A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищному голові Олександру Собаню вручено Почесну грамоту

Селищному голові Олександру Собаню вручено Почесну грамоту

Сьогодні  селищний голова Олександр Собань, за  активну громадську позицію, надання волонтерської допомоги, спільну реалізацію заходів цивільно-військового співробітництва та з нагоди відзначення Дня Конституції України  отримав Почесну грамоту  від командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майора, Героя України Сергія Шаптала.  Нагороду вручив військовий комісар Чемеровецького територіально центру комплектування та соціальної підтримки Павло Джигун.

16:20 24.06.2021

Відбулась позачергова сесія селищної ради

Відбулась позачергова сесія селищної ради

Сьогодні в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулось пленарне засідання   позачергової дев’ятої сесії селищної ради. Селищний голова Олександр Собань зібрав депутатів з метою спільного вирішення нагальних питань важливих для розвитку громади. Депутати погодили пропоновані проєкти рішень внесення змін до Структури комунального некомерційного підприємства «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги», заяву депутата селищної ради Артема Пастуха про дострокове припинення повноважень тощо.

16:42 23.06.2021

Завешено реконструкцію терапевтичного корпусу

Завешено реконструкцію терапевтичного корпусу

У Чемеровецькій  багатопрофільній лікарні проведено ремонт третього  поверху відділення терапії. В ході ремонтних робіт здійснено заміну вікон та дверей на металопластикові, косметичний ремонт  коридору, палат, маніпуляційної та столової кімнат. Також оновлено  санвузли. Завдяки вжитим заходам відтепер для хворих, які будуть лікуватись у відділенні, стане більш затишно та комфортно.

16:38 23.06.2021

Розпочали заготівлю дров для одиноких людей поважного віку

Розпочали заготівлю дров для одиноких людей поважного віку

Відповідно до індивідуальних планів надання послуг особам, що перебувають на обліку у відділі з питань соціальної політики селищної ради соціальні робітники розпочали проведення комплексу робіт щодо забезпечення підопічних паливними дровами. Допомогу одиноким  надають у порубці дров та їх складування.  За потреби до робіт порізки залучають комунальних робітників.

16:37 23.06.2021

Нарада з працівниками клубних та бібліотечних закладів

Нарада з працівниками клубних та бібліотечних закладів

Провела нараду  начальник відділу культури та туризму селищної ради Світлана Ромах. В ході робочої зустрічі підвели підсумки проведеного напередодні обстеження закладів культури, обговорили фінансово-господарську діяльність галузі. Також працівники  закладів культура отримали доручення від начальника відділу щодо  організації заходів благоустрою прилеглих територій та настанови щодо роботи  клубів та бібліотек в умовах «зеленої зони».

16:35 23.06.2021

Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Щороку в Україні 22 червня  відзначається День скорботи і пам'яті,  Цьогоріч  це день, коли 80 років тому в усіх містах з усіх гучномовців прозвучало: «Сьогодні, о 4 годині ранку  без оголошення війни, німецькі війська напали на нашу країну»,  Сьогодні це день,  коли ми згадуємо та вшановуємо тих, хто ціною своєї крові відстоював Перемогу.   У цю пам’ятну дату  в Парку слави селища Чемерівці відбулось покладання квітів до підніжжя меморіалу.  Селищний голова Олександр Собань, представники ветеранської організації,   працівники селищної ради, керівники установ і   організацій селища взяли участь у заході.  Оголошеною Олександром Володимировичем хвилиною мовчання  усі вшанували пам’ять   загиблих земляків у Другій світовій війні.

16:58 22.06.2021

У населених пунктах громади розглянуто спірні питання

У населених пунктах громади розглянуто спірні питання

Майже кожного дня на цьому тижні члени комісії з питань врегулювання земельних відносин здійснюють виїзди до населених пунктів селищної ради з метою забезпечення розгляду заяви від громадян по вирішенню спорів в рамках чинного земельного та будівельного законодавства. Днями було здійснено виїзд до заявників сіл Почапинці, Бережанка  та селища Чемерівці. Безпосередньо на місці члени комісії, до складу якої входять працівники відділів земельних відносин, житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та цивільного захисту населення,  містобудування та архітектури та юридичного відділу, розглядають предмет спору,   проводять роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень або спростовують заявлені перешкоди.

16:54 22.06.2021

Представників громад навчали проєктному менеджменту у сфері управління побутовими відходами

Представників громад навчали проєктному менеджменту у сфері управління побутовими відходами

Минулоготижня у рамках проєкту «НА ЧИСТОТУ» Хмельниччина» відбувся дводенний форум для представників бізнесу, громади та влади, ініційованого головою обласної ради Віолетою Лабазюк. Форум став діалоговим майданчиком  для обміну досвідом, розробки й впровадження регіональних проєктів з управління відходами, так і для обговорення важливих питань об’єднання і взаємодії усіх сторін у питанні поводження з твердими побутовими відходами. Учасники заходу обговорювали проблематики територіальних громад щодо виконання майбутнього регіонального плану поводження з відходами, який розробляється за експертної підтримки міжнародної компанії SEURECA в межах проекту Рамкової Програми ЄБРР «Зелені міста – 2» за рахунок коштів гранту, наданого Інвестиційним фондом сусідства – ЄС. Цей регіональний план має бути презентовано на Хмельниччині вже за місяць – у липні цього року. Представництво Чемеровецької громади  забезпечив начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та цивільного захисту населення Геннадій Голик.

16:49 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь