A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищний голова Олександр Собань провів зустріч з керівниками установ та організацій селища Чемерівці

Селищний голова Олександр Собань провів зустріч з керівниками установ та організацій селища Чемерівці

До зустрічі Олександр Володимирович  запросив  керівників силових структур, представників місцевого рівня центральних органів виконавчої влади,  директорів медичних установ, підприємств житлово-комунального господарства, закладів соціального обслуговування тощо. Прийнятною для присутніх стала пропозиція очільника громади щодо проведення  ділового спілкування  у форматі «круглого столу» в такому складі кожного місяця. В ході розмови селищний голова поділився інформацією про перспективні плани розвитку територіальної громади та в свою чергу поцікавився нагальними питаннями, які можливо потребують  підтримки селищної влади.  Спільно обговорили питання стану захворювання на COVID,  вакцинування, функціонування та проведення ремонтних робіт у лікарні, втілення в життя проєкту «Центр безпеки», забезпечення надходжень до бюджету від платників податків,    

16:49 22.06.2021

Шановні лікарі, медсестри, санітарки, ветерани медичної служби Чемеровецької громади!

Шановні лікарі, медсестри, санітарки, ветерани медичної служби Чемеровецької громади!

У переддень професійного свята медиків хочу висловити щиру подяку за  Вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію,  людяність та співпереживання. Ваші щирі серця і теплі руки відновлюють радість життя, дарують віру у зцілення.

09:28 20.06.2021

Приймали участь у районній Спартакіаді

Приймали участь у районній Спартакіаді

Сьогодні збірна команда працівників Чемеровецької селищної ради взяла участь в Спартакіаді серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Кам’янець-Подільського району, яка відбулась с. Кульчіївці. Учасників спортивних змагань приймали на базі Кульчиївецька ЗОШ. Спартакіада проводилась з наступних видів спорту: тенісу настільного, шашок, шахів, дартсу, стрільби, гирьового спорту у відповідності з діючими правилами змагань. За результатами змагань наша збірна здобула шість призових місць. Староста села Степанівка Іван Мельник виборов І місце у грі в шахи, начальник загального відділу Лідія Яцковська ІІ місце в дартсі. ІІІ місця здобули у тенісі бухгалтер відділу з питань соціальної політики Людмила Барчук, у шахах серед жінок провідний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Людмила Кузнєцова, у стрільбі начальник відділу земельних відносин Денис Назарук та у дартсі серед чоловіків начальник відділу з питань соціальної політики Віталій Приймак. Вітаємо учасників Спартакіади із здобутими успіхами.

21:29 18.06.2021

Привітали медиків з професійним святом

Привітали медиків з професійним святом

Традиційно третя неділя червня - професійне свято працівників галузі охорони здоров'я. Це свято відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів та збереження здоров’я.

14:04 18.06.2021

Селищний голова Олександр Собань привітав працівників Чемеровецького коледжу

Селищний голова Олександр Собань привітав працівників Чемеровецького коледжу

Урочисті збори колективу відбулись в актовій залі навчального закладу. Студенти коледжу підготували для своїх  викладачів та персоналу святкову концертну програму.  Очільник громади привітав присутніх з прийдешнім святом та у своєму зверненні наголосив «... Події, які переживаємо уже більше року, дали нам можливість осмислити важливість професії медика і  Чемеровецький медичний коледж зобов’язаний і надалі навчати фахових медичних працівників першої ланки. Сьогодні для мене гарна нагода подякувати вам за віддану працю розвитку медичної галузі» . Також селищний голова вручив подяки, грамоти територіальної громади, подарунки за сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність і милосердя, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я викладачці військово-медичної підготовки та медицини надзвичайних ситуацій  Олені Мазур, викладачці медичної та соціальної реабілітації Анастасії Новосилецькій, шеф-кухарю їдальні Василю Ковальчуку, інспектору з кадрів Світлані Підлісній.

13:52 18.06.2021

З днем медичного працівника привітали працівників Центру первинної медико-санітарної допомоги

З днем медичного працівника привітали працівників Центру первинної медико-санітарної допомоги

В лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулась урочиста частина для сімейних лікарів та молодшого медичного персоналу установи. Селищний голова Олександр Собань подякував присутнім за працю, за відданість обраній професії за витримку та відповідальність  у провадженні лікувальної справи. З нагоди    професійного свята Дня медичного працівника грамотою  Чемеровецької   територіальної громади нагороджено першого заступника  директора з медичної частини Зою Голдис, головного бухгалтера Надію Жеребчук, завідувача Свіршковецької амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, лікаря  загальної практики-сімейного лікаря Валентина Павліковського.  Директор КНП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Пелехацький також привітав колег та побажав плідної  праці. Працівники Центру культури, дозвілля та мистецтв підготували для присутніх святкову концертну програму.

13:51 18.06.2021

Відновлено міст в селі Біла

Відновлено міст в селі Біла

Роботи з демонтажу та будівництва нового мосту  по вулиці Сергія Драпатого проводили працівників комунального господарства «Комунсервіс» та жителі села. Міст за довгі роки використання зазнав значних руйнувань, його аварійність була загрозливою для мешканців. Було небезпечно переїжджати ваговим транспортом, взимку техніка не проводила відгортання снігу. За розпорядженням селищного голови Олександра Собаня, який напередодні особисто побував зі старостою на місці, закуплено необхідні матеріали  для ремонту. Після демонтажу пошкоджених панелей та бетонних кілець, відразу встановили нові і жителі села можуть безпечно переїжджати.

17:05 17.06.2021

Учні Черчецької ЗОШ пройшли відбір до обласногому етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Учні Черчецької ЗОШ пройшли відбір до обласногому етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Вчора у ­місті Ше­пе­тів­ка від­бу­ло­ся уро­чис­те від­крит­тя об­ласно­го ета­пу Всеук­ра­їнсь­кої ди­тя­чо-юнаць­кої вій­сько­во-пат­рі­отич­ної гри «Со­кіл» («Джура») для стар­шої ві­ко­вої гру­пи. Цього­річ від­бір для учас­ті в об­ласно­му ета­пі військо­во-пат­рі­отич­ної гри для стар­шої ві­ко­вої гру­пи прой­шли 15 кращих роїв Хмель­нич­чи­ни. Загалом до  об­ласно­го ета­пу зап­ро­си­ли ко­ман­ди зі Славутсь­кої, Ста­ро­кос­тянти­нівсь­кої, Ше­пе­тівсь­кої, Че­ме­ро­вець­кої, Хмельницької, Де­раж­нянсь­кої, Ми­ро­люб­ненсь­кої, Со­лоб­ко­вець­кої, Красилівсь­кої, Гри­цівсь­кої, Не­ті­шинсь­кої, Го­ро­доць­кої, По­лонсь­кої, Орининсь­кої та Ула­ша­нівсь­кої те­ри­то­рі­аль­них гро­мад. Чемеровецьку громаду на змаганнях будуть представляти учні Черчецької ЗОШ. На території Ше­пе­тівсь­кої ТГ вій­сько­во-пат­рі­отич­на гра від­бу­деть­ся з 16 по 21 чер­вня. У цей час джу­ри прой­дуть че­рез різ­но­ма­ніт­ні за­хоп­ли­ві вип­робування.

16:16 17.06.2021

Настільна гра «Магнат» для  відвідувачів бібліотеки

Настільна гра «Магнат» для відвідувачів бібліотеки

Пора літніх  канікул набирає обертів,  школярі  проводять свій активний відпочинок з друзями та однокласниками. Для урізноманітнення дозвілля дітей Центральна  бібліотека організувала для юних читачів можливість пограти в настільну актуальну розвиваючу та економічну гру «Магнат». Отримавши на руки стартовий капітал, гравці  поряд з бібліотекарями-модераторами, відчули себе справжніми банкірами, біржовими магнатами, шукачами пригод. Гра відбулась в атмосфері драйву, азарту, сміху та радості  від живого спілкування.

16:15 17.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь