Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч з представниками обласного управління юстиції

Робоча зустріч з представниками обласного управління юстиції

Сьогодні селищний голова Олександр Собань мав  зустріч з    в.о. начальника відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Хмельницького обласного управління юстиції Віталієм Лемішевським, котрий перебував у Чемеровецькому районі з робочим візитом. В ході ділового спілкування обговорили питання напрацювання Статуту територіальної громади, який би деталізував усі можливі форми участі жителів громади у вирішенні питань місцевого значення. Також Віталій Анатолійович проінформував  голову громади про порядок державної реєстрації Статуту та перелік документів, необхідних для цього.

16:26 03.04.2019

Відбулася зустріч з державними реєстраторами Чемеровеччини

Відбулася зустріч з державними реєстраторами Чемеровеччини

Сьогодні начальником відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Світланою Кадимовою та головним спеціалістом відділу Лілією Способ проведено семінар з державними реєстраторами Чемеровецької районної державної адміністрації, Чемеровецької селищної ради та представниками Центру надання адміністративних послуг  Чемеровецької районної державної адміністрації.

16:24 03.04.2019

Питання якісного харчування учнів шкіл громади на постійному контролі

Питання якісного харчування учнів шкіл громади на постійному контролі

Користуючись перервою освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти та перебуванням учнів на весняних канікулах, сьогодні  працівники відділу освіти, молоді та спорту селищної ради організували  нараду з кухарями та медичними працівниками загальноосвітніх шкіл. Нарада відбулась за участі працівників управління Держпродспожиивслужби у Чемеровецькому районі. Присутнім довели вимоги санітарного законодавства, ведення документації кухарями та акцентували увагу на неухильному контролі  медичними працівниками якості продуктів, що надходять до їдалень і харчоблоків від постачальників та приготовлених шкільних обідів.

16:47 02.04.2019

Вирішили надати матеріальну допомогу

Вирішили надати матеріальну допомогу

Сьогодні відбулось засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян на якому розглянули 38 заяв від жителів населених пунктів Чемеровецької селищної ради. Члени комісії вивчили надані заявниками документи та виходячи зі складності життєвих обставин визначили розмір допомоги. За рекомендаціями комісії селищним головою буде видано відповідне  розпорядження.

14:02 02.04.2019

Чесність, відповідальність і соціальний захист при виписці, нарахуванні і оплаті лікарняних листків, а також охорона праці працюючих

Чесність, відповідальність і соціальний захист при виписці, нарахуванні і оплаті лікарняних листків, а також охорона праці працюючих

Минулого року по Україні, і зокрема у Городоцькому та Чемеровецькому районах, зросла кількість виданих закладами охорони здоров’я лікарняних, на підставі яких страхувальниками надано заяви-розрахунки для здійснення фінансування матеріального забезпечення робочими органами Фонду соціального страхування України. Також зросла загальна кількість оплачених днів по тимчасовій непрацездатності, що призвело до зростання дефіциту бюджету Фонду.

13:25 02.04.2019

На території Чемеровецької громади будується перша сонячна електростанція

На території Чемеровецької громади будується перша сонячна електростанція

З осені минулого року неподалік села Слобідка-Смотрицька  активно ведуться роботи з монтування сонячної електростанції .  Площа задіяної території становить  19 гектарів малопродуктивних земель. Будівництво веде товариство "СОЛОР ЕНЕРЖІ СОЛЮШЕНС" та залучає для того спеціалістів із Болгарії і Туреччини. Крім того, завдяки реалізації проекту на території громади  створено майже 100 нових робочих місць.  Виконання робіт за визначеним планом дозволить завершити проект у червні поточного року.

16:27 01.04.2019

Проводиться ремонт покрівлі Степанівського сільського будинку культури

Проводиться ремонт покрівлі Степанівського сільського будинку культури

 Вже багато років дах сільського клубу потребує ремонту.   Свого часу не проведена заміна пошкодженого шиферу призвела до втрати великої частини покрівлі та призвела до пошкодження стелі та  стін будівлі. По допомогу у вирішенні основної проблеми Степанівки мешканці села звернулись до Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня. Велика площа закладу не дозволила провести перекриття відразу, минулого року придбано частину будівельного матеріалу, зокрема, крокви та  лати, у цьому році придбано  металопрофіль. Днями майстри розпочали ремонтні роботи. На сьогодні уже перекрито половину будівлі.

16:25 01.04.2019

Багатодітну родину в селі Бережанка забезпечили паливним матеріалом

Багатодітну родину в селі Бережанка забезпечили паливним матеріалом

Вже третій рік поспіль в ході реалізації основних  заходів благоустрою у населених пунктах Чемеровецької об’єднаної територіальної  громадипроводиться видалення старих сухостійних дерев, які крім того, що виглядають  неестетично,  є щей небезпечними для навколишніх будівель або пам’ятників. Зрізані дерева використовують як паливний матеріал для закладів освіти або передають малозабезпеченій категорії населення. Минулого тижня в селі Бережанка провели видалення сухих дерев, які виконуючий обов’язків старости Анатолій Пекарчук спрямував для багатодітної родини, де мати-одиначка виховує трьох дітей.

16:24 01.04.2019

Молодь громади робить свій вибір

Молодь громади робить свій вибір

На виборчих дільницях у населених пунктах громади завдяки злагодженій роботі дільничних комісій відбувається процес забезпечення волевиявлення громадян. Серед тих, хто прийшов реалізувати своє конституційне право на вибір, і молоді люди, які на цьогорічних чергових виборах  Президента мають можливість скористатися ним вперше. Приємно констатувати той факт, що зросла зацікавленість  молоді у період до виборів. Молоді люди перевіряли себе у списках, зверталися по інформацію як проголосувати за фактичним місцем проживання, а не за місцем реєстрації. А правова обізнаність є запорукою свідомого вибору.

12:11 31.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь