A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ліквідовано наслідки негоди в селі Сокиринці

Ліквідовано наслідки негоди в селі Сокиринці

Учорашнє погіршення погодних умов, що проявилося в посиленні вітру до ІІІ рівня небезпеки завдало чимало клопоту  мешканцям населених пунктів Чемеровецької селищної ради, проте масштаби шкоди дозволили вирішити проблеми на господарських ділянках самотужки. Для ліквідації наслідків розкриття об’єктів інфраструктури, зокрема, спортивного залу в селі Сокиринці( де сталися найбільші пошкодження) оперативно було направлено  автовишку комунального підприємства «Комунсервіс». Завдяки використанню висотної техніки вдалось попередити масштабне розкриття будівлі. На більшості  будівель інфраструктури ремонтні роботи уже також завершено, на окремих - ще проводяться.

17:09 12.03.2019

«Зіркова хвиля – 2019»

«Зіркова хвиля – 2019»

 Літературно-драматичним жанром розпочався традиційний огляд-конкурс   художньої самодіяльності. 16 школярів декламували поетичні, прозові та гумористичні твори. Найбільш творчо і яскраво проявили себе Вероніка Демчишин і Вікторія Коруняк із Чемеровецького НВК №1, Захар Прядко із Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ірина Погурало із Свіршковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Юлія Домбровська із Чемеровецького НВК №2.

17:03 12.03.2019

Вимоги охорони праці при проведенні посівних робіт

Вимоги охорони праці при проведенні посівних робіт

Основними причинами нещасних випадків в агропромисловому комплексі є послаблення контролю з боку служб охорони праці.Розпочинаються весняно-польові роботи,які вимагають проведення комплексу заходів,спрямованих на забезпечення здорових та безпечних умов праці робітників. Вимоги безпеки й охорони праці,яких необхідно дотримуватись під час виконання робіт у сільському господарстві, передбачені правилами охорони праці в сільськогосподарському виробництві.

15:24 12.03.2019

Фонду соціального страхування України інформує: Звіт про результати діяльності Городоцького відділення за 2018 рік

Фонду соціального страхування України інформує: Звіт про результати діяльності Городоцького відділення за 2018 рік

Основними завданнями Фонду у 2018 році були: надання матеріального забезпечення, страхових виплат, соціальних та реабілітаційних послуг, здійснення перевірок обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності, контроль за використанням роботодавцями та застрахованими особами коштів Фонду, профілактики нещасних випадків тощо.

15:07 12.03.2019

Уряд розширив напрями підтримки галузі тваринництва

Уряд розширив напрями підтримки галузі тваринництва

Урядом прийнято постанову від 30 січня 2019 року № 110 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України  від 7 лютого 2018 р. № 107».  Постановою викладено у новій редакції Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва).

15:07 12.03.2019

«Голос душі великого народу»

«Голос душі великого народу»

У переддень відзначення  205 – їрічниці від дня  народження Великого Кобзаря до організації тематичних  заходів долучилась і Чемеровецька центральна бібліотека для дітей. ЇЇ працівники провели літературно-поетичну годину «Голос душі великого народу».  Школярі, які приймали участь, декламували улюблені вірші великого письменника та із задоволенням слухали інших учасників. На завершення усі присутні отримали дипломи за участь у заході.

17:06 11.03.2019

З нагоди 205-річчя народження Великого Кобзаря

З нагоди 205-річчя народження Великого Кобзаря

Цьогоріч уся українська спільнота та шанувальники таланту Великого Кобзаря по всьому світу відзначатимуть  205 – ту річницю від дня його народження. Саме з цієї знаменної нагоди сьогодні у Чемерівцях біля пам»ятника Тарасу Григоровичу Шевченку відбулися урочисті заходи. До підніжжя пам»ятника лягли квіти. Звучало пророче слово Кобзаря та авторські вірші, присвячені його пам»яті. З промовами виступили представники районної влади та заступник селищного голови Юлія Повар.  Патріотичного духу додали  пісні про Україну та її народ у виконанні творчих колективів Центру культури, дозвілля та мистецтв.     

14:35 07.03.2019

З вдячністю за «Березневе диво»

З вдячністю за «Березневе диво»

Учора усі присутні у концертній залі Чемеровецького центру культури, дозвілля та мистецтв одержали масу позитивних емоцій та були надзвичайно приємно вражені емоційною та змістовною святковою програмою, підготовленою творчим колективом викладачів та студентів Чемеровецького медичного коледжу. За такий дарунок мешканкам громади до Міжнародного жіночого дня 8 Березня зі словами вдячності сьогодні, уже в переддень свята,  до закладу завітав Чемеровецький селищний голова Олександр Собань. Також голова громади побажав адміністрації коледжу подальших успіхів у розбудові закладу, викладацькому складу – у підготовці фахівців медичної галузі, а студентам  -  у навчанні та реалізації творчого потенціалу.

13:32 07.03.2019

В селі Кормильча відбулись громадські слухання

В селі Кормильча відбулись громадські слухання

Сьогодні в будинку Кормильчанського старостату відбулись збори громадян. Предметом зустрічі було  обговорення  проектної документації розміщення гідроелектростанції на території населеного пункту. Оскільки питання функціонування ГЕС  стало спірним між приватним підприємством «Маяк» та громадою села, з метою його врегулювання депутати селищної ради запропонували провести громадські слухання.До розгляду питання долучились перший заступник селищного голови Юрій Войтов, начальник відділу земельних ресурсів Денис Назарук, провідний спеціаліст  відділу Ігор Поплавський, начальник відділу житлово-комунальногогосподарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічногозабезпечення Геннадій Голик, депутат селищної ради Іван Волосецький, в.о старости Руслан Столяренко та представники ПП «Маяк». За підсумками обговорення прийнято рішення відтермінувати затвердження проектної документації , а приватному підприємству виготовити детальне обстеження земельної ділянки та водного плеса з представленням техніко-економічного обґрунтування розміщення та діяльності водно-електричної станції.

13:30 07.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь