A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

#влада&бізнес

#влада&бізнес

Кожен будній день керівництво громади має щільний графік заходів,  наповнений великою їх кількістю, і планованих, і непередбачуваних порядком денним. А сьогодні, у суботу, селищний голова Олександр Собань знову запропонував у своєму робочому кабінеті  можливість організації неформального, не обмеженого в часі, спілкування представників місцевого бізнесу. Такі зустрічі вже стали традиційними, а з завершенням зимового сезону, коли можна планувати комплекс робіт з благоустрою, набувають своєї важливості та актуальності. Конструктив у розмові, спільне бачення проблем, консолідація зусиль, спрямованих на їх вирішення обов»язково дасть свої результати. Головне, що серед присутніх немає байдужих людей, а навпаки усі готові долучатися до вирішення питань, спрямованих на розвиток громади, поліпшення, окультурення, осучаснення простору, у якому живемо ми та житимуть на ші діти.

11:13 16.02.2019

Вітаємо благочинного Чемеровецького району Митрофорного протоієрея отця Федора ЛІБУ зі славним ювілеєм!

Вітаємо благочинного Чемеровецького району Митрофорного протоієрея отця Федора ЛІБУ зі славним ювілеєм!

Шановний отче, Ваше життя – приклад для багатьох, адже Ви завжди прямуєте стежкою доброчесності, освітлюючи душі оточуючих доброю надією, осяваючи наші серця щирою любов’ю. Протягом багатьох років служіння Господу Ви зігріваєте серце парафіян щирою молитвою, а Ваше слово завжди дарує яскраве світло і натхнення. То ж  благословіть привітати Вас із славним ювілеєм – 70 – річчям.

16:16 15.02.2019

Вшанували пам'ять земляків

Вшанували пам'ять земляків

Заходи вшанування пам’яті учасників бойових дій, яких на уже немає посеред нас,відбулись у всіх  населених пунктах об’єднаної територіальної громади. Ми згадуємо імена сімнадцяти загиблих та померлих воїнів Афганістану. Сьогодні виконуючі обов’язків старост у селах Біла, Чорна, Почапинці, Шидлівці, Мала  Зелена , Вікторівка, Слобідка –Смотрицька, Бережанка, Ямпільчик, Сокиринці, Жердя та Кочубіїв відвідали могили земляків. Заступник селищного голови Юлія Повар відвідала могили двох  померлих військових на кладовищі селища Чемерівці.

15:52 15.02.2019

Матеріальна підтримка медичної реформи

Матеріальна підтримка медичної реформи

Сьогодні Чемеровецький селищний голова Олександр Собань разом з  регіональним представникомАгрохолдингу «Мрія» Миколою Кузем передали три нових ноутбуки у користування хірургічному відділенню Чемеровецької центральної районної лікарні. В умовах реформування закладу відповідно чинного законодавства нова комп’ютерна техніка лікарні вкрай необхідна, а бюджетного фінансування на модернізацію не вистачає. Об’єднавши зусилля місцевої влади та інвестора, комп’ютери придбано в рахунок Угоди про соціальне партнерство.

15:46 15.02.2019

Проведено урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

Проведено урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

Сьогодні в Чемерівцях відбувся урочистий захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у якому взяли участь воїни-інтернаціоналісти, працівники містечкових трудових колективів та громадські активісти краю.

15:23 15.02.2019

Громада отримала спеціальний автомобіль

Громада отримала спеціальний автомобіль

Днями на головній площі Хмельницького голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий та народний депутат України Андрій Шинькович під час урочистої церемонії вручили головним лікарям центрів ПМСД ключі від 23 нових легкових автомобілів Renault DUSTER для амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Участь в заходах від  Чемеровецької селищної ради взяла заступник селищного голови Юлія Повар. Відповідно до попереднього визначено розподілу, отриманий автомобіль буде обслуговувати  Сокиринецьку амбулаторії загальної практики сімейної медицини, після введення її в експлатацію.

15:15 15.02.2019

Калейдоскоп педагогічних надбань

Калейдоскоп педагогічних надбань

Місія вчителя Нової української школи - допомогти розкрити та розвинути здібності  на основі спілкування, співпраці та взаємодії між учителем, учнем та батьками.

16:58 14.02.2019

Моніторинг та контроль надання соціальних послуг

Моніторинг та контроль надання соціальних послуг

 Щоденно життям і побутом одиноких та самотньо проживаючих пенсіонерів об’єднаної громади  опікуються соціальні робітники сектору соціальної допомоги вдома відділу з питань соціальної політики селищної ради. На обслуговуванні знаходиться 453 особи, соціальні послуги яким надаються  31 соціальним робітником.

16:32 14.02.2019

«Смачний» день Валентина

«Смачний» день Валентина

День святого Валентина – це не лише свято любові, ніжності, романтики. Це також прекрасна нагода проявити творчість, дарувати позитивні емоції.

16:27 14.02.2019

14 лютого - Міжнародний день дарування книг

14 лютого - Міжнародний день дарування книг

Сьогодні у більшості країн світу відзначають  Міжнародний день дарування книг. Святкування започаткували у Сполучених Штатах Америки у 2012 році. У цей день прийнято вручати та дарувати книги. З цієї нагоди Чемеровецький селищний голова Олександр Собань підібрав збірку особливо цінних видань власної бібліотеки та подарував їх Центральній  бібліотеці. До акції долучились перший заступник Юрій Войтов, заступник Юлія Повар та начальник відділу культури та туризму  Світлана Ромах. Загалом  директор бібліотеки Марія Кульпінська отримала для поповнення фонду понад 24 книги.

16:13 14.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь