Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЯ ВУЛИЧНА АКЦІЯ «СТОП – НАСИЛЬСТВУ!»

ВІДБУЛАСЯ ВУЛИЧНА АКЦІЯ «СТОП – НАСИЛЬСТВУ!»

В рамках  Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» сьогодні відбулася вулична акція «Стоп – насильству!». Метою її є привернення уваги громадськості до проблем подолання насильства в сім’ї, підвищення рівня обізнаності населення та формування свідомості мешканців громади щодо нетерпимого ставлення до насильства.

17:07 27.11.2019

Працювали постійні комісії

Працювали постійні комісії

В ході підготовки до тридцять дев’ятої  сесії Чемеровецької селищної ради відбулися засідання постійних комісій. Члени комісій розглянули та обговорили усі питання, які вносяться на розгляд пленарного засідання.

15:38 27.11.2019

Привітали ювілярок

Привітали ювілярок

Днями у кількох населених пунктах громади привітали почесних іменинниць. В Почапинцях найстарша жителька села Дорош Марія Степанівна святкувала 98 річницю від дня народження. Марію Степанівну привітали виконуючий обов’язки старости Віталій Загородній та соціальні робітники Людмила Генсіровська, Валентина Асафатинулих. В Збрижу  Фурман Надія Василівна святкувала славний ювілей – 90 річчя від дня народження.   На родинне свято односельчан з вітаннями завітав виконуючий обов’язки старости в селі Олексій Умнов, соціальний робітник та працівники закладів культури.

16:08 26.11.2019

Ліквідовано  порив водогону в селі Черче

Ліквідовано порив водогону в селі Черче

Використовуючи комунальну техніку вдається оперативно забезпечувати вирішення проблем,  що виникають у найвіддаленіших  населених пунктах об’єднаної громади. Сьогодні в село Черче направлено екскаватор для проведення робіт по ліквідації пориву водогону по вулиці Шевченка. Водопостачання уже відновлено.

16:07 26.11.2019

ЗНО 2020

ЗНО 2020

Запрошуємо одинадцятикласників закладів загальної середньої освіти селищної ради на зустріч з представниками Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти,  яка відбудеться  28 листопада 2019 року в глядацькій залі Центру культури, дозвілля та мистецтв о 12.00 год.

16:55 25.11.2019

Врегульовано  земельний спір в селі Бережанка

Врегульовано земельний спір в селі Бережанка

Сьогодні безпосередньо на місці  члени комісії з питань врегулювання земельних відносин, що діє при виконавчому комітеті, провели розгляд заяви громадян із земельних  питань. З метою врегулювання спірного питання залучено працівників Чемеровецького відділення поліції та спеціалізованої землевпорядної організації. Спільно обговоривши та визначивши усі обставини, спірне питання врегульовано, проведено роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень та встановлені межові знаки.

16:52 25.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь