Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розглянули заяви про призначення помічників

Розглянули заяви про призначення помічників

Сьогодні в кабінеті заступника селищного голови Юлії Повар відбулось засідання Опікунської ради, що діє при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради.  Протягом місяця на розгляд ради надійшло 7 заяв від осіб, які потребують стороннього догляду. На засіданні дорадчого органу були запрошені особи, які претендують на призначення помічниками, розглядались надані ними документи,  обговорювались умови та періодичність надання їх послуг. Позитивний результат розгляду отримали п’ять справ, дві відхилили, у зв’язку з тим, що претенденти на призначення помічників не з’явились на засідання.

17:16 15.04.2019

В Садовому встановили оберіг села

В Садовому встановили оберіг села

Минулих вихідних при в’їзді в село встановили Хрест.  Його для громади придбав  депутат Чемеровецької селищної ради Валентин Гривнак. Разом із мешканцями  його встановили та прибрали навколишню територію.

17:15 15.04.2019

Відбулось засідання житлової комісії

Відбулось засідання житлової комісії

На розгляд  житлової комісії Чемеровецької селищної ради надійшла заява щодо постановки на квартирний облік у зв’язку з потребою поліпшення житлово-побутових умов.    Сьогодні на комісії, в ході розгляду наданого переліку підтверджувальних документів  погоджено  підготовку рішення виконавчого комітету щодо постановки на чергу заявників.

17:14 15.04.2019

Толока в селі Кугаївці

Толока в селі Кугаївці

Минулої суботи там було організовано велике прибирання території навколо сільського кладовища. Здебільшого до толоки долучились працівники старостату та закладів культури, Кугаєвецьких загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів і дошкільного навчального закладу, а також небайдужі мешканці села. Загорнули суху траву,  листя та гілля, видалили повалені дерева. Відразу порізані дрова використають як паливо для дитячого садка.

17:11 15.04.2019

Триває благодійна акція "Серце до серця"

Триває благодійна акція "Серце до серця"

Всеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» працює вже 14 рік, проводячи всеукраїнські акції. Мета акції – суспільний збір коштів для закупівлі медичного обладнання у дитячі лікарні України. Медична тематика щороку може змінюватися, але на 2019 рік обрано таку проблему як дитяча кардіологія. Кошти будуть збиратися волонтерами Хмельницької області на придбання  відповідного медичного обладнання, яке на сьогодні є найбільш необхідним для цієї категорії дітей, і буде придбано на суму зібраних коштів.

08:59 12.04.2019

У боротьбі зі стихійними сміттєзвалищами

У боротьбі зі стихійними сміттєзвалищами

Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами є однією з найважливіших питань для вирішення у кожному селі об’єднаної територіальної громади. У весняну пору ця тема особливо актуальна. Смітники  щороку накопичуються в ярах, на узбіччях, поруч водойм і щороку з бюджету витрачаються чималі кошти на благоустрій населених пунктів,зокрема на боротьбу зі сміттям. Наразі,  технічні ресурси комунального підприємства «Комунсервіс» не дозволяють вирішити проблему збору сміття з усіх сіл та його довозу на офіційне сміттєзвалище. По допомогу доводиться звертатись до агропромислових формувань, які ведуть господарську діяльність на території громади.

17:10 11.04.2019

Свято інтелектуалів

Свято інтелектуалів

Сьогодні 11 квітня обдарована молодь Чемеровецької громади мала можливість змагатись у турнірі "Юні інтелектуали". Зустріч відбулася на базі Чемеровецького НВК№2. Учні з вдячністю сприйняли організацію заходу  та в очікуванні наступних  зустрічей.

17:09 11.04.2019

Творче змагання з писанкарства

Творче змагання з писанкарства

Учора на базі Чемеровецького Будинку школярів було проведено майстер-класи з розпису писанок та виготовлення писанок-зернівок.

16:14 11.04.2019

Провели нараду з діловодами загального відділу

Провели нараду з діловодами загального відділу

Сьогодні в залі засідань селищної ради за участі заступника селищного голови Юлії Повар та керуючої справами виконавчого комітету Жанни Народовець відбулась нарада з діловодами загального відділу.   Відповідно до запланованого порядку дня обговорили питання різногалузевого спрямування. Першим до вивчення стало питання щодо належної підготовки документів для забезпечення дотаційних виплати за утримання в домогосподарствах великої рогатої худоби. Про усі особливості та вимоги ведення військового обліку розповідали керуюча справами виконкому Жанна Народовець та начальник загального відділу Лідія Яцковська. Працівники відділу з питань соціальної політики Тетяна Назарчук та Валентина Семенишина донесли присутнім новини законодавства, зокрема, що стосуються соціальних виплат та нових Урядових програм.  Основними з них є: допомога багатодітним сім’ям: 1700 гривень на третю і кожну наступну дитину; грошова компенсація на послугу няні, яка полягає в тому, що крім щомісячних 860 гривень виплат на дитину, сім’я, яка оформила «муніципальну няню», безповоротно щомісяця отримує ще 1 626 гривень;  впровадження нової форми сімейного виховання, в якій передбачено надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, батьками складних життєвих обставин або на період прийняття рішення про набуття дитиною статусу дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Відтак, для забезпечення реалізації  Урядових програм у населених пунктах громади та забезпечення усіх соціальних виплат діловодам доведенні певні завдання та вказівки до виконання.

16:09 11.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь