A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тривають роботи по водозабезпеченню мешканців Вікторівки

Тривають роботи по водозабезпеченню мешканців Вікторівки

Сьогодні  спеціалісти КП «Комунсервіс»  опустили у, підготовлену до роботи, свердловину насос. Майстри з РЕМу проклали лінію електромереж та підключили живлення. Наразі вирішується питання про придбання ще  деякого необхідного обладнання. Після його монтажу система постачання води по прокладеній вітці водогону пройде перевірку до експлуатації. А мешканці значної частини села  Вікторівка матимуть змогу одержувати якісну питну воду.

16:53 07.07.2022

Перевірка системи оповіщення

Перевірка системи оповіщення

Сьогодні усі ми живемо у тривожний час. Періодично про небезпеку з повітря сповіщають сирени гучномовців. Найважливіше для людей - не нехтувати такими повідомленнями. А для влади на місцях – аби система оповіщення фунціонувала справно та злагоджено. Наразі  відповідальними працівниками селищної ради перевірено стан функціонування системи, що сповіщає про повітряну тривогу,  у Зарічанці.

16:50 07.07.2022

Відбулася нарада з архітекторами

Відбулася нарада з архітекторами

Підвищення рівня професійних копетентностей для посадових осіб місцевого самоврядування має значення завжди. Досить ефективно ця система працює  зараз,  адже в он-лайн режимі можна одержати інформацію найактуальнішу та найнеобхіднішу. Сьогодні до вебінару такого формату долучилася начальник відділу містобудування та архітектури Віта Каєта. Тема спілкування – «Ефективні будівельні проєкти із OpenBIM-платформою Bimplus». В ході ділового спілкування обговорювалися шляхи підвищення ефективності під час проєктування та будівництва цивільних, промислових та інфраструктурних об’єктів.  

16:49 07.07.2022

Ой на Івана, та й на Купала...

Ой на Івана, та й на Купала...

Сьогодні, за споконвічною традицією,  українці святкують Івана Хрестителя. У свято з найромантичнішими традиціями Центр культури, дозвілля та мистецтв у селищному сквері провів для усіх бажаючих майстер-клас із плетіння купальських віночків. Також майстрині розповідали про традиції та звичаї, про квіти та їх символічне значення.   Участь у майстер-класі взяли і чемерівчани, і гості нашої громади.

11:51 07.07.2022

Для потреб Збройних Сил України

Для потреб Збройних Сил України

Дуже важливо для воїнів-захисників відчувати, що ми віримо у Перемогу, впевнені у нашій Армії. А якщо до того ми можемо  ще й додати їм  бойового духу нашою підтримкою – це стає ще важливішим.  Саме тому Чемеровецька громада плете сітки, передає найнеобхідніші речі, взуття, медикаменти, готові обіди та продовольство тривалого зберігання – і це все з тилу для фронту! А сьогодні селищний голова Олександр Собань передав військовим придбаний за сприяння громадської організації «За конкретні справи» генератор, який «Новою поштою» буде доставлено до місця призначення.

11:37 07.07.2022

З турботою про тих, хто в скруті через війну

З турботою про тих, хто в скруті через війну

Від початку війни Чемеровеччина надає прихисток усім, хто приїздить на територію громади з окупованих та зруйнованих міст і сіл.  Наразі, в ході підготовки до осінньо-зимового періоду, з розумінням того, що чисельність  людей, які втратили домівки, і не матимуть  умов, щоб пережити зиму, може зростати, керівництвом селищної ради вивчається питання про можливість використання будівель комунальної власності, як гуртожитків для переселенців. Саме з такою метою вчора селищний голова Олександр Собань здійснив робочу поїздку до Кочубієва, де пустує приміщення школи.  

11:34 07.07.2022

Іде активна підготовка до благодійного футбольного матчу

Іде активна підготовка до благодійного футбольного матчу

Цієї неділі 10 липня в Кугаївцях  о 12.00. на сільському стадіоні відбудеться товариська зустріч між футбольними командами  - місцевою «АВС-Агро» та «Оболонь»(смт Чемерівці).   А вже з 11.30. розпозпочнеться тематична концертна програма сільських аматорів сцени. У організаторів    благодійний задум – зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України.

15:55 06.07.2022

Працювала комісія з врегулювання земельних спорів

Працювала комісія з врегулювання земельних спорів

Вчора комісією, у складі якої   працівники відділу земельних ресурсів, містобудування та архітектури, юрист та представники поліції, розглянуто три заяви від мешканців села Летава щодо врегулювання земельних спорів.  Вивчивши питання безпосередньо за місцем проживання заявників, членами комісії надано їм роз»яснення щодо усунення причин та уникнення в майбутньому конфліктних ситуацій  на ґрунті недотримання норм чинного земельного законодавства.

15:53 06.07.2022

Заходи водозабезпечення у Слобідці-Смотрицькій тривають

Заходи водозабезпечення у Слобідці-Смотрицькій тривають

Завдячуючи ТОВ "МРІЯ ФАРМІНГ ПОДІЛЛЯ" та  ПП "АВС-АГРО", що придбали нові водопровідні труби, відповідно  - 500 і 200 метрів,  та техніці і майстрам  КП "КОМУНСЕРВІС" у Слобідці- Смотрицькій прокладено нову вітку водогону   по вулиці Молодіжна.   Наразі   два помешкання уже підключено до водомереж, на черзі наступні десять.   А по вулиці Богдана Хмельницького, де також більше десятка споживачів,  завершено заміну старих труб на пластикові на вуличному та підвідних до помешкань водогонах. Залишилися налагоджувальні роботи.   Місцеві мешканці долучаються до проведення заходів якісного водозабезпечення у селі.  

15:51 06.07.2022

Розпочали очищення  водостічних канав

Розпочали очищення водостічних канав

Вчора трактор місцевого агроформування ПП «Аграрна компанія -2004», екскаватор та машина КП «Комунсервіс» працювали на вулиці Українській  у Свіршківцях над очищенням    канави  для відведення стічних вод. Проливними дощами  з полів та з-під лісу у водостоки нанесло чимало мулу. Розпочаті роботи буде продовжено.

15:49 06.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь