Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Рівність заради безпеки»

«Рівність заради безпеки»

В Україні стартував проект “Жінки,  мир, безпека  ” («Рівність заради безпеки»), який реалізується Українським жіночим фондом та фінансується Європейським Союзом. Мета проекту – сприяти більшому залученню жінок у процеси відновлення миру та запобігання конфліктів через підтримку місцевих органів влади та громадських організацій у розробці, реалізації та контролі щодо Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2020 року.

16:03 11.04.2019

Встановлено «лежачого поліцейського» біля Чемеровецького НВК№1

Встановлено «лежачого поліцейського» біля Чемеровецького НВК№1

Кілька днів тому ми повідомляли про встановлення біля Чемеровецького навчально-виховного комплексу №2 «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» пристрою  примусового зниження швидкості.   Сьогодні монтувальні роботи аналогічного «лежачого поліцейського»  проведені   по вулиці Центральна біля Чемеровецького навчально-виховного комплексу №1 «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК». Учні саме цього навчального закладу звертались до Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня у січні  з проханням встановити  його там для безпеки школярів під час дорожнього руху та уникнення аварійних ситуацій. Очільник громади дотримав слова перед учнями та виконав свою обіцянку.

17:06 10.04.2019

Де краще місце на землі?

Де краще місце на землі?

Відповідь на це запитання шукали учні 4-А класу під час фольклорного рафтингу: «Що не домівка, так своя підківка» та разом працівниками Центральної бібліотеки для дітей намагались відслідкувати генеологічний ланцюжок Чемеровеччини. Разом мандрували вулицями рідного містечка, знайомлячись з його історичними та культурними особливостями, уважно роздивлялись фото визначних місць рідного краю, шукали знайомі куточки та порівнювлиїх з сучасним містом. Цікаво, щопід час заходу діти мали змогу дізнатися історію виникнення та опис герба кожного населеного пункту регіону під час онлайн – квесту : «А звідки твоє коріння?».

16:24 10.04.2019

В центрі Почапинець триває благоустрій території сільського парку

В центрі Почапинець триває благоустрій території сільського парку

Днями там встановили символічний знак -  Герб України, який виготовлений на кошти місцевих підприємців майстром з Гусятинського району Тернопільської області. На черзі роботи з оздоблення постаменту. Виконуючий обов’язки старости Віталій Загородній залучив мешканців, яків сільському парку висадили кущі ялівцю, ялинки та саджанці айви. Роботи з благоустрою та облаштування зони відпочинку тривають.

16:30 09.04.2019

Проводиться впорядкування узбіччя по  Центральна

Проводиться впорядкування узбіччя по Центральна

Працівники КП «Комунсервіс» продовжують реалізовувати заплановані заходи Чемеровецької селищної ради щодо  благоустрою населених пунктів громади та вулиць селища. Вже кілька днів поспіль тривають роботи з впорядкування узбіччя  по  Центральна в Чемерівцях. Проводиться видалення та омолодження дерев, прибирання  гілля та сміття.  З метою безпечної роботи та уникнення можливостей пошкодження електромереж використовуємо автопідйомник комунального підприємства.

14:12 09.04.2019

ДСНС закликає громадян не провокувати пожежі у природних екосистемах!

ДСНС закликає громадян не провокувати пожежі у природних екосистемах!

Цьогорічна рання весна принесла тепло, а разом з ним й масове спалювання населенням сухої трави, листя та рослин. Господарювання та прибирання на городах, подвір'ях, прилеглих територіях може завершитись  вогнищами, які несуть величезну шкоду довкіллю.

09:01 09.04.2019

Забезпечимо безпеку руху біля навчальних закладів громади

Забезпечимо безпеку руху біля навчальних закладів громади

Сьогодні  по вулиці Центральна біля Чемеровецького навчально-виховного комплексу №2 встановили «лежачий поліцейський». Пристрій  примусового зниження швидкості там встановили з метою безпеки школярів під час дорожнього руху та уникнення аварійних ситуацій. Про намір його встановлення ми повідомляли ще в січні місяці, до цього часу тривало врегулювання дозвільних процедур та підготовка необхідних документів. Засіб встановлено, проте дітям, батькам та усім перехожим не треба забувати про правила та залишатись пильними під час  дорожнього руху.

17:05 08.04.2019

Визначили спільний план дій на наступний тиждень

Визначили спільний план дій на наступний тиждень

Сьогодні в залі засідань Чемеровецької селищної ради відбулась апаратна нарада селищного голови Олександра Собаня з керівниками  виконавчих органів  та  виконуючими обов’язки старост. З часу останньої зустрічі у такому складі для спільного обговорення назбиралось чимало питань різного характеру. В ході зібрання начальники відділів  проінформували голову та його заступників з галузевих питань.  Виконуючі обов’язки старост доповіли про виконання на місцях заходів  благоустрою  територій, прибирання на кладовищах та ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Відтак, у кожного  є потреба у комунальній техніці. З метою раціонального її використання відразу напрацювали план проведення заходів для кожного населеного пункту. Також визначились з потребою у будівельних матеріалах для завершення певних господарських  робіт.

17:01 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь