Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підписатися можна у селищній раді

Підписатися можна у селищній раді

На першому поверсі адмінбудівлі селищної ради облаштовано стіл для збору підписів у підтримку громадської акції «Чемеровецька ОТГ – за об»єднання з Кам'янець –Подільським районом!».

11:43 03.07.2020

Ми - за об'єднання з Кам'янець-Подільським районом!

Ми - за об'єднання з Кам'янець-Подільським районом!

Зі вчорашнього дня у селах громади  стартувала однойменна акція. Сьогодні у селі Красноставці активно працюють волонтерські групи по збору підписів у підтримку заявленої громадської позиції усіх мешканців Чемеровецької ОТГ.

11:42 03.07.2020

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Ми живемо у період змін. Це природно, що кожна людина прагне змін на краще. А усі ми хочемо, щоб наша громада мала перспективи, була успішною  і потужною. Сьогодні вирішується доля нашої громади -  чи ми будемо  приєднані до Дунаєвецького району, чи увійдемо до складу  потужного, міського, з достойним рівнем розвитку району, з центром у місті Кам'янець-Подільський, що  відомий на всю Україну та  за її межами.    Зараз активно збираються підписи у підтримку нашої позиції в усіх селах громади.   Підтримайте своїм підписом громадську акцію «Чемеровецька ОТГ -  за об'єднання з Кам'янець-Подільським районом!»  Від активності кожного з нас залежить наше спільне майбутнє!

11:05 03.07.2020

Відновлено роботу вуличного освітлення в селі Криків

Відновлено роботу вуличного освітлення в селі Криків

Сьогодні працівники  комунального підприємства «Комунсервіс» з використання автовишки працювали в селі над відновленням  мережі вуличного освітлення.  Виявлено місця пошкодження, проведено заміну  комплектуючих, які вийшли з ладу та відновлено  функціонування електромереж.

17:04 02.07.2020

Освітлено  Кочубіїв

Освітлено Кочубіїв

Вчора завершено увесь комплекс робіт  по вуличному  освітленню села. Працівники комунального підприємства «Комунсервіс»  кілька днів поспіль здійснювали монтажні роботи. Останнім етапом реалізації проєкту стали  вулиці  Польова,  Молодіжна, Зарічна, Набережна, Прокопова, Гагаріна, Терешкової. Загалом протяжність лінії вуличного освітлення становить 9,7 км із вмонтованими 105 ліхтарями. Кочубіїв – чергове село в цьому році, в якому повністю завершено вуличне освітлення. 

17:02 02.07.2020

Ремонт дороги  по вулиці Андрія Кухара

Ремонт дороги по вулиці Андрія Кухара

Сьогодні в Чемерівцях розпочато ремонтні роботи на проблемній ділянці дороги до місцевого ставка, що по вулиці Андрія Кухара. Кошти на відновлення дорожнього полотна виділено з бюджету селищної ради.  Виконання робіт проводиться  спеціалістами Чемеровецького райавтодору.

16:59 02.07.2020

Підтримали депутатське звернення "За приєднання Чемеровецької об’єднаної територіальної громади до новоутвореного Кам’янець-Подільського району Хмельницької області"

Підтримали депутатське звернення "За приєднання Чемеровецької об’єднаної територіальної громади до новоутвореного Кам’янець-Подільського району Хмельницької області"

 Сьогодні в залі засідань селищної ради за участі 18 депутатів  відбулася позачергова сесія VII скликання Чемеровецької селищної ради. На порядок денний засідання було винесено питання про розгляд звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Міністра розвитку громад та територій України, голови Хмельницької обласної адміністрації  та голови Хмельницької обласної ради «За приєднання Чемеровецької об’єднаної територіальної громади до новоутвореного Кам’янець-Подільського району Хмельницької області». Селищний голова Олександр Собань зачитав текст звернення, який одноголосно підтримали усі присутні.

13:44 02.07.2020

Заходи водозабезпечння в селі Чорна

Заходи водозабезпечння в селі Чорна

Програма соціально-економічного та культурного розвитку території Чемеровецької селищної ради на 2020 рік передбачає ряд заходів розвитку територій. В числі першочергових  -  проекти  будівництва водогонів у  населених пунктах об’єднаної громади. Днями розпочато  реалізацію проєкту «Нове будівництво зовнішніх  мереж водопроводу  по вул.Топольницького в с. Чорна  Чемеровецького району Хмельницької області». Початком робіт стало будівництво свердловини з використанням спецобладнання. Здійснення даного проєкту стане завершальним етапом водозабезечення жителів села. 

16:43 01.07.2020

Увага! Об’їзд!

Увага! Об’їзд!

02 липня у зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде обмежено рух  транспортних засобів по вулиці Андрія Кухара в смт Чемерівці  (від магазину «Мрія» до місцевого ставка).

16:43 01.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь