A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено черговий рейд на місцевому ринку

Проведено черговий рейд на місцевому ринку

Сьогодні головний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Тетяна Назарук спільно з працівниками Чемеровецького управління Держпродспоживслужби провели рейд-перевірку.  Відбулось обстеження щодо дотримання трудового законодавства, а також  виконання норм санітарних правил на ринку. З виявленими порушниками проведено   інформаційно-роз’яснювальну. Також перевіряючі мали можливість проконсультувати підприємців в межах своєї компетенції та надати відповіді на питання.

20:47 30.06.2021

Реалізація угод про соціальне партнерство в  селі Почапинці

Реалізація угод про соціальне партнерство в селі Почапинці

Сьогодні в центрі села розвантажили 55 квадратних метрів бруківки та тротуарні бордюри. Матеріал закуплено в рахунок угоди про соціальне партнерство товариством «Агро Холдинг 2012». Також інвестори надали техніку для довозу та розвантаження палет. Бруківку використають для влаштування пішохідної доріжки до пункту здоров’я.

16:56 30.06.2021

Створили Координаційну раду протидії насильству

Створили Координаційну раду протидії насильству

Сьогодні відбулось перше засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної  рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми. За погодженням з керівниками установ до складу Ради увійшли представники  Чемеровецької багатопрофільної лікарні, поліції, бюро правової допомоги та працівники селищної ради. Голова ради, заступник селищного голови Юлія Повар запропонувала визначити чіткий  алгоритм взаємодії суб’єктів надання допомоги постраждалим та ознайомила членів Координаційної ради з планом невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації. Після обговорення питань порядку денного визначили дату проведення наступного засідання.

16:54 30.06.2021

Селищний голова Олександр Собань взяв участь у  молитовному сніданку

Селищний голова Олександр Собань взяв участь у молитовному сніданку

“Конституція – закон держави. Біблія – закон життя”. Саме під таким гаслом сьогодні напередодні Дня Конституції України  у приміщенні Хмельницької філармонії відбувся обласний молитовний сніданок. На запрошення голови обласної ради Віолети Лабазюк до заходу долучилися більше сотні учасників.

10:55 30.06.2021

Проведено конкурс на посаду директора Чемеровецької школи мистецтв

Проведено конкурс на посаду директора Чемеровецької школи мистецтв

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади  директора комунальної установи «Чемеровецька школа мистецтв»  селищної ради.   Члени комісії розглянули пакет документів, який надійшов від однієї претендентки Лідії Харкавлюк. В ході засідання комісія ознайомилась з презентацією  стратегії розвитку закладу, який напрацювала кандидатка.

17:00 29.06.2021

Відбулась нарада зі старостами

Відбулась нарада зі старостами

Сьогодні   селищний голова Олександр Собань провів нараду зі старостами сіл громади та начальниками відділів виконавчого апарату. Старости прозвітували про виконану роботу на підвідомчій території та озвучили потреби у проведенні господарських робіт. Разом з керівництвом громади визначили плани на прийдешній тиждень щодо залучення комунальної техніки та бригад працівників ремонту водогонів та ліній вуличного освітлення.

16:59 29.06.2021

Комунальні служби працюють в селах громади

Комунальні служби працюють в селах громади

Сьогодні за дорученням селищного голови Олександра Собаня  для вирішення поточних питань житлово-комунальної сфери спецтехніку комунального підприємства  направлено в кілька населених пунктів громади. В селах Криків, Мала Зелена  працював грейдер  над завершенням розгортання щебеню та  вирівнювання доріг місцевого значення. В село Хропотова направлено екскаватор для ліквідації  пориву сільського водогону.

16:53 29.06.2021

До уваги роботодавців та найманих працівників!

До уваги роботодавців та найманих працівників!

Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

16:34 29.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь