A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Взяли участь в обласному семінарі

Взяли участь в обласному семінарі

Сьогодні на базі Державного навчального закладу “Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг” відбувся обласний семінар для осіб відповідальних за складання меню у закладах загальної середньої освіти “Нормативно-правові основи та технологічні засади формування інноваційного меню здорового харчування в закладах освіти”. Слухачами навчання від Чемеровецької громади були провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Володимир Пазинюк та фахівець з питань організації харчування відділу  Галина Дмитрів. Лектори семінару  підготували матеріали щодо сучасних вимог організації повноцінного безпечного харчування в освітніх закладах, надали практичні поради щодо складання технологічних карток на приготування страв для закладів освіти згідно «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах».

17:14 18.10.2021

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

Сьогодні  в селищі Чемерівці та селах громади працювала рейдова група, яка  створена для контролю за дотриманням протиепідемічних норм та вимог карантинних заходів. В ході перевірки обстежено заклади торгівлі та побутового обслуговування на предмет дотриманням соціального дистанціювання, маскового режиму та  проведення регулярної дезінфекції.

17:10 18.10.2021

Розпочато паливний сезон 2021-2022 у дошкільних закладах

Розпочато паливний сезон 2021-2022 у дошкільних закладах

 Цьогоріч підготовку до його старту розпочато заздалегідь. З метою економії та раціонального використання коштів селищного бюджету у поточному році 4 заклади дошкільної освіти – у Вишнівчику, Летаві, Бережанці та Юрківцях уже переведено з газового на тверде паливо. Вугілля та паливні дрова закуплено в достатній кількості. Також у старостатах активно проводиться робота по заготівлі палива з сухостійних та аварійних дерев, яку забезпечують кочегари та комунальні робітники.

17:03 18.10.2021

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Розширена апаратна нарада за участі старост стала сьогодні початком нового робочого тижня.  В ході засідання обговорили актуальні питання боротьби з коронавірусною інфекцією та   вакцинації мешканців громади, початку опалювального сезону в освітніх закладах та інші господарські питання у   кожному старостаті.   Селищний голова Олександр Собань заслухав звіти про роботу   за минулий тиждень та  спрямував  діяльність  відділів і старостатів  на  наступний період.

16:55 18.10.2021

Обережно: COVID!

Обережно: COVID!

Коронавірус і надалі породжує страх, порушуючи життя людей і спричиняючи нові жертви. З 8 жовтня Чемеровецька багатопрофільна лікарня розгорнула 80  ліжок для пацієнтів, які хворі на коронавірусну інфекцію. На сьогоднішній день завантаженість відведених відділень  складає  50%. З числа хворих майже усі  є киснезалежними. На підставі поточних даних, встановлено, що штам Delta Plus, який зараз циркулює, більш заразний, ніж попередні штами коронавірусу, а також може бути пов'язаний з більш високим ризиком госпіталізації та смертності.

16:52 18.10.2021

Презентація пісенника "Краю мій, лелечий"

Презентація пісенника "Краю мій, лелечий"

Сьогодні    відбулася презентація пісенника нашого земляка, історика - краєзнавця, самодіяльного композитора Михайла Васильовича Кундиса «Краю мій, лелечий». Збірка побачила світ завдяки наполегливій праці його дружини Марії  Іванівни  та за  підтримки Чемеровецького  селищного голови Олександра Собаня.

15:37 13.10.2021

Будівництво шкільної котельні у селі Вишнівчик

Будівництво шкільної котельні у селі Вишнівчик

З метою оперативного виконання  плану будівництва нової твердопаливної  котельні до робіт долучаються усі. За кошти селищної ради закуплено  необхідні будівельні матеріали, а батьки учнів Вишнівчицького ліцею наразі штукатурять стіни кімнати. 

15:01 13.10.2021

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Прийміть мої щирі вітання з християнським святом Покрови  Пресвятої Богородиці. З вірою та надією ми звертаємось  до високої Покровительки, покладаючись на Її непереможну опіку. І сьогодні  молитовно просимо у Пресвятої Богородиці миру, добра, суспільної злагоди для любої Батьківщини, здоров’я, добробуту й щасливого майбутнього нашого рідного краю. Нехай береже Вас та Ваші родини Всевишній!

14:35 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь