A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Безкоштовні послуги пральні для переселенців

Безкоштовні послуги пральні для переселенців

Для вимушено переміщених осіб, що знайшли прихисток на території населених пунктів громади,   створюються максимально комфортні побутові умови.  Так, переселенці, які наразі проживають в селі Жердя мають можливість і користуються безкоштовними послугами пральні, яка функціонує на базі віддаленого центру  надання соціальних послуг у селі Біла. 

13:53 13.09.2022

Робочі зустрічі з нагального питання

Робочі зустрічі з нагального питання

З понеділка, відразу після апаратної наради, селищний голова Олександр Собань розпочав робочі поїздки по старостатах. На порядку денному - напрацювання оперативного плану переходу комунальних, зокрема, освітянських закладів на опалення твердопаливними котлами у Летаві та Зарічанці.  Проведення заходів ефективного та безперебійного проходження опалювального сезону – від підготовки приміщення котелень до встановлення твердопаливних котлів та забезпечення дровами – обговорено спільно з представниками місцевих агроформувань, керівниками закладів освіти та старостами.      

10:26 12.09.2022

Проводяться  поточні ремонти на сільських дорогах

Проводяться поточні ремонти на сільських дорогах

У Кочубієві за підтримки місцевого агроформування ПП "Кочубіївське" проводиться поточний ремонт доріг по вулиці Перемоги, на черзі – Подільська. Інвестором придбано  понад 700 тонн щебеню. Розгортає та вирівнює дорожнє полотно грейдер КП «Комунсервіс».  

10:24 12.09.2022

Заходи благоустрою у Кормильчі

Заходи благоустрою у Кормильчі

У селах громади тривають активні роботи господарського характеру. Так,  у Кормильчі цими днями мешканці вулиць Грушевського, Центральна та Незалежності зорганізувалися   на  встановлення кілець для облаштування криниць громадського користування, що були придбані в рахунок угоди про соцпартнерство агроформуванням, яке орендує землі на території старостинського округу.  Також місцева громада    проводила підготовчі роботи до встановлення європаркану довкола території сільського кладовища. А ще завезено матеріали для ремонту пам’ятників воїнам-односельцям, що боронили село в часи Другої світової.

15:37 09.09.2022

Обговорили нагальні освітянські питання

Обговорили нагальні освітянські питання

Учора в залі засідань селищної ради відбулася робоча зустріч з керівниками навчально-виховних закладів громади. Участь у нараді взяв селищний голова Олександр Собань. Серед основних питань, що  були заплановані до обговорення - про забезпечення безпечного очного навчання, про організацію навчального процесу для учнів, що тимчасово проживають за кордоном, про  підготовку до опалювального сезону тощо.

15:25 09.09.2022

На позачерговому засіданні селищної ради

На позачерговому засіданні селищної ради

Депутати розглянули включені до порядку денного питання та прийняли рішення про хід організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, про визнання гуманітарною допомогою товарів, про включення майна( транспортних засобів) до Переліку   другого типу об’єктів оренди спільної власності та затвердили нещодавно прийняті головою розпорядження. 

14:36 09.09.2022

Мандрівка у «Світ Майнкрафта»

Мандрівка у «Світ Майнкрафта»

Сьогодні на Центральній площі Чемеровець  для дітей організатори  КВЕСТ-ГРИ «Світ Майнкрафта» забезпечили цікаву,  пізнавальну та захоплюючу мадрівку у реальність, де кожен учасник зміг відчути себе героєм.  Діти успішно виконували завдання на логіку, демонстрували  математичні здібності та знання іноземної мови, збирали необхідні для крафта предмети і артефакти, будували, боролися разом з командою проти Ендермена, Гаста, Висушувача, долали  перешкоди в ролі рятівників. Цікаве дозвілля стало для учасників корисним в плані самоствердження та особістісного розвитку.

14:30 09.09.2022

Достойна відзнака за волонтерську діяльність

Достойна відзнака за волонтерську діяльність

Волонтерський рух на Чемеровеччині охопив усю територію громади, активними його учасниками стали усі мешканці усіх наших населених пунктів. Кожен долучається чим може, задля того, щоб допомогти у наближенні нашої Перемоги. І ця спільна справа дає вагомі результати. За підтримку і допомогу постійно надходять слова вдячності з передової, від тих військових частин, для яких вона необхідна і дуже вагома. А особлива заслуга у цій загальній справі тих, хто взяв на себе ініціативу та відповідальність очолити волонтерський рух. За патріотизм, активну громадську позицію, відданість, мужність,  відвагу в умовах війни та особистий внесок у наближення Перемоги України над агресором Подякою  Хмельницької обласної ради та нагрудним знаком «День Незалежності-2022» нагороджено депутата  VIII скликання Чемеровецької селищної ради, одного з організаторів волонтерської групи «Перемога» Олександра Чорного. Сьогодні в ході пленарного засідання селищний голова Олександр Собань вручив відзнаку та побажав Олександру Павловичу нових досягнень та успіхів в усіх сферах діяльності.

14:03 09.09.2022

Оголошено збір продовольства

Оголошено збір продовольства

У населених пунктах громади знову шириться акція по збору продовольства для потреб і військовослужбовців, і вимушено переселених осіб, що знайшли прихисток на території нашої громади. Організаційну місію взяли на себе старости,  а місцеві активісти допомагають збирати, сортувати продукцію та складувати тимчасово на зберігання, допоки все не буде направлятися за призначенням.  

13:28 09.09.2022

Переселенцям вручається чергова гуманітарна допомога

Переселенцям вручається чергова гуманітарна допомога

Цими днями  старости активно передають  гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам, що проживають у населених пунктах громади. Сформовані продуктові пакети, пофасована мука та горох  надійшли до Чемеровецького гуманітарного хабу від благодійних міжнародних організацій, що підтримують постраждалих від війни.  З початку повномасштабної російської агресії мешканці південних та східних регіонів, що одержали прихисток на Чемеровеччині, відчувають постійну підтримку продовольством, як від місцевої громади, так і від закордонних благодійних фондів.

10:58 09.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь