A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали з професійним святом

Привітали з професійним святом

У переддень професійного свята - Дня працівників харчової промисловості колектив Солодового заводу ПрАТ «Оболонь» отримав вітання від селищного голови Олександра Собаня.  За подання директора заводу Сергія Прубняка грамотами Чемеровецької територіальної громади нагороджено  машиніста очищувальних машин Григорія Скоб’яка, оператора диспетчерської служби Лілію Решетник, слюсаря ремонтника Олександра Скопецького, хіміка (по воді) Інну Шепету, водія АТЗ (вантажного автомобіля) Олександра Вовчка та оператора котельні Олега Стецюка. Також грамотами Хмельницької обласної ради нагороджено старшого хіміка  солодового заводу Світлану Слупко, та Хмельницької облдержадміністрації  майстра з ремонту та експлуатації енергетичного устаткування Віталія Гута.

14:25 13.10.2021

Заходи з нагоди Дня  захисників та захисниць України

Заходи з нагоди Дня захисників та захисниць України

Сьогодні відбулися сьогодні  на Центральній площі біля Пам’ятного знака борцям за незалежність в селищі Чемерівці.   Початком урочистостей  стало покладання квітів  до пам’ятника Героям Небесної Сотні.  До усіх присутніх з вітальним словом звернувся селищний голова Олександр Собань, подякував учасникам бойових дій на сході за подвиг та  виконання військового обов’язку.  Грамотами Чемеровецької  територіальної громади нагороджено учасників  антитерористичної операції Володимира Пашненко, Павла Матушкіна, Дмитра Паку, начальника Другого відділення  Кам’янець-Подільського районного  територіального центру   комплектування та  соціальної підтримки Павла Джигуна, начальника відділення рекрутингу та призову  Павла Заборного, головного спеціаліста відділення    рекрутингу та призову Романа Блонського,  старшого водія Андрія Кураша.  Урочисту тематичну концертну програму   підготували працівники Центру культури, дозвілля та мистецтв, Школи мистецтв та аматори сцени.

14:22 13.10.2021

Провели навчання з питань евакуації

Провели навчання з питань евакуації

Сьогодні   завершився дводенний тематичний семінар з питань евакуації, який  проводили  фахівці навчально –методичного центру  цивільного захисту  та безпеки життєдіяльності Хмельницької області. Учасниками семінару  були  посадові особи  селищної ради, працівники бюджетних та комунальних  установ.

13:51 13.10.2021

Відновлення каналізаційних систем освітніх закладів

Відновлення каналізаційних систем освітніх закладів

Сьогодні працівники комунального підприємства «Комунсервіс» розпочали проведення біля Почапинецького закладу дошкільної освіти. Усі необхідні матеріали закуплено за кошти відділу  освіти, молоді та спорту.

17:12 12.10.2021

Встановлено твердопаливний котел у Вишнівчицькому ЗДО «Сонечко»

Встановлено твердопаливний котел у Вишнівчицькому ЗДО «Сонечко»

Триває підготовка закладів освіти громади  до роботи в осінньо-зимовий період. Вишнівчицький  дитсадок  «Сонечко» в числі  тих, де заплановано перевести систему опалення  на альтернативні види палива. Сьогодні   в котельні дитячого садочка тривали роботи зі встановлення та монтажу  твердопаливного котла.

17:10 12.10.2021

Переходимо на альтернативні види палива

Переходимо на альтернативні види палива

Днями у Вишнівчицькому ліцеї розпочали облаштування приміщення для котельні та подальшого встановлення твердопаливного котла. Забетоновано підлогу та поріг. Найближчим часом   будуть проведені роботи  зі встановлення котла. Разом з тим уже триває заготівля дров.  Біля школи проводиться видалення сухостійних та аварійних дерев, які використають для опалення освітніх закладів села та амбулаторії  загальної практики – сімейної медицини.

16:11 12.10.2021

Створюємо зручні умови для  одержання різних послуг

Створюємо зручні умови для одержання різних послуг

Вже кілька років поспіль селищна  рада впроваджує практику розміщення в одній будівлі закладів соціальної інфраструктури та установ, що надають послуги мешканцям громади. Наразі такий захід реалізовується в селі Вишнівчик, де заплановано розмістити в  будівлі старостату амбулаторію загальної практики – сімейної медицини. Для забезпечення належного температурного режиму вирішено обладнати опалення  від  твердопаливного котла. Минулого тижня майстри також розпочали роботи з благоустрою прилеглої території та встановлення бруківки.

16:46 11.10.2021

Відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС

Відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС

Сьогодні   проведено позачергове засідання обласної комісії ТЕБ і НС   щодо обговорення   надзвичайної ситуації, пов’язаної з відсутністю постачання природного газу для установ, організацій та комунальних неприбуткових підприємств, що фінансуються з державного або місцевого бюджетів на осінньо-зимовий період 2021/2022 років.   Із зали засідань селищної ради до онлайн засідання   долучились керівний склад селищної ради, члени місцевої комісії та керівники бюджетних установ. Розпочинаючи засідання Сергій Гамалій зазначив, що у зв’язку з глобальним зростанням ціни на газ бюджетні підприємства, установи та організації не можуть закупити газ на осінньо-зимовий період 2021/2022 років, а це, у свою чергу, може привести до дуже негативних наслідків.“Ситуація у нас на Хмельниччині, як і в усій країні досить критична, адже майже у всіх бюджетних установах розірвані договори, що були укладені на початку року на постачання газу у зв’язку з суттєвим зростання його вартості,”- наголосив очільник ОДА. Детальніше про ситуацію доповів Сергій Ткачук, який поінформував присутніх, що на сьогодні фактично всі бюджетні установи не мають можливості отримувати газ для старту і забезпечення опалювального сезону. Тож аби забезпечити такі заклади газом, а також зберегти кошти місцевих бюджетів наразі, на підставі меморандуму, який підписано під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського, про непідвищення рівня тарифів маємо можливість отримати знижену ціну від НАК “Нафтогаз України”. “Нам усім потрібно докласти максимум зусиль, аби забезпечити у визначені терміни проведення переговорних процедур з компанією НАК “Нафтогаз України” від протоколу переговорів до укладення договору, аби отримувати газ за визначеною вартістю у розмірі 13,6 грн, без ПДВ, для бюджетних установ”, – підсумував Сергій Гамалій.

16:44 11.10.2021

На контролі питання енергозбереження

На контролі питання енергозбереження

 В ході підготовки до опалювального сезону  керівництвом селищної ради акумулювано зусилля на забезпечення   енергозбереження в усіх установах, зокрема, в закладах освіти.  Одночасно у кількох  з них тривають роботи зі встановлення твердопаливних котлів. Сьогодні з метою контролю за виконанням запланованих заходів перший заступник селищного голови Юрій Войтов та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна ознайомились з ходом робіт зі встановлення котла для опалення будівлі Чорнянської початкової школи.

16:43 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь