A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В селі Чорна пофарбували водонапірну башту

В селі Чорна пофарбували водонапірну башту

Ініціювали такий захід самі мешканці села та користувачі  водопроводу.  З коштів, які селяни оплачуть за користування водогоном, закупили фарбу та власними силами пофарбували башту.

10:48 10.06.2020

Перемога ансамблю «Зорепад»

Перемога ансамблю «Зорепад»

Міжнародний багатожанровий  фестиваль-конкурс   «САМОЦВІТИ - країна безмежних можливостей» вже багато років збирає талановитих, креативних учасників з різних куточків не лише України, а й інших держав.

10:17 10.06.2020

Ансамль «Мальви» - переможці Фестивалю талантів «Харків  Talant Fest - 2020»

Ансамль «Мальви» - переможці Фестивалю талантів «Харків Talant Fest - 2020»

В умовах сьогодення та можливостей  розвитку сучасних Інтернет-технологій з’являються нові можливості для демонстрування своїх талантів. Народний  аматорський ансамбль «Мальви» с.Жердя 23 травня дистанційно взяв участь у Міжнародному Фестивалі-конкурсі талантів «Харків  Talant Fest - 2020». До складу журі конкурсу увійшли представники міст  Києва, Миколаєва, Кривого Рогу, Полтави,  Санкт-Петербурга, Берліна та Гамбурга. В заявлених дев’яти номінаціях  наш колектив виступав у номінації «Вокальне мистецтво». За високу виконавчу майстерність та творчий внесок у розвиток мистецтва колектив «Мальви» нагороджено  дипломом Гран-прі в номінації «народний вокал». Крім того, колектив отримав нагороду за найяскравіший сценічний костюм, а також сертифікат зі знижкою 30% на участь у наступних фестивалях, які проводить Фестивальний центр «Borzenko Records» та запрошення на участь у фіналі фестивалю, який відбудеться влітку у місті Залізний Порт.

15:42 09.06.2020

АНОНС!

АНОНС!

В центрі надання адміністративних послуг селищної ради 23 червня 2020 року відбудеться черговий виїзний прийом працівниками мобільного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України. Для формування черги, усіх бажаючих зареєструвати транспортні засоби чи отримати посвідчення водія європейського зразка просимо звертатись в ЦНАП.

13:59 09.06.2020

Перемога в Online конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Перемога в Online конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

      Декоративно-прикладне мистецтво - широкий розділ мистецтва, який охоплює різні галузі творчості, це - один із видів художньої діяльності, твори якого поєднують естетичні і практичні якості. Декоративне означає "прикрашати".

12:41 09.06.2020

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Вітаю зі світлим православним святом – Трійцею.  Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають ваші родини та приносять лише душевний спокій та  віру у найкраще. Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує Вас своїм благом, здоров’ям і радістю,  надихає на добрі справи, наповнює серця любов'ю, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому!

13:03 05.06.2020

На  сесії селищної ради

На сесії селищної ради

В лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулась сорок п’ята сесія VII скликання Чемеровецької селищної ради. На пленарному засіданні депутати в ході розгляду 288 питань порядку денного погодили внесення змін до селищного бюджету та до  переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг, передали продукти харчування Чемеровецькій центральній районній лікарні тощо.  Погодження отримали усі проекти рішень щодо земельних питань.

13:02 05.06.2020

Виконком  прийняв ряд важливих рішень

Виконком прийняв ряд важливих рішень

Сьогодні члени виконавчого комітету Чемеровецької  селищної ради розглянули 19 питань порядку денного.    В ході засідання заслухано інформацію директора комунального підприємства «Комунсервіс» Василя Олійника про стан розрахунків населення з КП «Комунсервіс» за надані послуги. Також учасники засідання погодили проєкт рішень селищної ради «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік» та зміни вартості роботи комунальної техніки.

12:50 05.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь