A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Провели прибирання територій

Провели прибирання територій

Сьогодні керівництвом селищної ради ініційовано проведення в Чемерівцях осіннього прибирання. Працівники підприємств та установ загорнули опале листя на прилеглих територіях, у скверах та паркових зонах. Комунальні служби працювали над тим, аби вчасно зібрати та вивезти зібране сміття.

15:55 25.10.2021

Атестація працівників школи мистецтв

Атестація працівників школи мистецтв

Сьогодні  за участю начальника відділу культури та туризму Світлани Ромах, відбулося чергове засідання атестаційної комісії Чемеровецької школи мистецтв селищної ради. За результатами засідання ухвалено низку рішень щодо присвоєння  кваліфікаційних  категорії та тарифних розрядів педагогічним працівникам школи.

15:54 25.10.2021

Проведено профілактичний рейд

Проведено профілактичний рейд

Днями працівники служби  у справах дітей селищної ради та  відділу поліцейської діяльності №1 провели спільний профілактичний рейд на території сіл Кормильча та Слобідка-Смотрицька.

13:41 23.10.2021

Запрацювала нова система опалення Летавського ДНЗ

Запрацювала нова система опалення Летавського ДНЗ

Сьогодні селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов оглянули проведений комплекс робіт з переведення системи опалення   з газової на твердопаливну Летавського  закладу дошкільної освіти. В котельні навчального закладу встановлено новий котел, який буде працювати на дровах та вугіллі. Вчора відбулось пробне включення. Система функціонує. Разом з тим кочегари  проводять заготівлю дров, які відразу складують в  спеціально відведеному приміщенні.

11:58 23.10.2021

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Як повідомили в управлінні податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області, відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 "Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних документів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.06.2020 за №832/36454, внесено зміни до форми та змісту розрахункових документів.

10:48 23.10.2021

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

У вівторок, 26 жовтня 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Чемеровецької селищної ради за адресою: смт Чемерівці, вул. Центральна, буд. 40, відбудеться прийом громадян прокурором Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, щодо відомих фактів вчинення домашнього насильства, у тому числі, по відношенню до неповнолітніх дітей або за їх участю.

10:12 23.10.2021

Врегульовано земельні питання

Врегульовано земельні питання

По завершенню сільськогосподарських робіт на присадибних ділянках  у окремих  власників домогосподарств виникли питання щодо врегулювання межових спорів. У зв’язку з цим сьогодні працівники селищної ради із залученням фахівців землевпорядної організації провели  обстеження  земельних наділів у селах Кочубіїв, Шидлівці, Юрківці, Степанівка та Завадівка. Після  вивчення ситуації, здійснення замірів провідний спеціаліст відділу Ігор Поплавський  вказав землекористувачам на точні розміри сусідніх ділянок, встановив межові знаки та надав роз’яснення визначених законодавством норм добросусідства.

15:53 22.10.2021

Обговорили питання безпечності харчування в закладах освіти

Обговорили питання безпечності харчування в закладах освіти

Cьогодні  відбулася онлайн - нарада з кухарями закладів загальної середньої освіти щодо питань дотримання вимог нового санітарного регламенту у закладах освіти та складання єдиного двотижневого меню-розкладки nf  картотеки страв. Разом з провідним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Володимиром Пазинюком та головними спеціалістами Чемеровецького управління Держпродспоживслужби Валерієм Боднаром та Олександром Генсіровським обговорювали основні практичні аспекти впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.

15:49 22.10.2021

Робочий візит голови обласної ради Віолети Лабазюк на Чемеровеччину

Робочий візит голови обласної ради Віолети Лабазюк на Чемеровеччину

Вчора Віолета Олександрівна відвідала комунальні заклади обласної ради, що знаходяться на території Чемеровецької громади.    Супроводжували  очільницю обласної ради селищний голова Олександр Собань.

15:47 22.10.2021

Жителя Чемеровеччини засуджено за вчинення злочину проти довкілля

Жителя Чемеровеччини засуджено за вчинення злочину проти довкілля

За процесуального керівництва прокурорів Чемеровецького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено ввину жителя Чемеровецького району у вчиненні кримінального правопорушення проти довкілля

09:43 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь