A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Жерді продовжуються роботи з водопостачання

У Жерді продовжуються роботи з водопостачання

Після завершення ремонтних робіт на свердловині, що забезпечує питною водою значну частину  села Жердя, продовжується відновлення віток вуличних водомереж. Вчора за сприяння інвесторів ТОВ"Волочиськ Агро" та ПП"Елко" та місцевих мешканців Олександра Кутаса, Анатолія Бабелюха , Вячеслава Семенюка, Олександра Цісара   вдалося прокласти нові труби, облаштувати колодязі,  провести зварювальні роботи та подати питну воду до півтори десятка домоволодінь по вулиці Польова.  Ми дбаємо про якісне водопостачання, а споживачі мають відповідально ставитися до ефективного використання води.

15:44 06.07.2022

До зими готуємося по-господарськи

До зими готуємося по-господарськи

Відповідно напрацьованого плану підготовки до чергового опалювального сезону у населених пунктах громади проводиться аналіз наявних ресурсів та засобів. Вчора з цих питань селищний голова Олекандр Собань побував у селі Андріївка, де спільно зі старостою Віктором Добруцьким оглянули систему опалення будівлі, у якій розташований дитсадок, старостат, пункт здоров`я та поштове відділення. Наразі, навіть при наявності твердопаливного котла, затрати для підтримання відповідного температурного режиму, понаднормові. Для забезпечення ефективності процесу  керівнитвом прийнято рішення про  проведення реконструкції  системи опалення, зокрема, заміну котла та облаштування нового приміщення для його встановлення безпосередньо в будівлі, а не на віддалі від неї, аби не використовувати затратні зовнішні мережі.  

15:34 06.07.2022

Продовжується ремонт доріг у Чемерівцях

Продовжується ремонт доріг у Чемерівцях

Сьогодні у селищі техніка ТОВ «Зелендорбуд» (м.Чернівці)  продовжувала працювала над здійсненням ремонту   струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій найпроблемніших відрізків на дорозі по вулиці Андрія Кухара та біля пам»ятника Тарасу Шевченку.

16:50 04.07.2022

До уваги власників житла, які розміщують у себе внутрішньо переміщених осіб!

До уваги власників житла, які розміщують у себе внутрішньо переміщених осіб!

Нагадуємо, що в рамках соціального проєкту «Прихисток» для нарахування компенсації за  червень 2022 року, вам необхідно до 5 липня(включно) звернутися із  заявою встановленої форми до старостату (за місцем проживання) або у відділ архітектури та містобудування селищної ради (для мешканців Чемеровець).

16:20 04.07.2022

Стартували «Літні канікули з Богом»

Стартували «Літні канікули з Богом»

За сприяння Української Греко-Католицької церки, благодійного фонду «Карітас» та за ініціативи отця Василя Демчишина   вчора стартував уже традиційний на Чемеровеччині дитячий табір «Літні канікули з Богом». Цьогоріч у ньому відпочиватимуть 60 дітей молодшого та середнього шкільного віку як з території   громади, так  і з числа внутрішньо переміщених осіб.  Дозвілля дітей організовуватимуть   волонтери-семінаристи та вчителька, переселенка з Маріуполя, що  наразі мешкає у нашій громаді. Табір працюватиме  впродовж двох тижнів. Під час перебування для дітей проводитимуться різні   ігри, квести та заняття з християнської етики. Сьогодні до вихованців літнього табору з подарунками завітали депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко та представники місцевої влади.

14:41 04.07.2022

Вічна слава та пам’ять Герою!

Вічна слава та пам’ять Герою!

Сьогодні Чемеровеччина провела в останню путь  Героя, воїна-захисника  Кіндзерського Михайла Леонідовича . Михайло  самовіддано протистояв російським окупантам, виборюючи майбутнє нашої держави, своєї родини,  нас з вами! Віддавши життя за нашу Україну, за волю та незалежність нашого народу,  Михайло Кіндзерський назавжди залишиться в нашій пам’яті. Герої, на чиїх життях вибудовується майбутнє нашої держави – у наших серцях навіки!

15:27 02.07.2022

Заходи водозабезпечення в селі Чорна

Заходи водозабезпечення в селі Чорна

Днями стався порив на вітці сільського водогону по вулиці Зарічна. Залучивши техніку та матеріали, придбані КП «Комунсервіс», майстри-комунальники ліквідували порив та відновили водозабезпечення до 30 помешкань. Мешканці допомагали у проведенні ремонтних робіт.

13:34 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь