A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шидловецький дитячий садок під’єднано до центрального водогону

Шидловецький дитячий садок під’єднано до центрального водогону

Такий захід дозволить забезпечити безперебійне водопостачання для дошкільного навчального закладу.  Раніше для потреб використовували воду із колодязя, котрий останнім часом суттєво змілів . Для прокладання траншеї від будівлі ДНЗ до центрального водогону екскаватором КП «Комунсервіс» вирито канаву, протяжністю 96 мерів. Комунальні працівники провели монтування та під’єднання усіх комунікацій.

16:31 13.11.2019

Проєкт «Е — рішення для громади»: практичні кроки

Проєкт «Е — рішення для громади»: практичні кроки

З метою реалізації проєкту «Е-рішення для громад», зокрема   «Бюджетного модуля» сьогодні організовано практичний тренінг для бухгалтерів відділів селищної ради, які є розпорядниками коштів. Проводили навчання координатори проєкту з фінансово-бюджетних питань, які водночас є розробникам програмного модуля.

17:23 12.11.2019

Стартував ІІ етап   учнівських олімпіад

Стартував ІІ етап учнівських олімпіад

 З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу молоді в закладах загальної середньої освіти Чемеровецької громади в минулої неділі стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, який триватиме упродовж листопада-грудня 2019 року.

17:21 12.11.2019

Відбулося засідання Опікунської ради

Відбулося засідання Опікунської ради

На розгляд Опікунської  ради, що діє при виконавчому комітеті селищної ради, надійшло заява від жительки селища Чемерівці, яка була раніше призначена опікуном особи, яку рішенням суду було визнано недієздатною, щодо зняття з неї обов’язків опікуна. У зв’язку з оформленням підопічного до спеціалізованої лікувальної установи та розглянувши усі додані до заяви документи, заяву погоджено та прийнято відповідне рішення.

17:20 12.11.2019

Напрацювали модель базової мережі закладів надання соціальних послуг

Напрацювали модель базової мережі закладів надання соціальних послуг

В кабінеті селищного голови Олександра Собаня за участі його заступника Юлії Повар, начальника відділу з питань соціальної політики Віталія Приймака та директора територіального центру обслуговування одиноких громадян Чемеровецької райдержадміністрації Анатолія Швидкого обговорили питання реорганізації соціальних установ району та громади. В ході засідання визначились з пропозиціями щодо подальшого моделювання базової мережі закладів для надання соціальних послуг.

17:15 12.11.2019

Ремонт покрівлі Черчецького ДНЗ триває

Ремонт покрівлі Черчецького ДНЗ триває

Сьогодні майстри розпочали покривати металопрофілем  відремонтовані раніше дерев’яні конструкції даху. По периметру уже встановлено ринви.  За сприятливих погодних умов  до кінця поточного тижня заплановано повністю завершити ремонтні роботи.

17:14 12.11.2019

Сьогодні селищний голова Олександр Собань відвідав Жердянську ЗОШ

Сьогодні селищний голова Олександр Собань відвідав Жердянську ЗОШ

Там триває  реалізація проекту «Реконструкція та модернізація приміщень Жердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. Центральній,35 в с. Жердя Чемеровецького району» в рамках Концепції «Нова українська школа». Майстри  завершують облаштування внутрішніх туалетів, проводиться встановлення плитки на підлозі актової зали та сходових маршів, шпакльовані стіни готові до фарбування.  Саме на останніх з перелічених видів робіт голова акцентував увагу при обговоренні з керівництвом установи комплексу заходів, що здійснюються. 

17:02 11.11.2019

Отримали знання  з цивільного захисту та основ безпеки життєдіяльності

Отримали знання з цивільного захисту та основ безпеки життєдіяльності

Сьогодні вчителі Сокиринецького, Почапинецького та Кормильчанського закладів загальної середньої освіти відбули на триденне навчання до  навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.  Педагоги одержать інформацію про нормативно-правові акти, якими регулюється діяльність органів управління цивільного захисту та знання для практичного застосування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

17:01 11.11.2019

Вчора на Чемеровецькому стадіоні «Товтри» відбувся перший відкритий турнір з міні-футболу

Вчора на Чемеровецькому стадіоні «Товтри» відбувся перший відкритий турнір з міні-футболу

На участь у відкритому турнірі Чемеровецької об’єднаної громади надішли заявки від восьми футбольних команд. Змагання проходили двома групами   на двох майданчиках  зі штучним покриттям, один з них  біля Чемеровецького НВК№1, другий -  нещодавно відкритий на стадіоні «Товтри». Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов привітали учасників та переможців турніру.

16:59 11.11.2019

Чемеровецька ОТГ з наступного року планує запроваджувати Громадський бюджет

Чемеровецька ОТГ з наступного року планує запроваджувати Громадський бюджет

Про це домовилися під час проведення  публічної консультації із заінтересованими сторонами, яку 29 жовтня 2019 року організувала ГО “Центр UА”. На зустрічі представники місцевої влади, громадські активісти та в.о.старост громади обговорили шляхи залучення громадян до розподілу бюджету громади. Найбільше уваги було приділено сумі, яку готова виділити громада, способам подачі пропозицій від громадян та процедурі голосування. Учасники заходу визначили, що подавати проекти та голосувати за них можуть громадяни, котрі досягли 14 років. Участь у громадському бюджеті, також можуть брати громадські організації.

15:29 11.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь