A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Створюємо комфортні умови в навчальних закладах громади

Створюємо комфортні умови в навчальних закладах громади

Створення сучасних та комфортних умов у навчальних закладах – пріоритет нашої громади. Днями за сприяння Кам’янець-Подільської районної ради та її іноземних партнерів селищна рада отримала 18 одиниць сантехнічного обладнання (умивальники, піддони для душових кабін) для наших навчальних закладів. Встановлення сантехніки в ході проведення ремонтних робіт влітку сприятиме в першу чергу забезпеченню здоров’язберігаючої складової в школах та садочках, створенню належних умов, осучасненню простору. Дякуємо нашим партнерам, адже все заради дітей, їх мирного та щасливого майбутнього!

17:40 17.02.2023

Семінар соціальних працівників

Семінар соціальних працівників

Молодь - це одна із продуктивних сил суспільства, майбутнє держави, її інтелектуальний потенціал, основа економічного, політичного і суспільного життя. Тому велика увага приділяється її соціальному становищу і соціальним проблемам.  

17:35 17.02.2023

РОДИНА І ГРОМАДА

РОДИНА І ГРОМАДА

Сьогодні заступник селищного голови Юлія Повар та працівники служби у справах дітей взяли участь в онлайн-семінарі «Перші кроки проєкту: знайомство, плани та пріоритетні завдання» для представників пілотних громад Івано-Франківської та Хмельницької областей.

17:09 16.02.2023

З Днем нашого єднання!

З Днем нашого єднання!

Минулого року, перед війною, 16 лютого, Україна вперше відзначила День єднання.  Цьогоріч ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. Це не історії з книжок, це наша реальність. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до своєї спільної мети -  прогнати ворога з рідної землі.  

15:05 16.02.2023

Лазня на колесах для військовослужбовців

Лазня на колесах для військовослужбовців

  Усе задумане від початку до кінця  спільно втілюють в життя різні волонтерські групи, що активно працюють у нашій громаді.   Спочатку виникла ідея ( через розуміння крайньої необхідності у автолазні  для наших захисників у польових умовах). Потім до України було завезено вантажний автомобіль, на базі якого можна облаштувати  унікальний душевий комплекс.    А далі непроста технічна сторона справи – переобладнання, конструювання, зварювання та монтаж.    Наразі активно  тривають роботи.      Після їх завершення   повністю автономна сучасна душова вирушить на передову.

18:12 15.02.2023

Задля забезпечення безпеки  дорожнього руху

Задля забезпечення безпеки дорожнього руху

Сьогодні на перехресті вулиць Європейська та Пирогова, що у селищі Чемерівці, встановлено дорожнє сферичне дзеркало, яке   дасть можливість учасникам дорожнього руху збільшити оглядовість на зазначеному перехресті.

17:25 15.02.2023

Проведено обстеження та надано роз’яснення

Проведено обстеження та надано роз’яснення

Робоча група за участі представників податкової інспекції,   центру зайнятості, нацполіції та селищної ради з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення працювала нещодавно. Під час її роботи  проведено обстеження торгових об'єктів на території Чемеровецького ринку  на предмет реєстрації найманих працівників. Також  надано роз’яснення про обов'язкове застосування РРО/ ПРРО при проведенні розрахункових операцій, оформлення трудових відносин з найманими працівниками та необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджету.

17:22 15.02.2023

Оздоровлення та культурний відпочинок

Оздоровлення та культурний відпочинок

В рамках благодійної програми «Дітям війни»  за сприяння Благодійної організації «БФ «СОС «Штаб громадської оборони» з 06 по 20 лютого   22 дітей  10-17 років з вимушено переміщених сімей, що зараз проживають у нашій громаді, направлено до готельного комплексу «Гала Готель» м.Кам’янець-Подільський на  оздоровлення та відпочинок    Мета програми   - без відриву від навчання у школі та під наглядом дитячих психологів та професійних вихователів соціалізуватися  та поліпшити психологічний  стан дітей ВПО шляхом тривалого проживання з однолітками у безпеці. Оздоровлення та культурний відпочинок дітей відбувається  у одному з найкращих готельних комплексів Хмельниччини, в історичному місті Кам’янець-Подільський, проживання в комфортних умовах. Насичена програма відпочинку включає майстер-класи, екскурсії музеями, історичними та архітектурними пам’ятками,  зустрічі з відомими людьми, відвідування кінотеатру, сауни,  заняття в спортивних секціях, гра у боулінг та інші цікаві моменти.

17:20 15.02.2023

Вірний військовій присязі назавжди…

Вірний військовій присязі назавжди…

  Чемеровеччина з болем душевним сприйняла ще одне сумне повідомлення. Під Бахмутом на Донеччині  13 лютого загинув наш земляк з села Демківці  Олег Володимирович Міщинський, 1984 року народження.

14:59 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь