Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

86-ті  роковини Голодомору: Ми пам’ятаємо.

86-ті роковини Голодомору: Ми пам’ятаємо.

Цими днями вся Україна та світ вшановують пам’ять мільйонів жертв Голодомору 1932-33 років. Сьогодні працівники установ та організацій селища Чемерівці прийшли до пам’ятника жертв Голодомору в Парку слави  вшанувати хвилиною мовчання невинно вбитих земляків. Підготовлена працівниками Центру культури, дозвілля та мистецтв інсталяція з відтворенням подій того часу не залишила нікого байдужими.  Завтра вся громада приєднається до Всеукраїнської  акції  «Запали свічку» та хвилини мовчання о 16.00, яка традиційно відбуваються в останню суботу листопада. 

15:05 22.11.2019

Обговорили нові вимоги до організації діловедення у старостатах

Обговорили нові вимоги до організації діловедення у старостатах

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулась нарада з діловодами загального відділу.    Керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Жанна Народовець акцентувала увагу присутніх  на дотриманні виконавської дисципліни та удосконаленні системи в роботі, спрямованої на задоволення запитів та вирішення проблем мешканців населених пунктів громади. Також на нараді обговорили усі робочі моменти, нагальні проблеми та напрацювали схему співпраці з  управлінням соціального захисту населення,  провели уточнення подання звітності щодо військовозобов’язаних, оформлення документів на оформлення дотації за молодняк великої рогатої худоби  до 13-місячного віку для фізичних осіб та інші питання.

15:03 22.11.2019

Тривають  будівельні роботи Сокиринецької амбулаторії

Тривають будівельні роботи Сокиринецької амбулаторії

Вже майже рік в Сокиринцях триває будівництво  амбулаторії загальної практики сімейної медицини для обслуговування мешканців окружних населених пунктів об’єднаної громади. Будуть медичний заклад  за типовим проектом і за  кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Проведено зовнішні облицювання стін та завершено підготовку внутрішніх стін чистового шпаклювання. Днями там працювала техніка комунального підприємства для забезпечення підключення приміщення до комунікацій водо забезпечення. Сьогодні працівники уже провели монтажні роботи на підключення до водогону.

14:54 22.11.2019

На вулицях Красноставець працював грейдер

На вулицях Красноставець працював грейдер

Вчора  спецтехніка КП «Комунсервіс» працювала на вулицях села Красноставці. Грейдером проведено вирівнювання дорожнього  полотна, розгорнуто вивезений раніше на дороги щебінь. Після роботи техніки проїзд  дорогами став кращим та безпечнішим.

14:52 22.11.2019

Поділилися  досвідом з колегами

Поділилися досвідом з колегами

Днями директор Чемеровецької центральної бібліотеки Марія Кульпінська та її заступник Ольга Галак виконали роль лекторів на обласному семінарі: "Публічна бібліотека на шляху змін: напрямки діяльності". Своїм досвідом вони ділились з бібліотекарями області, які на базі Кам’янець-Подільського коледжу культури та мистецтв проходили курси підвищення кваліфікації.  Заходи такого формату дозволять  вдосконалювати вміння комунікувати між собою та здобувати нові професійні знання. В свою чергу наші фахівці за ефективну організацію практичного заняття та презентацію досвіду отримали Подяки від директора коледжу Сергія Нижника.

14:51 22.11.2019

Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі

Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі

Захід під такою назвою провели вчора для відвідувачів центральної бібліотеки для дітей. Згадали трагічні дні Революції Гідності, коли відстоювання власної гідності та свободи коштувало Україні життів  багатьох патріотів. Захід організовано з метою виховання і утвердження в молодого покоління ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму й мужності громадян.

14:50 22.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь