Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи благоустрою у селах громади

Заходи благоустрою у селах громади

Трактор комунального підприємства «Комунсервіс» з навісною косаркою продовжує працювати в селах громади. Сьогодні технікою покосили територію кладовища в селі Ямпільчик. Також косарка працювала на спортивному майданчику біля будівлі школи.

16:42 01.07.2020

Прибрали територію біля пам’ятника в селі Ружа

Прибрали територію біля пам’ятника в селі Ружа

Жителі села   днями зорганізувались на прибирання території довкола пам’ятника загиблому у роки Другої світової війни Олександра Коробчука. Працівники закладів культури та небайдужі селяни вирубали зайві дерева, покосили траву та очистили довколишню площу від сміття та буряну. Добра справа стала прикладом для наймолодших рубанців, які охоче допомагали дорослим прибирати територію.

16:38 01.07.2020

Вирішення господарських питань в Сокиринці

Вирішення господарських питань в Сокиринці

Селищною радою забезпечується оперативне вирішення проблем, що виникають у підвідомчих населених пунктах. Сьогодні в село Сокиринці направлено екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс» для проведення робіт ліквідації пориву водогону по провулку Київський. До кінця дня водопостачання буде відновлено.

17:09 30.06.2020

Підтримка об’єднаних громад в боротьбі з пандемією КОВІД-19

Підтримка об’єднаних громад в боротьбі з пандемією КОВІД-19

В рамках проєкту “Підтримка об’єднаних громад в боротьбі з пандемією КОВІД-19" за фінансової підтримки Програми «U-LEAD з Європою» Карітас України Чемеровецька селищна  рада отримала  чергову благодійну допомогу.  Цього разу в посилці отримали 335 багаторазових масок, які  виготовляли 11 виробників з ОТГ по всій Україні та  400 пар рукавичок. За рішенням селищного голови Олександра Собаня отримані засоби індивідуального захисту  будуть передані працівникам дошкільних навчальних закладів.

17:08 30.06.2020

Відбулось ЗНО з української мови і літератури

Відбулось ЗНО з української мови і літератури

Сьогодні  для усіх учасників зовнішнього незалежного оцінювання відбулось обов’язкова сесія  з української мови і літератури. Чемеровецька селищна рада забезпечила довіз 80 – ти випускників до пунктів проведення у місті Кам’янець-Подільський, для того було виділено чотири автобуси автопарку Чемеровецького НВК№1.  

17:03 30.06.2020

Професійне навчання клубних працівників

Професійне навчання клубних працівників

Минулого тижня  в Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва розпочався курс професійного навчання для працівників клубних закладів (директорів будинків культури, завідуючих клубами), які не мають фахової освіти та досвіду клубної роботи.  На курс навчання з Чемеровеччини зареєструвалося 16 клубних працівників.Повний курс навчання триватиме 9 місяців (одне заняття в місяць.)

17:00 30.06.2020

Розглянули питання надання матеріальної допомоги

Розглянули питання надання матеріальної допомоги

Члени  комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян розглянули 12 заяв від жителів населених пунктів Чемеровецької селищної ради. Детально вивчивши кожен пакет документів та виходячи зі складності життєвих обставин, було визначено розмір допомоги індивідуально для кожного заявника. За рекомендаціями комісії селищним головою буде видано відповідне  розпорядження.

13:37 30.06.2020

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Сьогодні ми відзначаємо День Конституції України – одне з найважливіших державних свят. Насамперед, воно про повагу до державних символів та любов до своєї країни. Я хочу, щоб для нас цей день був не просто черговим вихідним. Адже що таке Конституція? Це Основний Закон України, який має знати і поважати кожний українець!

08:28 28.06.2020

Урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України

Урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України

26 червня в центрі селища  біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні відбулись  урочисті заходи, присвячені 24-й річниці Конституції України. До підніжжя пам’ятника очільники району та громади поклали квіти та звернулись з вітальним словом до усіх присутніх.

12:28 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь