A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Масляну в Кочубієві

На Масляну в Кочубієві

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. Ось і у Кочубіїв на смачні млинці та веселі пісні завітало чимало гостей. Яскраве свято вдалося на славу. Щирі вітання від старости, депутата, першого заступника селищного голови, батюшки. Жива музика, запальні танці та кумедні конкурси, смачні страви та смаколики, гаряча юшка, чай та глінтвейн – все з любов’ю приготоване господинями та принесене на свято. А після розважальної програми на усіх чекав фуршет приготований директором ПП «Кочубіївське».

13:41 04.03.2019

Привітали керівника колективу «Берегиня»

Привітали керівника колективу «Берегиня»

Сьогодні заступник селищного голови Юлія Повар, працівники  відділу культури та туризму Світлана Ромах, Людмила Мельник, Людмила Фіголь привітали керівника народного фольклорно-етнографічного колективу «Берегиня»  Мамчур Людмилу Андріївну зі славним ювілеєм – 70 річчям від Дня народження. Також односельчанку та колегу вітали працівники Більського старостату та  сільських закладів культури.Людмила Андріївна, озираючись на прожите життя, згадує роки роботи на освітянській ниві, понад 20 років роботи в Більській сільській раді, 12 із них на посаді сільського голови, а майже 30 років вклала у створення та розвиток творчого колективу. Наразі свій безцінний досвід дарує молодому поколінню, власним прикладом привчає сільську молодь  до української народної творчості.

16:55 01.03.2019

До уваги субсидіантів!

До уваги субсидіантів!

Кабінетом Міністрів України прийнято рішення про запровадження з 2019 року двох механізмів монетизації субсидій -  безготівкового з 01 січня 2019 року та готівкового з 01 березня 2019 року.  Готівковий  механізм полягає у тому, що домогосподарство отримуватиме підтримку від держави у вигляді субсидії готівкою і самостійно буде розраховуватисьза фактично спожиті житлово-комунальні послуги, а зекономлені кошти зможе використати на свій розсуд. Таким чином, таке поняття як «обов’язковий платіж» скасовується.

16:46 01.03.2019

Триває весняне очищення територій

Триває весняне очищення територій

Ще до офіційного оголошення місячника з благоустрою у населених пунктах громади уже розпочато реалізацію заходів з очищення території та ліквідації стихійних  сміттєзвалищ. За необхідності для впорядкування територій використовують техніку КП «Комунсервіс». Днями для забезпечення ліквідації біля кладовища стихійного сміттєзвалища в селі Черче  працював екскаватор комунального підприємства. По завершенні робіт згортання сміття відразу провели вирівнювання території.

16:36 01.03.2019

Діяльність Чемеровецького відділу місцевої прокуратури під час виконання судових рішень, постановлених за позовами прокурора

Діяльність Чемеровецького відділу місцевої прокуратури під час виконання судових рішень, постановлених за позовами прокурора

Статтею 131-1 Конституції України на органи прокуратури покладено виконання трьох функцій, на реалізації яких у минулому році концентрувались зусилля місцевої прокуратури.

15:10 01.03.2019

Зустріч з владикою Хмельницьким та Кам’янець-Подільським  Антонієм

Зустріч з владикою Хмельницьким та Кам’янець-Подільським Антонієм

Після загальних парафіяльних зборів прихожан  Храму Зачаття Праведної Анни села Кугаївці та  Храму Воздвиження Христа Господнього села Бережанка та прийняття місцевими релігійними громадами рішення про вихід з- під юрисдикції Української Православної Церкви Московського Патріархату сьогодні в.о. старост у цих населених пунктах  Олександр Гураль та Анатолій Пекарчук спільно з настоятилем храмів - митрофорним протоієреєм отцем Борисом Гуликом побували на прийомі у керуючого Хмельницькою єпархією Української Православної Церкви  Київського Патріархату митрополита Антонія (Махоти).

17:00 28.02.2019

Проводиться впорядкування узбіччя по  Гусятинському шосе

Проводиться впорядкування узбіччя по Гусятинському шосе

Працівники комунального підприємства «Комунсервіс» продовжують реалізовувати заплановані заходи Чемеровецької селищної ради щодо  благоустрою населених пунктів громади та вулиць селища. Вже кілька днів поспіль тривають роботи з впорядкування узбіччя  по  Гусятинському шосе в Чемерівцях. Проводиться видалення та омолодження дерев, прибирання  гілля та сміття.  Наразі усі мають можливість споглядати результат заходів, що здійснюються - окультурення території між проїжджою частиною і приватними домоволодіннями. Дуже важливо, щоб надалі спільними зусиллями вона залишалася у доглянутому стані.  Наші парки, сквери, вулиці -  це простір, у якому ми живемо, це обличчя нашого населеного пункту. Їх охайний вигляд приємний і нам, місцевим мешканцям, і подорожнім, і гостям селища.

16:56 28.02.2019

Привітали ювілярку

Привітали ювілярку

Виконуючий обов’язків старости в селах Біла, Чорна, Антонівка Василь Горук та діловод загального відділу селищної ради Юлія Сохарук привітали  жительку села Чорна Боднар Ганну Тимофіївну зі славним ювілеєм – 90 річчям від Дня народження. Жінка радіє гостям та подарункам, турботі родичів, але до цього життя її не плекало. Через проблеми зі здоров’ям з самого дитинства була дещо обмежена у можливостях повноцінно навчатись, працювати та створити сім’ю.    Розраду отримувала, коли шила дома одяг для односельчан.

16:54 28.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь