A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Творити добро легко

Творити добро легко

Від початку повномасштабної війни на допомогу збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам, усім, хто потерпає від її жахливих наслідків, зголосилися і мешканці громади, працівники усіх установ, учнівські колективи, і волонтерські та релігійні організації. Десятки автомобілів, військове спорядження, одяг, медичні препарати, продукти харчування постійно передаються на схід держави.  А також, і це вже не вперше, члени волонтерської групи «Перемога» допомагають сім’ям ВПО. Щиро дякуємо Руслану Пенязі та Церкві Християн Віри Євангельської смт. Підволочиськ за надану термобілизну для наших захисників та 600 кг. муки, яка була передана дівчатам ВО «Посмішка. Сильна Зарічанка» для приготування смаколиків військовослужбовцям. Приємно, що благодійники відгукнулися на пропозицію надавати продукти харчування в місця компактного поселення ВПО громади. Разом до Перемоги!

21:04 04.03.2023

Весняні зустрічі

Весняні зустрічі

3 березня, у Міжнародний день письменника, в читальній залі бібліотеки відбулося зустріч селищного голови Олександра Собаня з членами клубу «У родинному колі», учасниками хору ветеранів «Чебреці». Атмосфера панувала тепла та затишна, адже в ході заходу усі бажаючі декламували свої вірші, зачитували уривки творів улюблених письменників та взяли активну участь у майстер-класі по декоруванню ваз для квітів. Олександр Володимирович коротко підвів підсумки такого нелегкого 2022 року, ознайомив присутніх із результатами волонтерської діяльності, спрямованої як на підтримку ЗСУ, так і внутрішньо переміщених осіб. Окреслив головні завдання 2023 року. І, звичайно, подякував членам клубу та хору ветеранів за їх вклад у спільну Перемогу. Пісня «Ой у лузі червона калина» була виконана усіма учасниками заходу. А перемогою світла та тепла над холодом і темрявою є весна. Хай вона панує не тільки в природі, а й в серці кожного!

16:04 03.03.2023

Продовжуємо підтримувати сім’ї внутрішньо переміщених осіб

Продовжуємо підтримувати сім’ї внутрішньо переміщених осіб

 Вчора представники Чемеровецької селищної ради у Кам’янці-Подільському отримали продуктові набори для всіх внутрішньо переміщених осіб, які проживають у населених пунктах громади, а це понад 800 мешканців. Продукти харчування придбані за кошти державного бюджету. Набори  передано Хмельницькою обласною військовою адміністрацією.  Вручення розфасованих наборів представникам громад  здійснювала Кам’янець-Подільська  районна військова адміністрація.  Уже сьогодні  старости розпочали відвідування переселенців з адресним вручення продовольчої допомоги.  Крім того, продовжуємо підтримувати сім’ї з дітьми ВПО, надаючи дитяче харчування, підгузки та одяг, що надійшли від волонтерів.

15:36 03.03.2023

Ще один благодійний проєкт

Ще один благодійний проєкт

Днями  до села Біла від сусідньої Смотрицької католицької релігійної общини прибула благодійна місія,  очолювана отцем Петром. ЇЇ представники побували у Більському центрі соціального обслуговування та у пральні, що тут функціонує. Наразі отець Петро опікується майже трьома десятками важкохворих переселенців, що проживають у них в громаді, та виникає нагальна потреба у пранні одягу. Спільно зі старостою села Василем Горуком напрацьований формат співпраці. За підтримки польської благодійної організації  до Білої надходитиме гуманітарна допомога не лише для потреб пральні, але  продовольством та необхідними речами, як для вимушено переміщениї сімей, що оселилися в Більському старостаті, так і для потреб військовослужбовців Збройних Сил України.

15:35 03.03.2023

Шановні чемерівчани та мешканці громади!

Шановні чемерівчани та мешканці громади!

Будучи вірним військовому обов»язку, захищаючи Україну, пройшовши  усі випробування російського полону, 23.02.2023 року  у шпиталі помер   наш земляк, мешканець села Вікторівка Шуляренко Денис Григорович.

12:12 03.03.2023

Роз’яснення щодо особливостей заповнення довідки-розрахунку

Роз’яснення щодо особливостей заповнення довідки-розрахунку

Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 16.09.2022 № 291 із змінами та доповненнями (далі – Порядок) визначено, зокрема, що довідка-розрахунок на виплату заробітної плати складається платником єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за формою згідно з додатком 1 до Порядку.

12:01 02.03.2023

Підтримуємо сім’ї внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади

Підтримуємо сім’ї внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади

Сьогодні, як ніколи, важлива підтримка людей не лише словом, а й ділом. Такі гарні справи в перший день весни здійснювали на території громади БФ «Карітас» та «Медейр». Уже не вперше одяг та взуття, підгузки, засоби гігієни отримали 1 березня в Чемерівцях всі бажаючі від греко-католицької громади. А такі речі, як пледи, відра, дезинфікуючі та гігієнічні засоби, побутову хімію видавали представники українсько-швейцарського фонду «Медейр» усім  шестидесяти сім’ям ВПО в селах Свіршківці, Андріївка, Вишнівчик. Днями аналогічна допомога надавалася в селах Кугаївці та Летава. Вдячні даному фонду і за підтримку в питаннях дрібного ремонту приватних садиб, де поселилися люди зі східних регіонів країни, та за облаштування місць компактного поселення в громаді.  Встановлення душових та вбиралень у Шидловецькому гуртожитку сімейного типу, де наразі проживає 27 осіб з Херсону, було здійснено в січні 2023 року. А уже 8 лютого гуртожиток прийняв перших мешканців. Переконані, ще не один успішний проєкт громади та благодійних фондів буде реалізовано.

16:51 01.03.2023

До п’яти з половиною  років позбавлення волі засуджено кам’янчанина  за крадіжки під час війни

До п’яти з половиною років позбавлення волі засуджено кам’янчанина за крадіжки під час війни

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 44-річного чоловіка у крадіжках, вчинених  в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). 

17:00 28.02.2023

Держпродспоживслужба  повідомляє!

Держпродспоживслужба повідомляє!

Відповідно до  листа  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.1.3-21/3929 від 22 лютого 2023 року № 2023.0797-fup 7, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turco, Italy; трейдер: WB Polska Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021).

10:58 28.02.2023

Найвищу ціну – на  олтар Перемоги…

Найвищу ціну – на олтар Перемоги…

Трагічна реальність не закінчується… Сьогодні ми свідки того, як цвіт української нації сміливо виступив на праведну боротьбу за споконвічні цінності – волю, свободу, незалежність, за майбутнє України, за мирне життя її народу. І, на превеликий жаль, платить за це найвищу ціну…

14:06 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь