A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заготовили дров на зиму

Заготовили дров на зиму

Днями виконуюча обов’язки старости в  Кочубієві Ірина Кузик організувала жителів села до заготівлі паливних дров для дитячого садочка, медичного пункту здоров’я та  старостату. Всі установи розміщуються в одній будівлі, де влітку цього року проведено ремонт системи опалення та встановлено потужний твердопаливний котел. На паливний матеріал вирішили використати аварійні та сухостійні дерева. До толоки долучилися працівники старостату та закладів культури, соціальний робітник, кочегар та небайдужі мешканці села. Господарська ініціатива вирішила деякі питання благоустрою села, дала змогу забезпечити паливом на кілька зимових місяців та суттєво зекономити бюджетні кошти.

15:12 22.10.2019

Триває цикл тренінгових занять

Триває цикл тренінгових занять

Цього тижня роботу розпочали із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти  з навчально - виховної роботи. Протягом трьох днів керівні кадри продовжать естафету занять по Програмі підвищення кваліфікації відповідно Концепції нової української школи. Робота такого формату з  директорами та заступниками, завдяки їх  активності і творчій співпраці, стане фундаментом  на шляху реалізації основних положень НУШ.

15:19 21.10.2019

Зелена інфраструктура для громад

Зелена інфраструктура для громад

Сьогодні керуюча справами виконкому селищної ради Жанна Народовець взяла участь  в конференції «Зелена інфраструктура для громад », яка проходила в місті Київ. Захід відбувсяь  за участі представників Міністерства розвитку громад та територій України, Посольства Федеративної Республіки Німеччина, Представництва ЄС в Україні, GIZ Бюро в Україні та Програми “U-LEAD з Європою”, Міністерства інфраструктури України, а також Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Конференцію організовано з метою визначення тематичного створення комфортних умов для проживання та пошуку шляхів залучення до дискусії різних рівнів управління та обміну ідеями для подальшого поширення.

15:18 21.10.2019

Обговорили актуальні питання діяльності громади

Обговорили актуальні питання діяльності громади

Відповідно до робочого плану Чемеровецької селищної ради сьогодні в залі засідань під головуванням Олександра Собаня відбулась апаратна нарада за участю виконуючих обов’язків старост. Начальники усіх відділів виконавчого комітету доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та повідомили про заплановані заходи на поточний тиждень. Детальною в обговоренні з очільниками старостинських округів  стали теми завершення господарських робіт,  готовності до нового опалювального сезону, забезпечення дровами дошкільних навчальних закладів та одиноких і одиноко-проживаючих мешканців населених пунктів громади.  Визначились з черговістю залучення працівників та техніки  комунального підприємства «Комунсервіс» до виконання господарських робіт в селах об’єднаної селищної ради.

15:16 21.10.2019

Відбулось засідання з визначення та відшкодування збитків власникам землі

Відбулось засідання з визначення та відшкодування збитків власникам землі

Сьогодні з метою визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради відбулось чергове засідання  комісії.  Члени комісії за участі селищного голови Олександра Собаня,  вивчали ситуацію щодо обробітку земель сільськогосподарського призначення на масивах, які орендують товариства «Агрокомпанія Прикарпаття», «Мрія Фармінг Поділля» та фермерське господарство «Степ» та одноосібні домогосподарства. Представники деяких агроформувань не з’явились на засідання, відповідно розгляд виявлених проблемних питань перенесено на наступне засідання.

15:09 18.10.2019

У співпраці з інвесторами

У співпраці з інвесторами

В числі важливих питань, які вдається вирішувати у співпраці з агроформуваннями, які орендують сільськогосподарські землі в населених пунктах громади, за рахунок угод про соціальне партнерство велику увагу приділено підтримці релігійних громад. Днями в храм Георгія Победоносця в селі Біла, на клопотання настоятеля отця Володимира Білого до товариства  «КОНТІНЕНТАЛЬ ФАРМЕРЗ ГРУП»,  завезено пластикові вікна для купольної частини храму.

14:45 18.10.2019

НОВІ ФОРМИ РОБОТИ У ЦКДМ

НОВІ ФОРМИ РОБОТИ У ЦКДМ

В Центрі культури, дозвілля і мистецтва відбувся Workshop на тему «Оголошення як довідково інформаційний документ». Захід проведений з працівниками клубних закладів з метою ознайомлення з основними вимогами до оформлення оголошення як довідково-інформаційного документу відповідно до запропонованого завдання та їх потреби. Працівники ЦКДМ допомогли учасникам воркшопу самостійно здобути знання, поділитися ними з колегами та засвоїти новий досвід.

14:43 18.10.2019

Триває заготівля дров для паливного сезону

Триває заготівля дров для паливного сезону

Виходячи з потреб та залишків, відділом освіти, молоді та спорту на наступний  осінньо-зимовий період  закуплено 694 метра кубічних дров, частину з них  уже  транспортовано до усіх навчальних закладів селищної ради.   Кочегари та комунальні працівники забезпечують їх порізку та складування у місця зберігання. Стан заготівлі на контролі у виконуючих обов’язки старост. 

14:32 18.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь