A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обстежили умови проживання дітей

Обстежили умови проживання дітей

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності  сьогодні працівники відділу з питань соціальної політики Валентина Семенишена та Галина Паламарчук провели обстеження умов проживання дітей, які виховуються в сім’ях, що  опинилися в складних життєвих обставинах. Виїзди провели в села  Слобідка-Смотрицька та Біла.

16:29 01.07.2021

Вітали поліцейських з професійним святом

Вітали поліцейських з професійним святом

Сьогодні напередодні відзначення 6-ї річниці з Дня створення Національної поліції України в  залі засідань  Кам’янець-Подільського районного управління поліції відбулися урочисті збори працівників управління. З професійним святом присутніх вітала заступник селищного голови Юлія Повар. Подяками Чемровецької територіальної громади відзначено поліцейського офіцера громади сектору взаємодіїі з громадянами відділу превенції Богдан Петелька,   начальника сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської дільниці №1 Олега Стеця та дізнавача сектору дізнання Кам’янець-Подільського районного управління поліції Ігоря Стецюка.

16:28 01.07.2021

У  селі Зарічанка  тривають заходи вуличного освітлення

У селі Зарічанка тривають заходи вуличного освітлення

Відповідно до плану проведення робіт освітлення буде встановлено вулицями Гагаріна, Південній та провулку Кам’янецькому. Сьогодні староста Надія Яблонська  спрямувала  майстрів комунального підприємства  монтувати нову лінію вуличного  освітлення  по вулиці Південній. Після завершення   монтажу ліній цими вулицями  робити будуть продовжуватися  у  селі Драганівка.

16:23 01.07.2021

Заходи водозабезпечення жителів села Чорна

Заходи водозабезпечення жителів села Чорна

Відповідно до проєкту, який розпочато минулого року, в селі буде продовжено будівництво водогону вулицями Садова, Б.Хмельницького, Зарічна, Миру та О.Перуна. У вирішенні цього питання  селищний голова Олександр Собань заручився допомогою керівництва сільськогосподарської компанії «Контінентал Фармерз Груп», які в свою чергу в  рахунок угоди про соціальне партнерство закупили водопровідні труби.  Днями їх завезли та розвантажили на господарській території товариства.

16:21 01.07.2021

Триває вивіз щебеню населеними пунктами громади

Триває вивіз щебеню населеними пунктами громади

Сьогодні  в село Кочубіїв завезено 200 тонн щебеню. За домовленістю селищного голови Олександра Собаня для його транспортування техніку надав  керівник  товариства «Промінь Галичина» Олександр Бурейко. Наразі щебінь розвезли по вулицях. Найближчими днями в село буде направлено грейдер для його розгортання.  

16:20 01.07.2021

Про внесення змін до форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції

Про внесення змін до форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції

Державна податкова служба України з метою належного адміністрування податку на прибуток підприємств та забезпечення податкового контролю з питання трансфертного ціноутворення повідомляє.

16:01 01.07.2021

Про затвердження форми Розрахунку частини чистого прибутку (доходу), дивідендів на державну частку.

Про затвердження форми Розрахунку частини чистого прибутку (доходу), дивідендів на державну частку.

Державна податкова служба України з метою належного адміністрування частини чистого прибутку (доходу), дивідендів, нарахованих на державну частку та забезпечення податкового контролю повідомляє таке.

16:00 01.07.2021

Проведено черговий рейд на місцевому ринку

Проведено черговий рейд на місцевому ринку

Сьогодні головний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Тетяна Назарук спільно з працівниками Чемеровецького управління Держпродспоживслужби провели рейд-перевірку.  Відбулось обстеження щодо дотримання трудового законодавства, а також  виконання норм санітарних правил на ринку. З виявленими порушниками проведено   інформаційно-роз’яснювальну. Також перевіряючі мали можливість проконсультувати підприємців в межах своєї компетенції та надати відповіді на питання.

20:47 30.06.2021

Реалізація угод про соціальне партнерство в  селі Почапинці

Реалізація угод про соціальне партнерство в селі Почапинці

Сьогодні в центрі села розвантажили 55 квадратних метрів бруківки та тротуарні бордюри. Матеріал закуплено в рахунок угоди про соціальне партнерство товариством «Агро Холдинг 2012». Також інвестори надали техніку для довозу та розвантаження палет. Бруківку використають для влаштування пішохідної доріжки до пункту здоров’я.

16:56 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь