A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вчора на Чемеровецькому стадіоні «Товтри» відбувся перший відкритий турнір з міні-футболу

Вчора на Чемеровецькому стадіоні «Товтри» відбувся перший відкритий турнір з міні-футболу

На участь у відкритому турнірі Чемеровецької об’єднаної громади надішли заявки від восьми футбольних команд. Змагання проходили двома групами   на двох майданчиках  зі штучним покриттям, один з них  біля Чемеровецького НВК№1, другий -  нещодавно відкритий на стадіоні «Товтри». Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов привітали учасників та переможців турніру.

16:59 11.11.2019

Чемеровецька ОТГ з наступного року планує запроваджувати Громадський бюджет

Чемеровецька ОТГ з наступного року планує запроваджувати Громадський бюджет

Про це домовилися під час проведення  публічної консультації із заінтересованими сторонами, яку 29 жовтня 2019 року організувала ГО “Центр UА”. На зустрічі представники місцевої влади, громадські активісти та в.о.старост громади обговорили шляхи залучення громадян до розподілу бюджету громади. Найбільше уваги було приділено сумі, яку готова виділити громада, способам подачі пропозицій від громадян та процедурі голосування. Учасники заходу визначили, що подавати проекти та голосувати за них можуть громадяни, котрі досягли 14 років. Участь у громадському бюджеті, також можуть брати громадські організації.

15:29 11.11.2019

Працівники культури та аматорського мистецтва приймали вітання

Працівники культури та аматорського мистецтва приймали вітання

Сьогодні з нагоди професійного свята лекційна зала Центру культури, дозвілля та мистецтв наповнена працівниками музичної  і художньої школи, сільських клубних закладів, учасників колективів та ансамблів народного мистецтва та бібліотек, котрі з теплом та радістю приймали численні вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорського мистецтва. У своєму вітальному слові до присутніх Чемеровецький селищний голова Олександр Собань відзначив учасників  народних аматорських колективів, які діють на території громади і прославляють наш край на сценах різних куточків України і навіть закордону.  Грамотами Чемеровецької об’єднаної територіальної громади  відзначено професіоналізм та майстерність ансамблю естрадної пісні «Зорепад», провідного бібліотекаря центральної бібліотеки Валентину Ємець, викладача дитячої художньої школи Людмилу Панасюк, бухгалтера відділу освіти та туризму Олену Павлову, головного бухгалтера відділу освіти та туризму Валентину Черсак, директора Центру культури, дозвілля та мистецтв Людмилу Мельник та заступника директора дитячої музичної школи з мистецько-освітньої роботи Галину Лакей. 

16:00 08.11.2019

Плідна співпраця продовжується …

Плідна співпраця продовжується …

Днями на базі методичного кабінету відділу освіти , молоді та спорту Чемеровецької селищної ради  відбулася чергова зустріч педагогічних працівників із викладачами Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка.   Науковці  провели  науково – методичний семінар « Модернізація змісту  сучасної  історичної та географічної науки». Наукове  бачення  сучасної історії України презентував Віктор Брехуненко,  професор , автор історичних  монографій   «Братня навала » та  « Війна за свідомість», який познайомив присутніх із російськими міфами щодо історичного минулого українського народу та успішно їх розвінчав. Викладач подарував Чемеровецькій бібліотеці для дітей та юнацтва  серію посібників, присвячених дослідженню Голодомору 1932-1933 років на Україні, а також свої монографії  про  російсько – українські  війни з найдавніших часів.

15:59 08.11.2019

В селі Почапинці розпочали ремонт постаменту під пам’ятником воїнам-односельчанам

В селі Почапинці розпочали ремонт постаменту під пам’ятником воїнам-односельчанам

Заплановано його облицювати природним каменем. За кошти селищної ради закуплено усі будівельні матеріали.   Виконуючий обов’язки старости Віталій Загородній організував жителів села для проведення ремонту. Разом з тим, поремонтували кладку через річку «Жванчик», яка служить людям  для скорочення шляху між вулицями села.

15:58 08.11.2019

Напрацьовується ще один мініпроєкт, ініційований мешканцями селища

Напрацьовується ще один мініпроєкт, ініційований мешканцями селища

Селищний голова Олександр Собань постійно приділяє велику увагу спілкуванню з громадянами, що приходять до нього на особистий прийом.   Сьогодні до очільника завітали мешканці будинку №48 по вулиці Центральна з колективним зверненням щодо перекриття будинку. Жителі багатоповерхівки  погодились на співфінансування проведення ремонту. Спільно обговорили можливість проведення перекриття ще в цьому році. Доречі, за ініціативи мешканців у селищі вже замінено покрівлю на десяти будинках.

17:08 07.11.2019

Упорядкували територію біля пам’ятника воїнам-односельчанам

Упорядкували територію біля пам’ятника воїнам-односельчанам

Виконуючий обов’язки старости в селі Кугаївці Олександр Гураль організував прибирання території довкола пам’ятника односельчанам, загиблим  у Другій світовій війні. Допомогу  технікою  надав директор приватного підприємства «АВС Агро» Анатолій Атаманчук.  Завезену землю для клумб, директор, вчителі  Кугаєвецької загальноосвітньої школи та працівники будинку культури, розпланували її та прибрали територію від бруду та сухого листя.

17:00 07.11.2019

Триває перекриття дитсадка у Черчі

Триває перекриття дитсадка у Черчі

Уже знято старе покриття, оновлено та відремонтовано дерев’яні конструкції. Майстри покрили поверхню гідроізоляційним настилом. Сьогодні з метою  ознайомитися з ходом ремонтних робіт селищний голова Олександр Собань та перший заступник селищного голови Юрій Войтов навідались до навчального закладу.

16:57 07.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь