A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

На контролі питання енергозбереження

На контролі питання енергозбереження

 В ході підготовки до опалювального сезону  керівництвом селищної ради акумулювано зусилля на забезпечення   енергозбереження в усіх установах, зокрема, в закладах освіти.  Одночасно у кількох  з них тривають роботи зі встановлення твердопаливних котлів. Сьогодні з метою контролю за виконанням запланованих заходів перший заступник селищного голови Юрій Войтов та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна ознайомились з ходом робіт зі встановлення котла для опалення будівлі Чорнянської початкової школи.

16:43 11.10.2021

Нарада керівників закладів дошкільної освіти

Нарада керівників закладів дошкільної освіти

Сьогодні на онлайн-нараді з керівниками закладів дошкільної освіти   обговорено ряд актуальних питань провадження виховного процесу. Начальник відділу Ірина Качуріна акцентувала увагу на заходах підготовки до початку та проходження опалювального сезону, вакцинації працівників та організація харчування. Спеціалісти відділу наголосили на  веденні кадрової документації та   підготовці до атестації педагогічних працівників у 2022 році.

15:51 08.10.2021

Відновлено криницю у селі Завадівка

Відновлено криницю у селі Завадівка

Кілька днів поспіль  працівники комунального підприємства «Комунсервіс»  працюють над відновленням криниці громадського користування, яка перебувала у занедбаному стані   по вулиці  Фабрична  у  селі Завадівка. До робіт було залучено асенізатор для очищення, екскаватор для встановлення нових бетонних кругів. Координував роботи староста  Вишнівчицького округу  Олександр Зьорко.

15:50 08.10.2021

Солідарність мерів країн-членів ЄС та України

Солідарність мерів країн-членів ЄС та України

Таку тему сьогодні обрали працівники Хмельницького регіонального офісу Програми «U-LEADз Європою» для проведення семінару з територіальними громадами і  присвятили його індустріальним паркам та бізнес-зонам як важливим чинникам місцевого економічного розвитку. Учасником онлайн-зустрічі від Чемеровецького селищної ради була провідний спеціаліст відділу  житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та цивільного захисту населення Олена Павлова. Представники угорського муніципалітету Шентготтард, що розташований на тристоронньому кордоні Угорщині, Словенії та Австрії і вже багато років успішно керує індустріальним парком, в якому в тому числі розташоване виробництво бренду Opel,  поділились досвідом. З українського боку свій кейс представляла Кам’янко-Бузька територіальна громада, що на Львівщині, яка цього року отримала державне фінансування створення індустріального парку і вже має численні цікаві напрацювання.

15:49 08.10.2021

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Конструктивна розмова та ефективна  взаємодія - так можна охарактеризувати  нараду керівників  закладів загальної  середньої освіти за участю селищного голови Олександра Собаня, його заступників Юрія Войтова та Юлії Повар,  що відбулася  сьогодні в залі засідань селищної ради.  Актуальними були питання, обговорені представниками  Чемеровецького РУ ГУ ДПСС в Хмельницькій області   Валерієм Боднаром та Василем Поплавським  щодо дотримання закладами освіти санітарного регламенту.  На алгоритмі  ведення військового обліку в освітніх установах   закцентував увагу заступник начальника  другого відділення  Кам'янець- Подільського  РТЦК та СП майор Олександр Шутяк.  Важливим  також  було обговорення керівниками громади та ЗЗСО  опалювального сезону у 2021 - 2022 навчальному році. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна познайомила присутніх із змінами у галузевому  законодавстві . Як практична частина зібрання - директори ЗЗСО у групах  працювали над  формуванням спроможної освітньої мережі.

16:44 07.10.2021

Працювати за трудовим договором – вигідно!

Працювати за трудовим договором – вигідно!

Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники. 

16:43 07.10.2021

На паралелях кольору і суті

На паралелях кольору і суті

Днями в  Чемеровецькій центральній бібліотеці для дітей відбулась  аrt-fusion виставка молодої, яскравої та талановитої художниці Юлії Мазур. Відвідувачі бібліотеки мали змогу ознайомитись з  першими, особливими для дівчини роботами, в які Юлія вклала не тільки талант, а й ніжну душу.

16:25 07.10.2021

Подарували дітям свято

Подарували дітям свято

 Сьогодні за сприянням Хмельницької  обласної державної адміністрації, обласного  центру соціальних служб спільно із соціальними партнерами, відбулась благодійна акція   «Подаруй дитині свято» . В рамках акції  працівники сектору  соціальної роботи з сім¢ями, дітьми та молоддю відділу з питань соціальної політики Аліна Жила та Галина Паламарчук організували  для  дітей з родин пільгових категорій та тих, що опинились в складних життєвих обставинах екскурсію  у Реабілітаційному центрі для хижаків «Арден»  в смт Сатанів.

16:23 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь