A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Українці в гостях у Зарасаї

Українці в гостях у Зарасаї

Зарасайці  тісно співпрацюють з Чемеровецькою громадою   Кам'янець-Подольського району Хмельницької області України.

09:55 21.12.2022

Для комфорту перебування дітей

Для комфорту перебування дітей

Для безперебійної роботи системи електропостачання та опалення  будівлі у дитячий садочок села Жердя передано генератор. Місцевими майстрами проводяться роботи з облаштування приміщення для його встановлення. 

14:44 20.12.2022

Модернізація системи опалення у Бережанці

Модернізація системи опалення у Бережанці

У село Бережанка нещодавно доставлено нового твердопаливного котла, який задля енергоефективності було заплановано встановити для обігріву фельдшерського пункту, частини приміщення сільського клубу та робочих кабінетів працівників старостату. До переобладнання системи опалення відразу приступили майстри КП «Комунсервіс». Важливим елементом у  функціонуванні опалювальної апаратури є правильно облаштований димар. Наразі  ці роботи уже виконано. Триває монтаж іншого обладнання.

14:41 20.12.2022

По Україні з краю в край ходить Святий Миколай!

По Україні з краю в край ходить Святий Миколай!

День Святого Миколая - найулюбленіше свято, якого з року в рік чекає дітвора. Адже усі вірять, що Чудотворець не лише приносить чудові подарунки, а й дарує здійснення бажань та зустрічі з мріями. Цього року Свято Миколая особливе для українських діток, які переживають нелегкі випробування через воєнні дії.

16:40 19.12.2022

Загинув зі зброєю в руках…

Загинув зі зброєю в руках…

З глибоким сумом та болем сповіщаємо трагічну звістку для нашої громади. В районі населеного пункту Спірне Донецької області під час бойового завдання із забезпечення оборони, відсічі та стримування збройної агресії рф проти  нашої країни загинув стрілець одного із гірсько - штурмових підрозділів Збройних Сил України, наш земляк, уродженець села Велика Зелена Дмитро Володимирович Кравцов. У вересні Дмитрові виповнилося 26. Та ще з 2016 року, підписавши контракт,  він боронив українську землю, беручи участь у Антитерористичній операції на Сході нашої держави у складі інженерно-саперного батальону. А з перших днів повномасштабного вторгнення ворога -  він знову в перших рядах захисників.

15:40 16.12.2022

Активна діяльність Більських волонтерів

Активна діяльність Більських волонтерів

Родина Івана та Ігоря Каніщуків, що мешкають в селі Біла, організувала  та відправила гуманітарну допомогу для наших військових, що беруть участь у важких боях на Херсонському напрямку. Продовольча підтримка – це 50 літрів борщу, м’ясні  та копчені вироби, печиво, вода тощо. Таке підкріплення дуже важливе для тих, хто під постійним шквалом ворожої арти переносить усі випробування нестійкої зимової погоди, один за одним звільняє від окупантів українські села та міста і достойно виборює нашу Перемогу!

11:28 16.12.2022

Залуччя волонтерить

Залуччя волонтерить

Учора Залучанською громадою відправлено черговий гуманітарний вантаж нашим воїнам, що зараз дислокуються на території Сумської області. Передано 52 тушонки, виготовлені   за кошти   місцевих мешканців, а також   смаколики,  придбані за кошти, зібрані учнями та педколективом під час проведення шкільної ярмарки. За призначенням посилки буде доставлено «Новою поштою».

10:49 16.12.2022

Питання ефективного опалення приміщень вирішується

Питання ефективного опалення приміщень вирішується

Сьогодні майстри «Комунсервісу» працювали у Бережанці над проведенням монтажу одного з чотирьох нещодавно доставлених твердопаливних котлів, придбаних за рахунок  бюджетних коштів, з метою вирішення проблем енергоефективності систем опалення. Встановлений котел буде обігрівати місцевий ФАП, частину приміщення сільського клубу та робочі кабінети старостату.

17:14 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь