A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Щиро вітаю   вас з Днем Державного прапора України. У всі часи державний прапор – священний. Для кожної країни, а особливо - для нашої і особливо – сьогодні,  прапор – це символ суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності та незалежності.   За нього завжди у боротьбі віддавали життя і проливали кров. І зараз  він  супроводжує наш шлях до Перемоги.     Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець   відчуває гордість за свою Батьківщину, за наш український народ, за Збройні Сили України.   Зі святом вас, друзі! Слава Україні! Слава її Героям!  

08:28 23.08.2022

Відбулася робоча щотижнева нарада

Відбулася робоча щотижнева нарада

Сьогодні селищний голова Олександр Собань в он-лайн режимі провів робочу щотижневу нараду зі старостами населених пунктів громади. В ході конструктивного діалогу обговорено актуальні питання та сплановано заходи на поточний тиждень.

17:21 22.08.2022

У селі Збриж прибирали на кладовищі

У селі Збриж прибирали на кладовищі

Минулого тижня жителі села згуртувалися та прибирали місцеве кладовище, косили траву  та завершили роботи по спорудженні будиночка для збереження інвентаря на місцевому кладовищі. Матеріали закупили мешканці села, які й зорганізувалися  до проведення робіт.  

17:14 22.08.2022

Благодійний захід у Кугаївцях

Благодійний захід у Кугаївцях

У ці серпневі дні  уже понад два десятки років місцева кугаєвецька громада збирається на традиційне свято села. Цьогоріч цей захід відбувся у форматі благодійної виставки-продажу сільськогосподарської продукції. А також вже традиційно, вкотре, відкрили постійнодіючу фотозону «Моє село – це велич, гордість та краса». Захід відбувся за художнього супроводу місцевих аматорів сцени. В ході благодійної акції кугаєвчани зібрали понад 22 тисячі гривень, за які буде придбано тактичне взуття для воїнів-односельців.

17:12 22.08.2022

Проведено роботи з відновлення водозабезпечення

Проведено роботи з відновлення водозабезпечення

В селі Залуччя вчора працювала техніка «Комунсервісу». Майстри розкопали та ліквідували порив на одному з відрізків водогону  по вулиці Замістя. Водопостачання до домоволодінь місцевих мешканців відновлено.

17:02 17.08.2022

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ

Працівниками служби у справах дітей спільно зі старостою села Юрківці Сергієм Бартковим та інспектором сектору ювенальної превенції Кам’янець-Подільського районного управління поліції Діаною Свято проведено перевірку умов утримання та виховання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та дітей, які перебувають на території сіл Юрківці та Теремківці.

16:33 17.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь