A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Збираємо картоплю для лікарні

Збираємо картоплю для лікарні

Традиційно у цю пору мешканці населених пунктів громади збирають урожай городини на своїх присадибних ділянках. І вже традиційною стала на цю пору акція  по заготівлі картоплі для харчування хворих, що перебувають на стаціонарному лікуванні у Чемеровецькій багатопрофільній лікарні. Організований старостами збір сільськогосподарської продукції активно підтримується односельцями.

10:53 09.09.2022

На Хмельниччині заборонили полювати на пернатих

На Хмельниччині заборонили полювати на пернатих

Хмельницьке обласне Управління лісового та мисливського господарства інформує про те, що наразі на території Хмельниччини введено тимчасову заборону полювання на пернату дичину. Діятиме вона до завершення воєнного стану.

10:54 08.09.2022

Черговий транш гуманітарної підтримки від World Central Kitchen

Черговий транш гуманітарної підтримки від World Central Kitchen

Сьогодні, за останній час вже втретє, на територію громади прибула благодійна допомога   від американської організації «Центральна Кухня Світу», яка надала цього разу 400 продуктових наборів для  внутрішньо переміщених осіб, котрі прибули на Чемеровеччину з тих регіонів, де ведуться активні бойові дії. Усього нашими переселенцями   отримано понад 1300 пакунків з продовольством в рамках цієї гуманітарної місії. 87 пакетів  наразі Чемеровецьким гуманітарним хабом уже передано старостам для адресного вручення.

15:12 07.09.2022

Продовжуємо перехід на опалення дровами

Продовжуємо перехід на опалення дровами

За усіма прогнозами опалювальний сезон 2022/2023 років буде складним, особливо непередбачуваною є ситуація із забезпеченням газом. Керівництвом селищної ради впродовж попередніх років успішно реалізується, а цьогоріч знову актуалізувалася тема переходу комунальних, зокрема,  освітянських закладів на  опалення твердопаливними котлами. Після нещодавнього візиту у Кугаївці та перемовин з місцевим інвестором результат уже очевидний. Поруч з газовою котельнею на території школи майстри будівельної бригади ПП «АВС-Агро» спланували, а сьогодні розпочали заливати фундамент під приміщення, де буде встановлено новий твердопаливний котел, який опалюватиме місцевий навчальний заклад.   Принагідно зазначити, що придбання котла також буде здійснено місцевим агроформуванням в рахунок угоди про соціальне партнерство.

15:08 07.09.2022

Увага! Продовжено термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Увага! Продовжено термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Чемеровецька ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

08:55 07.09.2022

Готуємося до опалювального сезону

Готуємося до опалювального сезону

В ході реалізації заходів підготовки до зимового періоду 2022/2023 років задля забезпечення оптимально ефективного його проходження у селі Андріївка в приміщенні дитячого садочка на завершальному етапі комплекс ремонтних робіт. Сьогодні майстри провели монтаж димохода. Після встановлення нового котла та переобладнання системи опалення її функціонування буде ефективним, а забезпечення температурного режиму на належному рівні. Паливними дровами заклад повністю забезпечений.

16:59 06.09.2022

Як функціонує безпечне освітнє середовище

Як функціонує безпечне освітнє середовище

Цьогоріч перший дзвоник,  що пролунав  1 вересня у школах  громади через спровоковану  рф повномасштабну війну був не таким, як у попередні роки. Далеко не в усіх закладах та не усі школярі мають змогу повернутися за парти та розпочати навчання офлайн. Перший урок для усіх учнів був наповнений патріотичною тематикою. А в тих закладах, де є можливість  під час повітряної тривоги проводити заняття в укриттях, в перші дні нового навчального року відбулися уроки безпеки за участю працівників ДСНС, кожен з яких разом з керівництвом установи відповідальний за безпечну організацію навчально-виховного процесу. Прикро визнавати, але факт: впродовж останніх днів через сигнали повітряної тривоги засвоєні на уроках безпеки навички   і вчителям, і учням довелося перевіряти на практиці.  Бережемо життя та здоров’я наших дітей! Дбаємо про наше майбутнє! Освічена нація – непереможна нація!

15:12 06.09.2022

Соціально відповідальний бізнес - запорука розвитку громади

Соціально відповідальний бізнес - запорука розвитку громади

Роль бізнесу та підприємництва у сучасному суспільстві загалом та у нашій громаді зокрема не обмежується лише створенням робочих місць, матеріальних цінностей і примноженням прибутку. При досягненні у своєму розвитку певного рівня бізнес ставить перед собою нові завдання та стає більш соціально активним у житті держави, регіону, міста чи селища.  Одним з таких  на території Чемеровецької громади є приватне підприємство «РЕМБУД», яке започаткувало свою діяльність ще у 2001 році.  І з тих пір компанія постійна покращує сервіс, розширює асортимент товару і спектр послуг, щоб максимально задовольнити потреби споживача. Кожен мешканець громади має можливість знайти все для будівництва та ремонту в одному місці, почерпнути нові ідеї для  облаштування будинку та території довкола. А з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну керівництво підприємства  бере активну  участь у волонтерському русі на Чемеровеччині, допомогає у створенні сприятливих умов проживання внутрішньо переміщеним особам, сприяє у забезпеченні технікою, тактичним обладнанням Збройні Сили України, надає допомогу військовим частинам. Днями селищний голова Олександр Собань побував на підприємстві та подякував  його керівнику Богдану Соломчаку за вагомий внесок у соціально-еономічний розвиток громади, активну громадську позицію, волонтерську діяльність та вручив Грамоту Кам’янець-Подільської військової адміністрації з нагоди Дня підприємця України.

11:39 06.09.2022

Зустріч з представниками ООН у справах біженців

Зустріч з представниками ООН у справах біженців

До проблем вимушено переміщених осіб, які постражлали внаслідок російського повномастабного вторгнення на територію України, наразі прикута увага не лише влади всіх рівнів та громадських організацій, що функціонують в державі. Широкоформатну допомогу цій категорії громадян надають численні міжнародні організації та благодійні фонди. Сьогодні у Чемеровецькій громаді побували з робочим візитом члени регіонального представництва ООН у справах біженців. В кабінеті голови відбулась зустріч, в ході якої Зеру Мару, офіцер програми, та Ношаба Ясмін, офіцер з захисту населення, поцікавились проблемами внутрішньо переміщених осіб, що проживають на Чемеровеччині. Обговорено шляхи співпраці щодо надання   допомоги переселенцям надалі.

18:23 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь