A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася тридцять перша сесія селищної ради

Відбулася тридцять перша сесія селищної ради

Відповідно до плану роботу селищної ради сьогодні  відбулося чергове пленарне засідання.   Депутати  розглянули   145 питань  порядку денного, які напередодні детально були опрацьовані на засіданнях постійних комісій.    Було затверджено звіти про виконання цільових програм, взято до відома інформації в порядку контролю за виконанням програм, що мають перехідні строки  реалізації,  затверджено річні фінансові звіти комунальних установ, проведено передачу матеріальних цінностей та прийнято рішення    по земельних питаннях.

15:25 27.01.2023

Відбулося засідання виконкому

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Розглянуто 42 питання порядку денного. Погоджено звіти та  заслухано в порядку контролю   інформації про виконання у 2022 році комплексних та цільових програм,  проведено аналіз роботи зі зверненнями громадян та військовооблікової роботи, затверджено план цивільного захисту населення, а також прийнято рішення за зверненнями громадян щодо вчинення правочинів в інтересах неповнолітньої особи та щодо видачі дублікатів свідоцтв на право власності.   

15:21 27.01.2023

Успішний фініш

Успішний фініш

25 січня відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід». Підсумки великої  експериментальної роботи закладів освіти семи областей  України за чотири роки проводили Іван  Бех, директор Інституту проблем виховання НАПН України та Світлана   Кириленко, начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти» МОН України.

15:17 27.01.2023

Встановленого ще одного твердопаливного котла

Встановленого ще одного твердопаливного котла

У Летаві  цими днями   майстри «Комунсервісу» працювали над переобладнанням діючої системи опалення приміщення їдальні місцевого ліцею. Для ефективного обігріву тут було встановлено твердопаливного котла, а сьогодні проведено монтаж димоходу.   Здійснені заходи сприятимуть організації в комфортних умовах приготування обідів та харчування понад 150-ти летавських школярів. 

16:21 26.01.2023

Державна відзнака мужності та героїзму

Державна відзнака мужності та героїзму

Відповідно Указу Президента України нашого земляка  Луцькова Олександра Івановича, воїна, загиблого у важких боях за  мирне майбутнє нашої держави,  за особисту мужність та героїзм удостоєно, посмертно,      орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Сьогодні  з відповідальною та почесною місією у селі Жерді побував начальник  другого відділу Кам'янець-Подільського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки  Павло Джигун та вручив високу державну нагороду його матері.

16:05 26.01.2023

Засідали постійні комісії

Засідали постійні комісії

В ході підготовки до пленарного засідання чергової  тридцять першої сесії сьогодні відбулись засідання постійних комісій. Депутати погодили понад 140 питань проєкту порядку денного. Начальники відділів селищної ради, директори комунальних  закладів, керівники регіональних державних установ звітували про виконання цільових програм за 2022 рік. Традиційно самим чисельним блоком  стали земельні питання, які також  отримали погодження та були спрямовані на розгляд депутатів у сесійній залі.

16:42 25.01.2023

Видаляються дерева і заготовляється паливо

Видаляються дерева і заготовляється паливо

Уже кілька днів поспіль бригада майстрів комунального підприємства «Комунсервіс» працює у Жерді. Проводиться видалення старих аварійних дерев, що несуть небезпеку. А сьогодні біля Жердянського ліцею виконуються заходи з омолодження крон дерев, що ростуть у дворі закладу. Зрізану деревину старостою села Володимиром Дюком сплановано використати для опалення помешкань вимушено переміщених осіб, що наразі проживають в селі.

16:36 25.01.2023

Ремонтні роботи  на дорозі до Шидловець

Ремонтні роботи на дорозі до Шидловець

Цьогорічна зима завдала нещівних збитків нашим дорогам. Дорожнє полотно на під’їзних та сільських дорогах надто пошкоджено, а ям реально побільшало. Учора дорожніми службами завезено на досить складний відрізок дороги у напрямку населених  пунктів  Шидловецького старостату  матеріал для поточного ремонту. А вже сьогодні техніка комунального  підприємства працювала над розгортанням щебеню.   В результаті ями засипано та поверхню проїжджої частини сплановано.

16:24 25.01.2023

Продовольчий вантаж уже в дорозі

Продовольчий вантаж уже в дорозі

Сьогодні волонтери з Білої завантажилися та вирушили зі смачними гостинцями, речами першої необхідності та медикаментами до військових, що воюють на передових рубежах  лінії фронту. Біляни до формування продовольчого вантажу долучалися усім селом. Завдяки цьому бійці смакуватимуть   варениками, салатами олів'є, морква по-корейськи та  вінегрет,  а ще запашним домашнім хлібом,  кашами, квасолею з м'ясом та  капустою квашеною.

16:06 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь