Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні Чемеровецький районний військовий комісаріат  відзначає 75-ту річницю створення

Сьогодні Чемеровецький районний військовий комісаріат відзначає 75-ту річницю створення

З річницею створення усіх військовослужбовців та працівників військомату, які працювали та працюють сьогодні привітали Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов.  За багаторічне  сумлінне виконання завдань військово-мобілізаційного та обліково-призовного напрямку, вагомий особистий внесок у справу військово-патріотичного виховання молоді та з нагоди 75-ї річниці   створення Чемеровецького районного   військового комісаріату Грамотою Чемеровецької об’єднаної територіальної громади із врученням подарунка нагороджено ветеранів Чемеровецького РВК майора Анатолія Павліковського, Віктора Народовця, Валентина Гадзіну  та військового комісара Павла Джигуна.

20:49 29.03.2019

Стан готовності виборчих дільниць у Чемеровецькій громаді  перебуває на особистому контролі селищного голови.

Стан готовності виборчих дільниць у Чемеровецькій громаді перебуває на особистому контролі селищного голови.

З початку підготовки виборчих дільниць до чергових виборів Президента України дане питання за дорученням очільника громади на контролі і у виконуючих обов’язки старост підвідомчих населених пунктів.  Сьогодні з метою визначення стану готовності селищних ДВК селищний  голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов  відвідали приміщення, де працюють дільничні комісії.

13:17 29.03.2019

Толока в селі Бережанка

Толока в селі Бережанка

Минулого тижня виконуючий обов’язки старости Анатолій Пекарчук організував в селі прибирання території навколо місцевого Храму. Керівник приватного підприємства «Україна – АГРО-2С» Володимир Присяжний надав техніку для вивантаження з подвір’я залишків будівельних матеріалів. Громада села  очистили територію від сухого листя та гілля, вивантажили зібране сміття, обновили клумби та  висадили навколо Церкви саджанці сосни.

13:11 29.03.2019

В селі Кугаївці відновлено  роботи з будівництва  водогону

В селі Кугаївці відновлено роботи з будівництва водогону

Днями підрядна організація власною спецтехнікою розпочала рити канаву для прокладання водопровідної труби через земельні ділянки жителів вулиці Тітова та частини вулиці Центральна. Відповідно плану –графіку обсяг робіт заплановано завершити до початку власниками городів весняно – польових робіт.

13:09 29.03.2019

Фестиваль методичних інновацій відкрито

Фестиваль методичних інновацій відкрито

Майстерfest «Учителі Важливі або методична майстерня сучасного вчителя» - саме таку назву мав методичний  захід у Чемеровецькому НВК №2, що відкрив 26 березня  фестиваль методичних інновацій  у закладах загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради  «Майстерfest-2019».

16:46 28.03.2019

«Книгоманія - 2019» триває

«Книгоманія - 2019» триває

Нещодавно  у Чемеровецькій центральній бібліотеці для дітей відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2019».  Цьогорічне свято книги об'єднало 7 хлопчиків і 20 дівчаток, закоханих у книгу, учнів 7-х класів з різних куточків  Чемеровеччини, які виборювали звання «Суперчитач - 2019». Впродовж 2-х годин кожен учасник представляв себе, розповідав про свою улюблену книгу та презентував відео, в якому ділився враженнями від прочитаних книг.  Учасники  ІІ туру  конкурсу  брали участь у вікторинах, компетентне журі,  створене  з метою  об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців, здійснило аналіз читацьких щоденників, враховуючи кількість прочитаних книжок, систематичність ведення щоденника, наявність творів сучасних українських письменників, оригінальність оформлення та висловлювання власних думок. Потрібно відзначити, що перед журі стояло непросте завдання – вибрати кращих з кращих, оцінивши їх ерудованість, креативність і вміння аналізувати прочитане. Переможцями конкурсу стали: Радішевська Олександра – учениця 7 – Б Чемеровецького  НВК№1 "ЗОШ І-ІІІ ст., ліцей та МНВК"  та Струс Анастасія -  Юрковецька ЗОШ І-ІІ ступенів,  саме вони набрали найбільшу кількість балів та отримали звання «Суперчитач - 2019».

16:41 28.03.2019

«Мій стиль – толерантність»

«Мій стиль – толерантність»

 Відповідно до плану роботи Інклюзивно – ресурсного центру Чемеровецької селищної ради  сьогодні відбувся семінар – практикум «Мій стиль – толерантність» для педагогічних працівників закладів загальної та дошкільної освіти з індивідуальним та інклюзивним навчанням. Метою семінару було розширити знання про особливості роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та виховувати шанобливе ставлення й повагу до таких дітей.

16:36 28.03.2019

В Центрі культури, дозвілля та мистецтв «Театральна весна»

В Центрі культури, дозвілля та мистецтв «Театральна весна»

Сьогодні в Чемеровецькому центрі культури, дозвілля та мистецтв відбувся огляд-конкурс драматичних, танцювальнихколективів, читців та читців-гумористів,присвячений  Міжнародному дню театру  «Театральна весна».  На участь у змаганні творчості та таланту зголосились 28 учасників з населених пунктів усієї Чемеровеччини відразу у кількох номінаціях. Першість у жанрі хореографії здобув танцювальний колектив Більського сільського будинку культури, найкращу акторську гру у драматичному жанрі презентували колектив "Пролісок" Летавського сільського будинку культури, кращими  у номінації поезії стали виступи Ріти Ігнатової (с.Чорна) і Анастасії Остапової (с. Кутківці),  Іванни Вересюк та Максима Єфімович (с.Гусятин), неперевершеними у гуморі визнали номер  Вікторії  Шпак (с.Вільхівці) та Сергія Пріщенко ( с.Юрківці), в жанрі авторськоготвору диплом за І місце здобула Валентина Особлюк (с.Кормильча).

17:12 27.03.2019

Сімейно орієнтована соціальна робота, захист дитини та міжвідомча взаємодія

Сімейно орієнтована соціальна робота, захист дитини та міжвідомча взаємодія

Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією в рамках проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг» продовжує серію запланованих навчань за комплексною програмою «Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в ОТГ» для представників пілотних громад, в числі яких Чемеровецька селищна рада.

17:09 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь