в умовах воєнного стану суд призначив реальну міру покарання

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях за фактами крадіжок, вчинених повторно, в умовах воєнного стану.

10:47 06.02.2023

«Вирішити питання» не вдалось

«Вирішити питання» не вдалось

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом надання неправомірної вигоди працівнику Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області

10:17 03.02.2023

Днями мешканців Кочубієва та Жердя вкотре відправили гостинці  для військових Збройних Сил України

Днями мешканців Кочубієва та Жердя вкотре відправили гостинці для військових Збройних Сил України

Домашні смаколики додадуть сили та міці нашим захисникам. Невтомні господині зготували  голубців. вінегрету та моркви по-корейськи, котлет та сала, тушонок та закруток, напекли домашнього хліба, булочок та різноманітного печива.  А ще передали виготовлені окопні свічки. Хай Бог береже захисників, волонтерів та усіх, хто працює заради Перемоги!

16:10 01.02.2023

Вітаємо наших боксерів!

Вітаємо наших боксерів!

Нещодавно завершився обласний чемпіонат з боксу, який проходив   у м. Хмельницький та зібрав біля 280 боксерів. При усій нестабільності ситуації,  завдяки захисникам, які боронять нашу землю, даючи можливість дітям тренуватися та розвиватися, пройшов цей турнір, де відібрали збірну команду Хмельницької області у всіх вікових та вагових категоріях.  За результатами наші боксери, вихованці Чемеровецької ДЮСШ мають чудові результати:   Росецька Вікторія  - 1 місце,  Дудко Артем – 3 місце,  Дудко Тимур   -  1 місце,   Надич Іван  - 3 місце,  Гурман Христина - 3 місце, Стрілець Микола - 2 місце, Чорпіта Тарас – 3 місце.

14:40 01.02.2023

"Гріємо серцем!»

"Гріємо серцем!»

Під таким гаслом колектив Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтва долучився до допомоги ЗСУ та оголосили акцію "Подаруй частинку тепла захиснику",  в рамках якої виготовляє та передає окопні свічки для наших воїнів. Наразі вже виготовлено  та відправлено в напрямок Бахмуту 200 свічок.

16:17 30.01.2023

Розгляд проблемних та спірних земельних питань

Розгляд проблемних та спірних земельних питань

Днями за заявами мешканців у Свіршківцях, Хропотові та Кормильчі працювала комісія з питань вирішення земельних спорів.  Членами комісії безпосередньо на місцях за участі заявників   розглянуто питання по суті, зокрема, обстежено земельну ділянку та надано рекомендації щодо винесення межових знаків, встановлено межі   земельних ділянок для  ведення ОСГ. Також розглянуто питання щодо захоплення вулиць та дороги  загального користування для складування будівельних матеріалів  та встановлення автогаражів. Громадянам дано попередження в місячний термін  усунути порушення.

16:03 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь