Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Завершено освітлення села Чорна

Завершено освітлення села Чорна

Сьогодні працівники комунального підприємства «Комунсервіс» використовуючи автовишку провели останні монтувальні роботи та підключення до електромережі лінії вуличного освітлення. Спільний проект селищної ради та керівництва агроформування,  яке орендує сільськогосподарські угіддя в селі Чорна, товариства  «Контінентал Фармерз груп» успішно завершено.

15:41 29.11.2019

Проведено перевірку надання послуг соціальними робітниками

Проведено перевірку надання послуг соціальними робітниками

З метою обстеження умов проживання та якості виконання обов’язків соціальними  робітниками  сектору соціальної допомоги вдома відділу з питань соціальної політики селищної ради,  провідний спеціаліст відділу Людмила Кузнєцова та завідувач сектору соціальної допомоги вдома Алла Данілова провели обстеження підопічних в селищі Чемерівці, яких обслуговують  Любов Тришньовська та Світлана Казюк. Протягом дня відвідали   10 підопічних громадян.  На основі  спостереження та особистого спілкування  з одинокими відзначили вчасне та якісне виконання  роботи з дотриманням графіків та індивідуальних планів.

15:40 29.11.2019

Обговорили особливості проведення ЗНО  2020

Обговорили особливості проведення ЗНО 2020

Учора в глядацькій залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулася зустріч одинадцятикласників з представниками   Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти та представниками закладів вищої освіти м.Хмельницького.

15:39 29.11.2019

Семінар – практикум з логопедії  для вихователів ЗДО

Семінар – практикум з логопедії для вихователів ЗДО

Сьогодні  на базі будинку школярів  було проведено спільний семінар-практикум за участі логопеда інклюзивно-ресурсного центру Оксани Огороднікової та логопедів закладів дошкільної освіти  селища Чемерівці Ольги Федіркової та Олени Баньковської для вихователів ДНЗ на тему: «Розвиваємо мовлення дітей у співпраці. Найдоцільніші форми роботи з корекції мовлення».  Мета семінару: ознайомити вихователів з основними формами корекції звуковимови у дітей дошкільного віку та застосуванням їх на практиці.

15:27 29.11.2019

В сели Шидлівці ведуться роботи з будівництва сільського водогону

В сели Шидлівці ведуться роботи з будівництва сільського водогону

 Сьогодні розпочали роботу по вулиці Центральна. До будівництва водогону залучено техніку та працівників комунального підприємства «Комунсервіс». Екскаватором копають канаву та відразу проводять монтування та зварювання водопровідних труб. Жителі вулиці з метою прискорення виконання робіт активно долучаються до будівництва водогону.

16:39 28.11.2019

Відбулася  тридцять дев’ята  сесія

Відбулася тридцять дев’ята сесія

 В ході пленарного засідання розглянуто понад чотириста питань порядку денного, зокрема, щодо внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік, про продовження дії договорів оренди майна.  Депутати затвердили Положення про пайову участь власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради та погодили внесення змін до деяких рішень селищної ради. Розглянули усі земельні питання, затвердили та надали дозволи на виготовлення технічних документацій та проектів із  землеустрою.

16:15 28.11.2019

Провели засідання виконкому

Провели засідання виконкому

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на порядок денного якого було винесено 25 питань. Про пропоновані зміни до селищного бюджету Чемеровецької селищної ради на 2019 рік доповідала  начальник відділу фінансів Оксана Уланівська ,  з напрацьованим планом  підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік ознайомила начальник відділу економічного розвитку Зінаїда Кіслова, про організацію та проведення у січні-березні 2020 року приписки  юнаків 2003 року народження, які проживають на території селищної ради, до  призовної дільниці інформував т.в.о. начальника загального  відділу Олександр Мисловський , про розгляд заяв щодо присвоєння поштових адрес житловим та нежитловим будівлям доповідав начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Геннадій Голик, т.в.о. начальника юридичного відділу Андрій Коруняк озвучив питання про   затвердження актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

15:54 28.11.2019

Розглянули питання надання матеріальної допомоги

Розглянули питання надання матеріальної допомоги

Члени  комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян розглянули 11 заяв від жителів населених пунктів Чемеровецької селищної ради. Детально вивчивши кожен пакет документів та виходячи зі складності життєвих обставин, було визначено розмір допомоги індивідуально для кожного заявника. За рекомендаціями комісії селищним головою буде видано відповідне  розпорядження.

15:53 28.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь