Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Кожна дитина потребує доброти та віри у святкове диво. Особливо у цей час, коли  дитинство маленьких українців намагається знищити ворог.

16:54 29.12.2022

Комунальна техніка працювала у Кугаївцях

Комунальна техніка працювала у Кугаївцях

Сьогодні, використовуючи техніку КП «Комунсервіс», у селі Кугаївці майстри проводили роботи з облаштування під’їзду до будівлі, де незабаром у нових кабінетах розпочне функціонувати сільський медичний пункт.    

14:28 29.12.2022

Освітянські здобутки -2022

Освітянські здобутки -2022

Сьогодні відбудася підсумкова нарада керівників закладів загальної середньої освіти за участі селищного голови Олександра Собаня, його заступниці Юлії Повар, очільниці галузі Ірини Качуріної та працівників відділу освіти, молоді та спорту.

16:32 28.12.2022

Розглянуто звернення  із земельних питань

Розглянуто звернення із земельних питань

Днями за заявами мешканців у Чемерівцях, Кормильчі, Білі, Чорні та Кугаївцях працювала комісія з питань вирішення земельних спорів.  Членами комісії безпосередньо на місцях за участі заявників   розглянуто питання по суті, зокрема, обстежено земельну ділянку щодо законності будівництва на ній, надано рекомендації щодо винесення межових знаків, встановлено межі   земельних ділянок для  ведення ОСГ.

15:58 28.12.2022

Продовжується видача продуктових  наборів від ЮНІСЕФ

Продовжується видача продуктових наборів від ЮНІСЕФ

Гуманітарна підтримка для переселенців завжди необхідна  та  важлива. І її неодноразово надавали представники ЮНІСЕФ - міжнародної організації, що діє під егідою ООН. Сьогодні   мобільна група, яка створена при відділі соціальної політики селищної ради разом з представниками ЮНІСЕФ роздавали продуктові набори сім’ям  вимушено переміщених, що проживають у селі Летава.

15:39 28.12.2022

Гігієнічні набори надані ЮНІСЕФ

Гігієнічні набори надані ЮНІСЕФ

Учора до Чемеровецького гуманітарного хабу прибули гігієнічні набори, надані ЮНІСЕФ  за сприяння Хмельницької ОВА та Агенції регіонального розвитку. Це гуманітарна підтримка для вимушено переміщених   з Херсонської області, які мешкають на території нашої громади,  зокрема,  у Чемерівцях, Кугаївцях, Степанівці та Кочубієві.  Сьогодні усе було передано за призначенням, у місця компактного проживання переселенців.

15:16 28.12.2022

Черговий етап реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» заплановано на 2023 рік

Черговий етап реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» заплановано на 2023 рік

Проєкт «Поліцейський офіцер громади», що стартував кілька років тому, у наступному році матиме  продовження. Він виправдав себе, тому що направлений на впровадження нового формату роботи дільничних офіцерів поліції, а головною метою  його є поліцейська діяльність, орієнтована на громаду  Досі у  нас працювала одна поліцейська станція у центрі громади, усього заплановано функціонування ще чотирьох. Саме з метою вирішення питання щодо підготовки  у селі Летава службового приміщення, що надається поліцейському офіцеру громади для виконання покладених завдань в межах поліцейської дільниці, побували сьогодні на території Летавського старостинського округу селищний голова Олександр  Собань та його перший заступник Юрій Войтов. Спільно зі старостою Володимиром Бучківським оглянули, де можна розмістити робочі кабінети одного з майбутніх поліцейських офіцерів  громади.

15:14 28.12.2022

Підготовка приміщення ФАПу на завершальному етапі

Підготовка приміщення ФАПу на завершальному етапі

Сьогодні селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов побували у Кугаївцях, де тривають роботи по облаштуванню нового приміщення ФАПу. Медичний заклад тепер буде розташований у центрі села, для чого переобладнали одне з господарських приміщень місцевої школи, що має окремий вхід. Під час ремонтних робіт поклали нові перестінки, поштукатурили, пошпаклювали та пофарбували стіни. Перевірили функціонування цієї вітки у загальній системі опалення. Сьогодні ще працюють електрики та стелиться на підлогу нове покриття. Усі ремонтні роботи виконуються майстрами ПП «АВС-Агро». Скоро сюди будуть перевезені меблі та медичне обладнання і ФАП буде готовий у нових комфортних умовах приймати сільських мешканців.

15:11 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь