A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Грант для студентів на освіту

Грант для студентів на освіту

З метою надання фінансової допомоги  на навчання для студентів вищих навчальних закладів  України громадська спілка «Український народний контроль» організовує конкурс для талановитої молоді України.

17:36 25.02.2019

Керівництво громади  зустрілося з представниками місії ЄС

Керівництво громади зустрілося з представниками місії ЄС

Сьогодні в рамках робочої поїздки на Хмельниччину представників місії Європейського Союзу відбувся візит до Чемеровецької селищної ради експертів, котрі  вивчають вплив Програми «U-LEAD з Європою» на розвиток об’єднаних територіальних громад. Спершу керівник місії Єнс Пітер Крістенсен та  консультант Філіпп Боттерн  поспілкувались з селищним головою Олександром Собанем та його заступниками Юрієм Войтовим та Юлією Повар.

18:38 22.02.2019

Відстеження ефективності реформ на базовому рівні

Відстеження ефективності реформ на базовому рівні

В ході робочого візиту  у Чемеровецьку ОТГ експерти місії ЄС моніторили вплив  Програми «U-LEAD з Європою» та відстежували зміни, що відбуваються в українському суспільстві, зокрема,  щодо становлення та розвитку об’єднаних територіальних громад, створення можливостей для посилення їх спроможності та економічного зростання. Одна із зустрічей представників Євромісії  відбулася  з керівниками виконавчих органів селищної ради та виконуючими обов’язки старост, які безпосередньо на базовому рівні втілюють у життя реформи з децентралізації. Модератор зустрічі, керуюча справами виконкому Жанна Народовець  закцентувала увагу візитерів на позитивних тенденціях розвитку системи управління персоналом та галузевого кадрового ресурсу в ході реалізації реформ,  ефективності принципу «людиноцентризму» у наданні управлінських послуг населенню. Начальники відділів проінформували про секторальні досягнення Чемеровецької об»єднаної територіальної громади, виконуючі обов’язки старост поділились реалізованим досвідом на підвідомчих територіях,  якого набули завдяки участі у проектах програми «U-LEAD з Європою».

18:36 22.02.2019

Ознайомлення з діяльністю Центру надання адміністративних послуг

Ознайомлення з діяльністю Центру надання адміністративних послуг

По завершенні робочих зустрічей та дискусійних панелей учасники місії Європейського Союзу відвідали Центр надання адміністративних послуг селищної ради. Наразі саме ЦНАП є одним із найбільших успішних  проектів реалізованих завдяки підтримці програми U-LEAD. Начальник відділу Олег Коробчук провів коротку ознайомчу екскурсію, підтвердив прикладами ефективну співпрацю з Хмельницьким центром розвитку місцевого самоврядування. Представники моніторингової групи позитивно сприйняли ініціативу Чемеровецької селищної ради щодо створення чотирьох віддалених робочих місць та напрацювання щодо збільшення переліку адміністративних послуг.

18:33 22.02.2019

Освітні простори в децентралізаційних процесах

Освітні простори в децентралізаційних процесах

Ця тема стала визначальною у спілкуванні керівника місії Єнса Пітера Крістенсенсона та  консультанта Філіппа Боттерна  з директором Чемеровецького навчально-виховного комплексу №1 «загальноосвітня-школа І-ІІІ ступенів, МНВК, ліцей» Тіною Собань  та педагогічними працівниками закладу. В ході діалогу визначили позитивний вплив децентралізаційних процесів на розвиток галузі освіти та можливості автономного управління школою. Тіна Василівна ознайомила присутніх з реалізованими проектами, які запозичила у  литовських освітян, в ході візиту у складі делегації Чемеровецької громади до міста Зарасай.

18:29 22.02.2019

Чемеровецький відділ поліції інформує

Чемеровецький відділ поліції інформує

Працівниками групи реагування патрульної поліції Чемеровецького відділення поліції під час несення служби зафіксовано факти викиду сміття поблизу об’їзної дороги біля смт Чемерівці. Дані факти також зафіксовано камерами відео спостереження.

18:26 22.02.2019

Своєчасність подання електронних декларацій

Своєчасність подання електронних декларацій

Городоцькою місцевою прокуратурою здійснюються заходи щодо додержання вимог антикорупційного законодавства, а також забезпечується участь у розгляді судом корупційних правопорушень.

11:20 22.02.2019

Вшанували пам'ять Героя

Вшанували пам'ять Героя

Заступник селищного голови Юлія Повар  та виконуюча обов’язків старости Людмила Мукосій відвідала  могилу  нашого земляка у селі  Хропотова - Дмитра Пагора, який  загинув під час Революції Гідності. Слова співчуття та вічної шани подвигу Юлія Миколаївна висловила матері Героя. Присутні поклали лампадки,квіти та вшанували пам'ять Дмитра хвилиною мовчання.

17:16 20.02.2019

В Чемерівцях вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

В Чемерівцях вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

П’ять років тому розпочиналася наймаштабніша за часи незалежності України революція.  Люди вийшли аби відстояти своє право на євроінтеграцію. І ніхто  не передбачав, що фінал протистояння буде настільки кривавим.

16:56 20.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь