A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Казка на шляху пізнання нового та цікавого

Казка на шляху пізнання нового та цікавого

Минулого тижня  учнів молодших класів Чемеровецького НВК№1 "ЗОШ І-ІІІ ст., ліцею та МНВК" підготували для відвідувачів Чемеровецької центральної бібліотеки для дітей лялькову виставу «Коза-дереза на новий лад» по мотивам  народної казки. Протягом всієї постановки, юні герої майстерно перевтілилися в своїх героїв, виконуючи місію актора, доносили глядачам повчальні дії через казку. Запрошені учні  отримали від перегляду масу задоволення, позитиву і багато приємних вражень.

16:59 20.03.2019

На черзі  перекриття ще одного будинку в селищі Чемерівці

На черзі перекриття ще одного будинку в селищі Чемерівці

Сьогодні  у дворібагатоквартирного житловогобудинку № 2  по вулиці Івана Франка розвантажено будівельні матеріали для проведення ремонту покрівлі. Шифер, дошки та бруси придбано за кошти селищного бюджету, оплата робіт по перекриттю даху буде проводитись за кошти мешканців.

17:13 19.03.2019

Відбувся семінар вихователів дошкільних навчальних закладів

Відбувся семінар вихователів дошкільних навчальних закладів

 Сьогодні на базі  Кугаєвецького дитячого  садка методичним кабінетом відділу освіти молоді та спорту селищної ради проведено семінар-практикум вихователів закладів дошкільної освіти. За  темою « Інтегровані заняття як засіб розвитку особистості дошкільнят» відбулись заняття в старшій різновіковій групі, яку провела вихователь Лілія Фурман .

17:04 19.03.2019

Долучились до Всеукраїнського флешмобу

Долучились до Всеукраїнського флешмобу

Працівники Чемеровецькорї селищної ради олучились до патріотично-літературного флешмобу з нагоди дня народження Ліни Костенко. Суть його полягає в тому,  щоб записати коротке відео, в якому необхідно прочитати улюблений вірш іменитої письменниці. Після чого опублікувати його у соцмережах з хештегом  #вітаю_ліну_костенко. Проведення акції в громаді ініціювали учні Чемеровецького НВК №2.

18:06 18.03.2019

В Андріївці визначили маршрут будівництва водогону

В Андріївці визначили маршрут будівництва водогону

Першим етапом реалізації проекту водозабезпечення села стане нове будівництво мереж водопроводу по вулицях Станевського та Бринського. З метою визначення плану дій  сьогодні робоча група, до складу якої увійшли перший заступник селищного голови Юрій Войтов, начальник відділу  житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Геннадій Голик, директор комунального підприємства «Комунсервіс» Василь Олійник та виконуючий обов’язків старости Віктор Добруцький  здійснили обстеження визначеної території. З метою уникнення руйнування вуличних доріг визначили шлях будівництва водогону через земельні ділянки домогосподарств.  Відразу після згоди усіх  власників присадибних ділянок, через які  буде проходити водопровід заплановано розпочати будівельні роботи.

18:04 18.03.2019

Дух генія вита Подільським краєм

Дух генія вита Подільським краєм

Минулої п’ятниці в селищі  Чорний Острові  відбулось Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Дух генія вита Подільським краєм», присвячене 192-ій річниці від дня народження великого українця. 

18:03 18.03.2019

Обговорили питання реалізації соціальної політики

Обговорили питання реалізації соціальної політики

Сьогодні в кабінеті Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня відбулась робоча зустріч  з начальником управління соціального захисту населення Чемеровецької райдержадміністрації Тамарою Трач. Темою спілкування до якого долучились перший заступник голови Юрій Войтов, заступник голови  Юлія Повар, керуюча справами виконкому Жанна Народовець та начальник відділу з питань соціальної політики Віталій Приймак, були зміни до постанови Кабінету Міністрів України, яка стосується Положення про головного державного соціального інспектора та державного соціального інспектора обговорення питань реалізації політики соціального захисту та їх повноважень. Прийнятим документом селищна рада отримує певні повноваження та зобов’язання на виконання функцій з прийняття та передачі документів, необхідних для призначення державних соціальних допомог, субсидій, пільг.   

18:00 18.03.2019

Наступний етап напрацювання Стратегії розвитку

Наступний етап напрацювання Стратегії розвитку

Сьогодні відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Чемеровецької селищної ради на 2019-2027 роки.  До роботи долучилися не лише виконуючі обов’язків старост  та представники аппарату селищної  ради, але й депутати Хмельницької обласної ради, керівники великих та малих фермерських господарств, лікарі, освітяни і активні жителі громади.

18:33 15.03.2019

Вшанували пам'ять духовного наставника

Вшанували пам'ять духовного наставника

Сьогодні в селі Черче відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Пам’яті  в 100-ліття мучеництва отця Цириля Буяльського. Настоятель Черчецької парафії став одним з мучеників за віру в Кам’янець-Подільскій дієцезії в радянську добу. Урочини розпочались поминальною молитвою на могилі отця Цириля під проводом Його Преосвященства єпископа Леона Дубравського та  Святою Месою в парафіяльному храмі Пресвятої Трійці села Черче.

19:22 14.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь