A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щоб наростити колективний імунітет

Щоб наростити колективний імунітет

На Чемеровеччині активно триває робота пунктів імунізації населення. Так, сьогодні спеціалістами  Чемеровецької лікарської амбулаторії провакциновано 85 жителів Чемеровець та населених пунктів громади, серед них працівники солодового заводу, соціальні робітники, педагогічні працівники, значна чисельність від загального складу - пенсіонери. Також вакцину віід COVID-19 одержали 34 жителі, що обслуговуються Жердянською АЗПСМ,  та 34 мешканці населених пунктів  Зарічанської дільниці. Сенсацією дня, як стверджують медики Чемеровецького центру ПМСД, став той факт, що  втретє( бустерною дозою) вперше в Україні вакцинувався сімейний лікар Чемеровецької АЗПСМ Сергій Дубицький.

16:40 21.10.2021

Забезпечення навчальних закладів твердим паливом

Забезпечення навчальних закладів твердим паливом

Дотримання  належного температурного режиму та комфортних умов навчання учнів і праці учителів в закладах освіти на постійному контролі селищного голови Олександра Собаня. Підготовка до  нового опалювального сезону розпочалась задовго до його початку,  вжито заходів щодо придбання твердого палива  відповідно до потреб для  усіх навчальних закладів. Поступово закуплений паливний матеріал розвозять у навчальні заклади. Днями для Вишнівчицького ліцею завезено вугілля, сьогодні в Криківський дитячий садок завезено паливні дрова.

16:37 21.10.2021

Допомога батьків у заготівлі палива

Допомога батьків у заготівлі палива

Для вихованців Вишнівчицького  закладу дошкільної освіти №2 «Сонечко», завдяки переведенню системи опалення на дрова,   забезпечено належний температурний  режим. В приміщенні тепло та затишно, дітям комфортно перебувати в усіх кімнатах дитячого садочка. Для того аби дошкільний заклад був достатньо забезпечений паливним матеріалом  сьогодні батьки вихованців  заготовили ще дров, порізали та складували їх у місце зберігання.

16:33 21.10.2021

Педагоги Чемеровецької територіальної громади - активні учасники Інтернет - форуму

Педагоги Чемеровецької територіальної громади - активні учасники Інтернет - форуму

«Науково-методичний супровід педагогічних працівників у світлі Концепції нової української школи» - тема підсумкового засідання VI інтернет-форуму, який відбувся сьогодні  в онлайн - режимі на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Педагогічні працівники п'ятьох закладів загальної середньої освіти селищної ради стали активними учасниками  сертифікованого методичного зібрання. Наталія Фастова  та Ірина Сльота з Чемеровецького НВК №1, Тамара Кушнір  з Свіршковецької ЗОШ, Інна Круп'як з Сокиринецької ЗОШ, Олеся Івчук з Більської та Лілія Лис  з Чемеровецького НВК №2 подали цікаві та змістовні матеріали з досвіду впровадження Нової української школи. А Лілія Лис, заступник директора з виховної роботи Чемеровецького НВК №2, включена до списку виступаючих на підсумковому засіданні та презентувала експериментальну роботу закладу "Майстерність педагога нової української школи у формуванні духовних цінностей здобувачів освіти (з досвіду експериментальної роботи )". Так народжуються професіонали - справжні агенти змін!!!

16:32 21.10.2021

Єдиний рахунок: порядок подання повідомлення про його використання або про відмову від використання

Єдиний рахунок: порядок подання повідомлення про його використання або про відмову від використання

Чемеровецька ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Законом України від 04.10.2019 р. № 190-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Податковий кодекс України (далі – ПКУ) доповнено ст. 351 «Єдиний рахунок», яка набрала чинності з 01 січня 2021 року.

14:47 21.10.2021

На Чемеровецькому ринку працювали рейдові групи

На Чемеровецькому ринку працювали рейдові групи

Ситуація із захворюванням на COVID-19 на території громади різко ускладнюється. Напередодні на засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС прийнято рішення про посилення заходів контролю за дотриманням протиепідемічних норм. Сьогодні   дві групи контролю відпрацьовували стан виконанням карантинних заходів на території Чемеровецького ринку.  У складі рейдових груп   працівники  управління Держпродспоживслужби, поліції та селищної ради.  В ході перевірки обстежено торгові ятки та  кіоски  на предмет дотриманням соціального дистанціювання, маскового режиму та  проведення регулярної дезінфекції.  В результаті рейдування проведено профілактичні бесіди, зроблено попередження та складено протоколи за порушення норм.

16:29 20.10.2021

Відновлено водопостачання  в селі Гайове

Відновлено водопостачання в селі Гайове

До ремонтних робіт долучилися робітники  КП "Комунсервіс» та  жителі села. На  свердловині, яка забезпечує роботу водогону,  провели  заміну водяного насоса.  За попередньою домовленістю селищного голови Олександра Собаня та керівників товариства   «КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП» насос вартістю 13 тисяч гривень придбано в рахунок угоди про соціальне партнерство.

16:27 20.10.2021

У Вишнівчицькому ДНЗ запрацювала нова система опалення

У Вишнівчицькому ДНЗ запрацювала нова система опалення

На шляху до реалізації заходів енергозбереження та переведення системи опалення закладів освіти на альтернативні види енергії здійснено черговий крок. У Вишнівчицькому  закладі дошкільної освіти №2 «Сонечко» запрацював  твердопаливний котел, який нещодавно встановили. В ігрових та спальних кімнатах забезпечено належний температурний режим.   Усі  діти, які відвідують садочок, а їх 33, забезпечені більш комфортними умовами перебування в групах.

16:24 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь