A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з жіночим активом громади

Зустріч з жіночим активом громади

Сьогодні напередодні  Міжнародного жіночого дня 8 березня Чемеровецький селищний голова Олександр Собань ініціював зустріч з  учасницями  районної та селищної ветеранських організацій та жіночого клубу «У родинному колі». В ході спілкування у невимушеній атмосфері  Олександр Володимирович розповів  про основні завдання, які ставить перед собою місцева влада у соціальному, економічному та культурному розвитку селища та громади, та висловив побажання почути ініціативи та пропозиції  щодо основних пріоритетів та акцентів у подальшій роботі селищної ради. Присутні у щирій розмові з керівником громади говорили про наболіле,  дякували за усе те, що робиться сьогодні,  та  сердечно  бажали успіхів у реалізації запланованого у майбутньому.  Звісно у переддень свята не обійшлося без відзнак, подарунків та квітів. У активісток місцевих громадських організацій залишилися приємні враження від спілкування  з керівником громади, а селищний голова занотував усі висловленні в ході зібрання пропозиції.

13:21 07.03.2019

Нарада з соціальними робітниками

Нарада з соціальними робітниками

Учора  в залі засідань Чемеровецької селищної ради відбулась нарада з працівниками відділу з питань соціальної політики. Початком наради стали урочисті привітання  від Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня  та начальника відділу Віталія Приймака соціальним робітникам. Також в ході зустрічі працівники  відділу обговорили поточні робочі питання діяльності та виконання завдань забезпечення соціального супроводу осіб, які перебувають на обліку та потребують стороннього догляду.

13:15 07.03.2019

Свято  8 березня – свято весни, любові та краси!

Свято 8 березня – свято весни, любові та краси!

Сьогодні для жінок Чемеровецької громади у приміщенні Центру культури, дозвілля та мистецтв відбувся святковий концерт, який презентували студенти та вихователі Чемеровецького медичного коледжу.

13:11 07.03.2019

Чемеровецька громада на шляху до сталого розвитку

Чемеровецька громада на шляху до сталого розвитку

Запорукою успіху визначеного шляху стане участьу програмі  Корпусу Миру США в Україні, відповідно до умов якої американські добровольці протягом двох років  сприятимуть соціальному та економічному розвитку на місцевому рівні. Метою роботи добровольців є посилення компетенції членів громади та обслуговуючих організацій, сприяння розвитку місцевих організацій та міжгалузевому співробітництву між громадським, урядовим та приватними сектором. Сьогодні в кабінеті заступника селищного голови Юлії Повар відбулись перші перемовини з представником корпусу, керівником проекту Романом Олексенком на предмет визначення подальшого плану дій. Варто зазначити, що з усієї України на конкурс було подано більше сотні заявок, з них лише 30 дійдуть до фінального етапу.  До діалогу також були запрошені представники організацій, що визначені основними потенційними учасниками проекту.

14:48 06.03.2019

Весняний настрій в колі друзів

Весняний настрій в колі друзів

Сьогодні напередодні свята - Міжнародного жіночого дня в Чемеровецькому  інклюзивно-ресурсному центрі відбулось арт-терапевтичне заняття «Весняний настрій в колі друзів». Працівники центру запропонували дітям  виготовити паперові корзини для своїх матусь. Учасники з особливою відповідальністю віднеслись до   завдання та старанно виготовили сувеніри для рідних і дорогих. Піднесений настрій, щирі посмішки, море позитивних емоцій – це та атмосфера, яка панувала під час заходу.

16:55 05.03.2019

Освітлення населених пунктів продовжується

Освітлення населених пунктів продовжується

Минулого тижня в Красноставцях розпочали монтування ліхтарної лінії вулицями села. Початковим етапом запланованого заходу стало  освітлення вулиць Центральної, Сонячної, Садової та Зеленої. Використовуючи вишку комунального підприємства «Комунсервіс» проведено піключення  до мережі 12 ліхтарів.

17:11 04.03.2019

Обговорили актуальні питання державної реєстрації об’єктів нерухомого майна

Обговорили актуальні питання державної реєстрації об’єктів нерухомого майна

Сьогодні за участі керівників селищного та районного Центрів надання адміністративних послуг, державних реєстраторів селищної ради та районної державної адміністрації, представника комунального підприємства «Чемеровецького районного бюро технічної  інвентаризації» відбулась  нарада на предмет обговорення нових норм державної реєстрації об’єктів нерухомого майна.   З метою уникнення випадків відмов, формування повного пакету документів від заявників на проведення державної реєстрації прав на нерухоме майно в ході зібрання обговорили усі вимоги до документів, відомостей та довідок, що мають відповідати вимогам нової Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна , яка набрала чинності в середині січня 2019 року.

17:09 04.03.2019

Розглянули та прийняли рішення

Розглянули та прийняли рішення

Сьогодні в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулось засідання виконавчого  комітету Чемеровецької селищної ради. Відповідно до напрацьованого проекту порядку денного на розгляд членів виконкому винесено 29 питань. В ході засідання про роботу комунального підприємства «Комунсервіс» звітував директор Василь Олійник,  про роботу «Чемеровецького районного бюро технічної  інвентаризації» у 2018 році, доповідала  т.в.о. начальника  Світлана Кузняк. Також погодили внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку території Чемеровецької селищної ради  на 2019 рік, затверджено план основних заходів цивільного захисту Чемеровецької селищної ради на 2019 рік, напрацьований відділом з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення. Члени виконкому підтримали проекти рішень про видалення старих сухостійних древ в селищі Чемерівці та селі Почапинці. Також виконавчим комітетом прийнято рішення по тринадцяти заявах громадян про  присвоєння адрес, двох на призначення помічників та однієї  на видачу дублікатів свідоцтв на право власності.

17:07 04.03.2019

“Живе в народіШевченкове слово...”

“Живе в народіШевченкове слово...”

Саме під такою назвою 1-го березня в Чемеровецькомуцентрі дозвілля, культури і мистецтва відбувся огляд-конкурс читців, присвячений 205-річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка. Цьогоріч до дійства долучились більше 30 учасників. Усі читці гідно виступили, продемонструвавши високу виконавську майстерність, артистизм, ідейність та патріотизм, оригінальність виконання творів Великого Кобзаря. До складу журі конкурсу увійшли начальник відділу культури та туризму Чемеровецької селищної ради Світлана Ромах, директор ЦКДМ Людмила Мельник, головний спеціаліст відділу освіти, культури молоді та спорту Чемеровецької районної державної адміністрації Ніна Мельник, викладач Чемеровецької дитячої музичної школи  Наталія Бужак , провідний бібліотекар Чемеровецькоїцентральної бібліотеки Валентина Ємець.  Призери конкурсу отримали подарунки від громадської приймальні народного депутата України О.Гереги та дипломи відвідділу культури та туризму Чемеровецької селищної ради.  

16:26 04.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь