A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Олександр Собань    відвідав Черчецький  дитсадок «Сонечко»

Олександр Собань відвідав Черчецький дитсадок «Сонечко»

Керівник  громади ознайомився  зрежимом роботи закладу, умовами навчально-виховного процесу дітей, роботою харчоблоку. Селищний голова  проаналізував готовність  установи  до опалювального сезону, оглянув  котельню, перевірив  наявний запас дров.

15:25 07.10.2021

Асоціація міст України звернулася до НАК Нафтогаз щодо термінового укладання договорів з бюджетними установами на постачання газу.

Асоціація міст України звернулася до НАК Нафтогаз щодо термінового укладання договорів з бюджетними установами на постачання газу.

Враховуючи необхідність забезпечення опалення бюджетних установ та організацій, у т.ч. шкіл, дитсадків, лікарень, а також суттєве зниження середньодобової температури за останні дні, Асоціація міст України звернулася до НАК «Нафтогаз України» з проханням терміново укласти догвори на постачання природного газу з бюджетними установами та визначити відповідальну особу для контактів з представниками органів місцевого самоврядування.

11:38 07.10.2021

Провели нараду з діловодами

Провели нараду з діловодами

Сьогодні в залі засідань селищної ради, під керівництвом керуючої справами виконавчого комітету Жанни Народовець, відбулась нарада діловодів загального відділу. В ході зібрання обговорили актуальні питання осіннього призову, акценти даного напряму діяльності визначив т.в.о. начальника другого відділення Кам’янець-Подільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Павло Джигун. Зауваження та пропозиції до ведення архівної справи вказала головний спеціаліст архівного відділу Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Оксана Вінярська. Начальник служби у справах дітей Валентина Семенишина озвучила вимоги щодо статистичних відомостей. Начальник загального  відділу Лідія  Яцковська  провела   аналіз подання звітності. У підсумку    керуюча справами Жанна Народовець  наголосила працівникам загального відділу на виконанні поставлених завдань  у визначені терміни.

16:56 06.10.2021

Участь інвесторів у заходах благоустрою сіл громади

Участь інвесторів у заходах благоустрою сіл громади

Днями в село  Кочубіїв завезено понад 50 квадратних метрів бруківки  для облаштування прилеглої території будинку старостату. Матеріали придбано в рахунок угоди про соціальне партнерство товариством  "Промінь Галичина". Уже найближчим часом працівники сільськогосподарського підприємства розпочнуть роботи з благоустрою подвір’я та мощення бруківки.

16:26 06.10.2021

Чемеровецька громада у проєкті "Найгарніше українське село"

Чемеровецька громада у проєкті "Найгарніше українське село"

Просимо усіх небайдужих долучитись до голосування у Всеукраїнському конкурсі "Найгарніше українське село", який триває з 25 вересня по 25 жовтня 2021 року. Найгарніше українське село – це проєкт команди Made in Ukraine, який має на меті відкриття українських селищ задля розвитку зеленого туризму та збереження їх самобутності. Його вигадали для того, щоб показати, що мандрувати можна не тільки великими містами України, але й маленькими селами. Для участі у проєкті варто лише авторизуватися через Фейсбук за посиланням http://madeinukraine.org/project/vote-village обрати Хмельницька область, район та проголосувати. Село - переможець отримає від команди та партнерів проєкту винагороду на розвиток території.

16:26 06.10.2021

Черговий крок до енергозбереження у закладах освіти

Черговий крок до енергозбереження у закладах освіти

Селищною радою продовжується   реалізація програми енергозбереження шляхом переведення системи опалення закладів освіти на альтернативні види  енергії. Кілька днів поспіль  працівники комунального підприємства «Комунсервіс»  працюють над  встановленням котлів у Бережанських філії Чемеровецького НВК№1 та дошкільному навчальному закладі. Також заміна проводиться в Летавському ліцеї.  

16:13 06.10.2021

6 жовтня – Всесвітній день охорони місць проживання

6 жовтня – Всесвітній день охорони місць проживання

День охорони місць проживання або Всесвітній день середовища проживання, відзначають у всьому світі 6 жовтня. Це свято було затверджено у 1979 році в рамках Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі.

10:03 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь