Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Післядипломна педагогічна освіта: від шаблонів до успішних змін

Післядипломна педагогічна освіта: від шаблонів до успішних змін

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина  Качуріна у складі делегації від Хмельницької області взяла участь в  IV Регіональному форумі «Післядипломна педагогічна освіта: від шаблонів до успішних змін». Цього року учасників форуму приймає  Давидівська об’єднана територіальна громада Львівської області. В ході обговорення визначеної теми ознайомились з досвідом колег, визначили перспективи та моделі розвитку.

16:37 04.12.2019

Актуальні питання реформування галузі охорони здоров’я

Актуальні питання реформування галузі охорони здоров’я

Сьогодні, коли в країні відбувається реформування різних сфер та галузей, необхідна повна інформованість населення про завдання та хід реформ, а також консолідація зусиль усіх рівнів влади у вирішенні нагальних питань. Саме  це стало лейтмотивом спільної  наради, ініційованої Чемеровецькою селищною радою, Чемеровецькою районною радою та адміністрацією Чемеровецької центральної районної лікарні, що відбулася сьогодні.  На запрошення очільника громади , участь в нараді взяла заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Світлана Павлишина та головний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації  Андрій Стрілець.  У залі були присутні  депутати селищної, районної ради, виконуючі обов’язки старост та голови сільських рад та лікарі Чемеровецької центральної районної лікарні. В ході ділової зустрічі визначили  шляхи реалізації державної політики в  галузі охорони здоров’я, зокрема, щодо реформування її вторинної ланки.

16:33 04.12.2019

ДІТИ - ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

ДІТИ - ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Сьогодні з учнями 10 класу Чемеровецького МНВК №1 провідним спеціалістом відділу з питань соціальної політики Валентиною Семенишеною спільно з  класним керівником Неонілою Борейко проведено урок «Діти - проти насильства». Захід приурочено Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства», яка триває з 25 листопада.

17:03 03.12.2019

В селі Красноставці триває реалізація заходів водозабезпечення

В селі Красноставці триває реалізація заходів водозабезпечення

Сьогодні Чемеровецький селищний голова особисто ознайомився з ходом робіт по очищенню артезіанської свердловини в селі Красноставці. Через те, що свердловиною, яка  побудована ще у 80-ті роки, довгий час не користувались,  вода в ній забруднилась та стала непридатною до споживання. Використовуючи спеціальну технологію та техніку, свердловину глибиною 126 метрів  очистили. Після очищення вода наразі піднялась до рівня 70 метрів. Для забезпечення необхідного тиску в системі там буде встановлено  станцію автоматичного управління системою водопостачання.

16:59 03.12.2019

"ЗДОБУВАЄМО НОВІ НАВИКИ"

"ЗДОБУВАЄМО НОВІ НАВИКИ"

У Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва протягом двох днів викладачі мистецьких шкіл та методисти клубних закладів, які ведуть напрям роботи по декоративно-прикладному мистецтву, вчилися давньому українському ремеслу. Під час майстер-класу художник ЦКДМ Інна Мельниченко мала змогу більше дізнатися про мистецтво ткацтва, спробувати покористуватися ткацькими інструментами та дізнатися про особливості основних технік ткацтва на  верстаті,а також  розглянути зразки готових виробів.

16:56 03.12.2019

Моніторинг діяльності соціальних працівників

Моніторинг діяльності соціальних працівників

 Спеціалістами відділу з питань соціальної політики Людмилою  Кузнєцовою  та Аллою Даніловою  днями  відвідано підопічних в селі Хропотова. Разом з тим проведено перевірку якості надання послуг  та обслуговування соціальним робітником Оксаною Стецюк. Працівники відділу відвідали 5 одинокопроживаючих жінок  з 15  підопічних. Встановили, що  в оселях  проведено належне прибирання,   забезпечено паливним матеріалом, вчасно проводиться закупівля продуктів та ліків, надано допомогу в оформленні документів на отримання субсидій, пільг. Послуги надаються відповідно до графіка роботи. Скарг та нарікань на роботу соціального робітника від підопічних немає.

16:55 03.12.2019

Е-рішення для громад: виклики й досягнення

Е-рішення для громад: виклики й досягнення

Сьогодні розпочав роботу дводенний  семінар “Єдина система даних та аналітичні е-рішення для громад: виклики й досягнення”. Участь у навчанні взяли начальники відділів  земельних ресурсів Денис Назарук,  фінансів -  Оксана Уланівська, «Центр надання адміністративних послуг»  - Олег Коробчук. У роботі другого дня також візьме участь перший заступник селищного голови Юрій Войтов.

17:05 02.12.2019

Підведено підсумки І туру  Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

Підведено підсумки І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

Конкурс професійної майстерності – це один з етапів  вияву професійного росту вчителя. Участь у конкурсі  «Вчитель року» є можливістю заявити  про себе як про креативну, фахово компетентну, творчу особистість. Конкурс дає можливість розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого зростання.

16:59 02.12.2019

Суботня толока в селі Кугаївці

Суботня толока в селі Кугаївці

На оголошений виконуючим обов’язки старости   Олександром Гуралем сільський «суботник» зголосились прийти небагато, проте малими силами вдалось виконати великий обсяг робіт. Селяни прибрали територію навколо зупинки, яку недавно встановили на краю села по вулиці Центральна. Розгорнули підсипочний матеріал навколо встановленої бруківки, зібрали та вивезли сухе гілля, що було вирізане ще раніше працівниками дорожньої служби.

16:56 02.12.2019

З метою збереження нематеріальної культурної спадщини

З метою збереження нематеріальної культурної спадщини

Відповідно до плану реалізації проєкту «Збереження культурної та історичної спадщини. Досвід Німеччини», участь у якому бере заступник директора Чемеровецької центральної бібліотеки Ольга Галак, минулого тижня для працівників сільських бібліотечних філій проведено семінар-тренінг «Роль бібліотеки в процесі для розвитку суспільства». Колеги обговорили план дій подальшої реалізації проєкту, свою роль та значення в подальшій реалізації проекту.

16:55 02.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь