Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підтримка оборонцям Запорізького напрямку

Підтримка оборонцям Запорізького напрямку

Летавчани з початку повномасштабної війни щиро приймають та допомагають вимушено переміщеним сім»ям, що прибули до їх села. А переселенці  часто розповідають про наших захисників, що стоять на перших рубежах оборони. Місцеві мешканці також постійно зорганізовуються задля допомоги військовим – і на фронт, і у  шпиталі. Так, Хмельницькому медзакладі, де лікуються та проходять реабілітацію військовослужбовці,  нещодавно передано комплекти постільної білизни. А останній продовольчий гуманітарний вантаж, до формування якого активно долучилися  жителі усіх сіл Летавського старостату,  було направлено до міста Гуляй Поле,  мешканці якого тимчасово зараз проживають у Летаві. Так колись незнайомі люди, сьогодні стають близькими і підтримують один одного. Ми разом на шляху до Перемоги! Участь кожного у ній надзвичайно значима і вагома!

14:30 20.01.2023

Фахівці ради взяли участь у презентації Плану відновлення переробної промисловості для громад

Фахівці ради взяли участь у презентації Плану відновлення переробної промисловості для громад

Днями Асоціація міст України спільно з Академією Київського міжнародного економічного форуму та Центром розвитку ринкової економіки ознайомили представників громад з презентацією «Переробна промисловість: інструменти та можливості для громад».

11:05 20.01.2023

У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила!

У далекому 1919 році, 22 січня, на Софійській площі у Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Ця дата стала символом демократичного об’єднання українських земель в одній суверенній державі, а ідея соборності – визначальною для наступних поколінь.

11:00 20.01.2023

Продовольча підтримка для переселенців

Продовольча підтримка для переселенців

Представники Чемеровецького гуманітарного хабу вчора у Кам’янці-Подільському отримали продуктові набори для пільгових категорій внутрішньо переміщених осіб, які проживають у населених пунктах громади. Продукти харчування придбані за кошти державного бюджету. Набори  передано Хмельницькою обласною військовою адміністрацією.  Вручення розфасованих наборів представникам громад  здійснювала Кам’янець-Подільська  районна військова адміністрація.  Уже вчора старости розпочали відвідування переселенців з адресним вручення продовольчої допомоги. Найближчим днями в усіх селах буде охоплено усі адресатів.

12:29 19.01.2023

Роботи у майбутньому гуртожитку продовжуються

Роботи у майбутньому гуртожитку продовжуються

За фінансової підтримки міжнародної неурядової благодійної організації “Медейр” проводяться роботи з реконструкції та ремонту у будівлі колишньої школи, що у селі Шидлівці. Приміщення буде  переобладнане  під гуртожиток для тих, хто опинився через воєнні дії у складних життєвих обставинах та потребує прихистку. Наразі майстри працюють над облаштуванням душових кабінок та санвузлів. Роботи виконуються  працівниками  КП «Комунсервіс». Сьогодні селищний голова Олександр Собань разом зі старостою  Петром Семенишиним побували на об'єкті та ознайомилися з ходом ведення ремонтних робіт.

09:17 19.01.2023

Шановна громадо! Дорогі віряни! Христос Хрещається!

Шановна громадо! Дорогі віряни! Христос Хрещається!

Ось і прийшло у кожен дім  це світле свято. У  сьогоднішній божественний день хочеться  побажати Вам усім миру, доброти, чесності та справедливості. Нехай віра живе у Ваших серцях і дарує Вам світлу надію на  радісне майбутнє. Бажаю Вам міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Нехай у цей світлий день Вас оточують рідні люди, а будь-які життєві негаразди оминають  Вашу родину повсякчас.  

09:16 19.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь