A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Як повідомили в управлінні податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області, відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 "Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних документів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.06.2020 за №832/36454, внесено зміни до форми та змісту розрахункових документів.

10:48 23.10.2021

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

У вівторок, 26 жовтня 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Чемеровецької селищної ради за адресою: смт Чемерівці, вул. Центральна, буд. 40, відбудеться прийом громадян прокурором Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, щодо відомих фактів вчинення домашнього насильства, у тому числі, по відношенню до неповнолітніх дітей або за їх участю.

10:12 23.10.2021

Врегульовано земельні питання

Врегульовано земельні питання

По завершенню сільськогосподарських робіт на присадибних ділянках  у окремих  власників домогосподарств виникли питання щодо врегулювання межових спорів. У зв’язку з цим сьогодні працівники селищної ради із залученням фахівців землевпорядної організації провели  обстеження  земельних наділів у селах Кочубіїв, Шидлівці, Юрківці, Степанівка та Завадівка. Після  вивчення ситуації, здійснення замірів провідний спеціаліст відділу Ігор Поплавський  вказав землекористувачам на точні розміри сусідніх ділянок, встановив межові знаки та надав роз’яснення визначених законодавством норм добросусідства.

15:53 22.10.2021

Обговорили питання безпечності харчування в закладах освіти

Обговорили питання безпечності харчування в закладах освіти

Cьогодні  відбулася онлайн - нарада з кухарями закладів загальної середньої освіти щодо питань дотримання вимог нового санітарного регламенту у закладах освіти та складання єдиного двотижневого меню-розкладки nf  картотеки страв. Разом з провідним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Володимиром Пазинюком та головними спеціалістами Чемеровецького управління Держпродспоживслужби Валерієм Боднаром та Олександром Генсіровським обговорювали основні практичні аспекти впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.

15:49 22.10.2021

Робочий візит голови обласної ради Віолети Лабазюк на Чемеровеччину

Робочий візит голови обласної ради Віолети Лабазюк на Чемеровеччину

Вчора Віолета Олександрівна відвідала комунальні заклади обласної ради, що знаходяться на території Чемеровецької громади.    Супроводжували  очільницю обласної ради селищний голова Олександр Собань.

15:47 22.10.2021

Жителя Чемеровеччини засуджено за вчинення злочину проти довкілля

Жителя Чемеровеччини засуджено за вчинення злочину проти довкілля

За процесуального керівництва прокурорів Чемеровецького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено ввину жителя Чемеровецького району у вчиненні кримінального правопорушення проти довкілля

09:43 22.10.2021

Оперативна інформація про поширення COVID-19

Оперативна інформація про поширення COVID-19

Станом на 22 жовтня 2021 року за попередні дві доби серед жителів територіальної громади  виявлено в результаті  дослідження методом ПЛР тестування 33 нових випадки захворювання.

08:44 22.10.2021

Будівництво котельні для Чемеровецького ЗДО «Червона калина»

Будівництво котельні для Чемеровецького ЗДО «Червона калина»

У зв’язку із нестабільною ситуацією на газовому ринку держави  тривають заходи  переведення системи опалення закладів освіти селищної ради з газової на твердопаливну.  Серед таких  Чемеровецький дитячий садок «Червона калина», для якого  керівництвом селищної ради   прийнято рішення побудувати нову котельну та придбати потужний котел, який буде працювати на твердому паливі. Працівники комунального підприємства «Комунсервіс»  уже декілька днів працюють над будівництвом нової котельні. Сьогодні селищний голова Олександр Собань особисто відвідав   об’єкт будівництва, оглянув комплекс проведених робіт. Наразі технікою викопано траншеї для теплотраси та закладено фундамент приміщення котельні.

16:51 21.10.2021

Вивчали вокально – хорове мистецтво

Вивчали вокально – хорове мистецтво

Днями  у школі мистецтв селищної ради в рамках педагогічних читань відділу вокально - хорового мистецтва відбувся відкритий урок викладача Людмили Кисельової. З учнями 1-го року проведено навчання елементарного підрівня за новою освітньою програмою.   Під час уроку були продемонстровані вправи, спрямовані на вокальну роботу в дитячому хорі, а також різні форми діяльності на розвиток вокальних здібностей, у тому числі і "хвилинки-відпочинки". Діти зацікавлено сприймали технічні та виконавські завдання.

16:47 21.10.2021

Інституційний аудит закладів освіти

Інституційний аудит закладів освіти

Продовжується позаплановий інституційний аудит Хмельницької спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням німецької мови з першого класу.

16:43 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь