Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Патронатна сім’я – новітня форма сімейного виховання

Патронатна сім’я – новітня форма сімейного виховання

Право дитини жити і виховуватись в сім’ї – одне з найважливіших його прав. Сімейне виховання дає можливість забезпечити її нормальний  фізичний, моральний, інтелектуальний та соціальний розвиток, дає змогу їй стати повноцінним членом суспільства.

16:44 08.04.2019

Проведено атестацію педагогічних працівників

Проведено атестацію педагогічних працівників

Минулої п’ятниці  в залі засідань селищної ради працювала атестаційна комісія відділу освіти, молоді та спорту. В ході засідання  проведено атестацію для 46 педагогічних працівників. За результатом роботи комісії звання «учитель – методист» присвоєно двом вчителям та п’ять здобули звання «старший вчитель». Крім того, шістьом вчителям встановлено вищу кваліфікаційну категорію, двадцять один педагог підтвердили свою кваліфікацію, чотири - відповідність 11 тарифному розряду та сім учителів підтвердили раніше присвоєнні звання. Також п’ять керівників освітніх закладів підтвердили відповідність займаній посаді.

16:37 08.04.2019

Всі бажаючі швидко та безкоштовно змогли виміряти рівень цукру в кровіі

Всі бажаючі швидко та безкоштовно змогли виміряти рівень цукру в кровіі

7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета його відзначення — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. З цієї нагоди студенти та викладачі Чемеровецького медичного коледжу організували в холі Чемеровецької селищної ради  акцію, в рамках якої усі охочі змогли безкоштовно визначити рівень цукру в крові  та перевірити тиск. Селищний голова Олександр Собань також погодився на перевірку стану здоров’я, його прикладу слідували і працівників апарату селищної ради.

16:29 08.04.2019

Триває «весняна толока»

Триває «весняна толока»

Традиційно  для цієї пори року, що останній робочий день тижня завершується «суботником». Сьогодні  працівники містечкових установ та організацій знову долучились до великої толоки в Чемерівцях. Практично завершено прибирання в Парку відпочинку селища, прибирання прилеглих територій адміністративних і освітніх будівель. Працівники Чемеровецької селищної ради працювали на   узбіччі  вулиці Центральна у напрямку до Чемеровецького НВК №2 та автозаправки «Авіас»

15:29 05.04.2019

Проект «Е –рішення для громади» триває

Проект «Е –рішення для громади» триває

Сьогодні другий день очного інтенсиву : «Основи роботи з геопросторовими даними про активи громади у середовищіArcGIS». Запрошення на участь в очному інтенсивні  отримали начальник відділ земельних ресурсів Денис Назарук та оператор комп’ютерного набору Ярослав Боднар, які визначенні відповідальними за роботу геоінформаційної системи (ГІС) в Чемеровецькій селищній раді.

14:58 05.04.2019

Організовано навчання для в.о. старост громади

Організовано навчання для в.о. старост громади

Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з Представництвом Фонду Ганса Зайделя в Україні реалізують на теренах Хмельницької області проект «Моніторинг та контроль в діяльності старости ОТГ».

15:13 04.04.2019

Забезпечуємо якісне надання соціальних послуг

Забезпечуємо якісне надання соціальних послуг

      Провідним спеціалістом відділу з питань соціальної політики Людмилою Кузнєцовою, завідувачем сектору соціальної допомоги вдома Аллою Даніловою проведено  перевірку якості  надання соціальних послуг соціальними робітниками в селі Чорна. На обслуговуванні робітників Тетяни Кругляк та Людмили Сінькової 13 одиноких та 18 самотньо проживаючих  осіб,  в тому числі  2  учасника бойових дій .

15:07 04.04.2019

Відновлено ремонтні роботи по вулиці Герої Майдану

Відновлено ремонтні роботи по вулиці Герої Майдану

В рамках реалізації проекту  «Капітальний ремонт вулиці Пушкіна (від вулиці Центральна до вулиці Пирогова) в смт Чемерівці  Хмельницької області» минулого року роботи   призупинилися  майже на межі вулиць Героїв Майдану та Пирогова.  Упродовж поточного року заплановано завершити ремонт проїзної частини та тротуару по визначених вулицях з  мощенням бруківки та облаштуванням парковочних місць.

14:50 04.04.2019

Проводимо ремонт фасаду Чемеровецького НВК №2

Проводимо ремонт фасаду Чемеровецького НВК №2

Вже кілька днів маємо можливість  спостерігати за  проведенням  робіт біля Чемеровецького навчально-виховного комплексу №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів та гімназія». Там  реалізується проект по  утепленню фасаду.  Фінансування  проекту  здійснюється  представниками депутатського корпусу Хмельницької обласної ради  від Радикальної партії. Після завершення робіт утеплення та шпаклювання фасаду школи, будівлю буде пофарбовано відповідно до сучасних стандартів «Нової української школи». 

14:44 04.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь