A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Водопостачання у Кугаївцях відновлено

Водопостачання у Кугаївцях відновлено

З настанням літа мешканці населених пунктів  збільшили обсяги використання води через вуличні мережі.  Як результат,  не витримавши навантаження,    вийшов з ладу електронасос на свердловини №2 у селі Кугаївці.   Завдячуючи ПП "АВС-Агро",  неполадку вдалося  ліквідувати та відновити водопостачання по вулицях Л.Українки, Мостіпаки, В. Скопецького, Миру та Героїв АТО.

11:49 23.06.2022

Охоплені увагою

Охоплені увагою

Селищною радою приділяється максимум уваги створенню комфортних умов проживання для сімей, що вимушено покинули свої домівки через повномасштабне російське вторгнення на територію нашої держави. Вчора заступник селищного голови Юлія Повар спільно з працівниками  служби у справах дітей    ознайомилися з умовами проживання внутрішньо переміщеної сім'ї, в якій перебувають діти під опікою.           Родина отримує виплати, продуктові набори, одяг, взуття,  засоби гігієни  тощо. Вагому   допомогу надав сім'ї благодійний фонд «Карітас» та отець Василь Демчишин.   Діти здобували освіту в Чемеровецькому НВК №2 дистанційно, також  охоплені медичними послугами.

11:46 23.06.2022

Підтримуємо та допомагаємо щоденно

Підтримуємо та допомагаємо щоденно

З перших днів війни  мешканці громади активно допомогають і військовослужбовцям, і переселенцям. Так, андріївчани  сьогодні    у  черговий раз, завдячуючи земляку,  директору АТ "ГАЛИЧФАРМ"  Олександру  Блонському  та волонтерському руху, відправли на Схід чергову партію гуманітарної  допомоги. Консерви, домашнє печиво, медикаменти, військова форма будуть доставлені для  воїнів-односельців  безпосередньо на фронт.

16:40 22.06.2022

Ще одна вулиця підключена до сільських водомереж

Ще одна вулиця підключена до сільських водомереж

Сьогодні завершено роботи по забезпеченню  питною водою мешканців  вулиці Надгірна в селі Сокиринці. Комунальною технікою прокладено 68 метрів труби, майстри провели монтажні та налагоджувальні роботи. Місцеві жителі також долучилися до проведення заходів. Наразі підключено до водомереж два домоволодіння з восьми наявних. Вирішення питання максимального забезпечення якісним водопостачанням поступово вирішується в усіх селах громади на усіх раніше неохоплених територіях.

16:27 22.06.2022

Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

22 червня  1941 року розпочалася нова фаза Другої світової війни, яка захопила територію сучасної України. Згідно зі статистичними даними в ній загинуло близько 20% українців.   На жаль,   війна знову прийшла в Україну. Російські загарбники спалюють цілі міста та села, вбивають військових та цивільних.  Сьогодні у 119-й день війни Росії проти України.   Ми згадуємо та вшановуємо тих, хто ціною своєї крові відстоював Перемогу у Другій світовій.  У Парку слави в  Чемерівцях селищний голова Олександр Собань,  представники ветеранської організації та  працівники селищної ради  поклали квіти до підніжжя меморіалу та  вшанували пам’ять   загиблих земляків у Другій світовій війні.

13:22 22.06.2022

Збережемо урожай від пожеж

Збережемо урожай від пожеж

Продовольча безпека сьогодні одне з найважливіших завдань. Сільськогосподарський 2022 рік став випробуванням для наших аграріїв. Наразі жнивна нива дозріває. І постає на порядку денному питання збереження врожаю. Запобігання  пожеж у полі та безпечне зберігання збіжжя  – завдання не лише хліборобів, працівників ДСНС, а й усіх громадян.  Саме з метою обговорення цих нагальних питань та напрацювання  відповідних заходів відбулася робоча зустріч селищного голови Олександра Собаня з начальником 2 Державного пожежного рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Олегом Іванюком. Спільно маємо забезпечувати суворе дотримання протипожежних правил постійно і особливо у період цьогорічної жнивної кампанії.

13:03 22.06.2022

Скористайтесь правом на податкову амністію!

Скористайтесь правом на податкову амністію!

Головне управління ДПС у Хмельницькій області (Чемеровецька ДПІ) нагадує про те, що згідно з Законом України від 15.06.2021 №1539-ХІ з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

10:06 22.06.2022

Аварійний перехід став безпечним

Аварійний перехід став безпечним

Раніше ми інформували про сплановані заходи щодо ремонту містка у Кочубієві, що слугує переходом для мешканців до центру села. Наразі силами бригади майстрів з місцевого агроформування ремонтні роботи проведено.  Тепер усі матимуть змогу швидко та безпечно дібратися магазину, пункту здоров’я, старостату, за що вдячні і організаторам, і виконавцям доброї справи.

17:24 21.06.2022

Захист прав дітей – наш пріоритет

Захист прав дітей – наш пріоритет

Сьогодні працівниками служби спільно з старостою Вишнівчицького старостинського округу Олександром Зьорком, поліцейським офіцером громади Богданом Петелько та директоркою Вишнівчицького ліцею Оксаною Пазинюк проведено обстеження умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

17:12 21.06.2022

Реалізуються проєкти благодійного фонду КАРІТАС

Реалізуються проєкти благодійного фонду КАРІТАС

Сьогодні у селищного голови Олександра Собаня відбулася зустріч з директором Хмельницької обласної  організації благодійного фонду КАРІТАС - ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УГКЦ отцем Іваном Данкевичем, його представниками та волонтерами. Отець Іван прибув на територію громади в рамках реалізації проєкту, ініційованого Фондом,  щодо виплати багатоцільової грошової допомоги для внутрішньо переміщених, що прибули з окупованих територій,  в сумі 2220 грн на одну особу на три місяці( про яку ми анонсували раніше). А в кабінеті  очільника громади обговорили питання залучення грантових коштів для розвитку малого та середнього бізнесу та підтримки підприємницької діяльності серед переселенців. Це дасть можливість людям, що  вимушено покинули свої території та робочі місця, адаптуватися, створити умови для роботи, відремонтувавши приміщення, чи придбавши необхідне обладнання або устаткування. Підтримаємо, кожного, хто того потребує!  Наша допомога необхідна та важлива.

17:08 21.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь