A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт даху в сільських будинках культури

Ремонт даху в сільських будинках культури

В ході обстеження закладів культури, які діють на території громади , виявлено, що у деяких пошкоджена покрівля. Для вчасного вирішення  проблеми та  збереження будівель від руйнування селищний голова Олександр Собань розпорядився про виділення необхідної кількості листів шиферу.  До  проведення ремонтних робіт залучено автовишку Солодового заводу ПрАТ «Оболонь». Сьогодні проведено заміну пошкоджених  дахів Більського, Жердянського та Кормильчанського сільських будинків культури.

16:48 14.12.2021

Креативна платформа

Креативна платформа

Дитиноцентризм - стрижневий вектор діяльності  класного керівника. Таку тему обговорили на креативній платформі керівники методичних товариств закладів освіти селищної ради. Заступник директора з виховної роботи Чемеровецького НВК №2 Лілія Лис презентувала творчі ідеї педагогічного колективу. Розпочато обговорення питання актуальності оцінки поведінки учня, а також розробки Критеріїв корпоративної організаційної культури для учнів, вчителів і батьків.

16:30 14.12.2021

Програма Президента України "єПідтримка"

Програма Президента України "єПідтримка"

Президентом України ініційовано Програму цільового фінансування вразливих категорій бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19.

16:28 14.12.2021

Черговий робочий візит

Черговий робочий візит

Селищна рада продовжує  облаштовувати будинки старостатів, у яких для зручності жителів сіл розміщуються найбільш відвідувані соціальні установи. Наразі такий проєкт реалізовується в селі Летава. У будівлю, де  працює старостат та Летавський дошкільний заклад, заплановано перемістити амбулаторію загальної практики – сімейної медицини. Сьогодні селищний голова Олексанр Собань, перебуваючи з робочим візитом  в Летаві, ознайомився з ходом ремонтних робіт в кабінетах, які відведено для медичного закладу. Остаточний перехід в нове приміщення медики планують здійснити наступного тижня.

16:22 14.12.2021

Вшанували героїв-чорнобильців

Вшанували героїв-чорнобильців

206 днів світ, затамувавши подих, спостерігав за боротьбою пожежників, військових, лікарів, будівельників, інженерів,  шахтарів, енергетиків, водіїв – усіх, хто намагався приборкати “мирний атом”, що вирвався на волю 26 квітня 1986 року у Чорнобилі. Саме стільки тривало будівництво унікальної споруди, яка не мала аналогів у світі і яка була створена для того, аби під тисячами тонн бетону заховати радіоактивні руїни 4-го енергоблоку Чорнобильської АЕС – об’єкту “Укриття”. Сьогодні День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. З цієї нагоди ліквідатори аварії на ЧАЕС, ветерани пожежної охорони, рятувальники, керівництво селищної ради, громадськість вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника в Парку Слави селища Чемерівці. Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч та відвів біду від прийдешніх поколінь! Глибока шана та щира подяка усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи!

10:50 14.12.2021

Облаштовано 75 метрів огорожі

Облаштовано 75 метрів огорожі

 Паркан встановлено біля сільського кладовища в селі  Завадівка.  Захід реалізовано завдяки  ініціативі   мешканців села, за підтримки старостату  та місцевих підприємств і установ. 

16:42 13.12.2021

Забезпечили села громади підсипочним матеріалом

Забезпечили села громади підсипочним матеріалом

З метою запобігання аварійним ситуаціям та забезпеченню безпеки   руху автотранспорту на дорогах громади в ході підготовки до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років за кошти  селищного бюджету було придбано 200 тонн підсипочного матеріалу.   Для довозу відсіву по населених пунктах старостинських округів використовуються усі можливості залучення техніки сільськогосподарських формувань та комунального підприємства. Сьогодні  на дороги з найбільшими схилами у селах Сокиринці та Збриж вивезено 20 тонн підсипочного .

16:40 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь