A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дуже важливо, що у громаді є небайдужі та активні люди

Дуже важливо, що у громаді є небайдужі та активні люди

Ініціатива, заявлена у петиції, заслуговує на увагу. Селищна рада готова сприяти, підтримувати та розвивати ідею створення пункту прийому вживаного одягу та взуття для малозабезпечених мешканців громади. При цьому просимо долучитися до цієї справи громадських активістів та волонтерів.  Про те, яким чином будемо організовувати спільну справу, пропонуємо обговорити на спільному зібранні. Тому запрошуємо усіх, хто зацікавився цим соціальним проєктом, на зустріч 10 червня о 10.00. в залі засідань Чемеровецької селищної ради.

16:26 04.06.2020

Провели  нараду з  діловодами

Провели нараду з діловодами

Очолили нараду керуюча справами виконавчого комітету Жанна Народовець та начальник загального відділу Лідія Яцковська.   Після тривалої перерви з часу останньої очної зустрічі до обговорення накопилось чимало питань різногалузевого спрямування. З метою погодження проблемних питань в частині військового обліку та організації призову до наради долучились працівники Чемеровецького районного військового комісаріату. Підвели підсумки проведеної  роботи щодо наповнення програмного забезпечення «Погосподарський облік», визначили порядок роздачі повідомлень про податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки. Також проговорили питання планування роботи щодо уточнення списків виборців.

15:58 04.06.2020

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

З метою забезпечення контролю за дотриманням протиепідемічних норм та вимог санітарних правил в частині боротьби з коронавірусною інфекцією в селищі Чемерівці сьогодні працювала рейдова група. До її складу входять поліцейський офіцер громади, працівники районного управління Держпродспоживслужби та селищної ради.   В ході перевірки обстежено заклади торгівлі та побутового обслуговування на предмет дотриманням соціального дистанціювання, маскового режиму та  проведення регулярної дезінфекції.

15:54 04.06.2020

Розпочали ремонт в Жердянському ДНЗ

Розпочали ремонт в Жердянському ДНЗ

Сьогодні в дошкільному закладі розпочали демонтаж підлоги в ігровій, навчальній та спальній кімнатах. З метою економії бюджетних коштів ремонт проводять власними силами працівники дитячого садочка, виконуючий обов’язки старости Володимир Дюк та комунальний працівник. Обрізні дерев’яні дошки для монтування нової підлоги закуплено місцевим інвестором - товариством «Волочиськ Агро».  

15:53 04.06.2020

Відбулась наради  з керівниками бібліотек

Відбулась наради з керівниками бібліотек

Використовуючи платформу онлайн спілкування zoom,  відбулась нарада  працівників бібліотечних установ селищної ради. Заступник директора Центральної бібліотеки Ольга Галак довела учасникам завдання для виконання в поточному кварталі та ознайомила з новими надходженнями до бібліотечного фонду.

16:47 03.06.2020

Працювали постійні комісії

Працювали постійні комісії

В ході підготовки до чергової сорок п’ятої сесії селищної ради відбулися засідання постійних комісій. Члени комісій розглянули та обговорили усі питання, які вносяться на розгляд пленарного засідання.

16:36 03.06.2020

Відремонтовано лінію вуличного освітлення в селі Вишневе

Відремонтовано лінію вуличного освітлення в селі Вишневе

Через сильні пориви  вітру в  селі вийшло з ладу вуличне освітлення.  З метою виявлення місця пошкодження та ремонту  лінії сьогодні у Вишневому працював електрик. При допомозі  автовишки усунуто пошкодження, відремонтовано  обладнання на щитовій та відновлено освітлення. Також проведено заміну ламп на 20 опорах в селі Сокиринці.

16:09 02.06.2020

Соціальні робітники працюють у звичному режимі

Соціальні робітники працюють у звичному режимі

Тридцять одна робітниця продовжує працювати у посиленому режимі та щоденно дбає про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, отримували необхідні соціальні послуги. Підопічних забезпечують  продуктами харчування, медикаментами та іншими товарами, а також допомагають їм  оплачувати рахунки, готувати їжу прибирати тощо.  У співпраці з виконуючими обов’язки старост вирішуються питання викошування трави та заготівлі дров. Днями відновили роботу служба перевезень. Відтепер усі з числа осіб, хто перебуває на обліку та потребує лікування у медичних закладах району чи області, можуть скористатись безкоштовною послугою відділу з питань соціальної політики.

16:08 02.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь